Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:helpsmilie: tak ten Lukaku to tady asi četl a šel do toho , ostatně to se dalo tušit, že ho tají a nakonec to bude jinak  :photo:.

Čímž se tedy omlouvám všem, že jsem to sem dával, příště jen do vlákna humor.

Odesláno

Nevím jak to s jejich potomkem nakonec dopadlo, ale prý dělá v Alze.

Ja si z toho tady delam prdel.

Disclaimer: posledniho 1/2 roku tu pisu jen kraviny, vim to. Je to jak diskuze na facebooku a bavi me jit do absurdit. Takove guilty pleasure. Ja se tak vazne v realu neberu, aspon doufam.

Odesláno

Potěšil mě Pavel Novotný.

To mě taky. Tohle si moderátoři nedaj jen tak za rámeček. 100mil sledujících, píše o tom Ria Novosti a Sputnik stylem: zlobnými ústy žida.......

Tak Novotný vzal a připnul na nástěnku v Řeporyjích vyhlášení, že Putin a velvyslanci RF nejsou v Řeporyjích vítání a budou arestování :D To je souboj kteří oni nemůžou vyhrát. Reportérku co to uváděla už neuvidíme. 3 x Katyň to je konec.

Teď tam dát aj titulky a někdo jako třeba Janek Rubeš kdo má hodně zahraničních sledujících ať to na svém youtube kanálu pustí do světa a je to dotaženo do dokonalosti :D 

Odesláno

A dál ta story je prostě super. Nějaký retard z Reporyji si da na fb status: s tim pomnikem vlasovcu, to se v KSCM poserou..

A nasledne ponizi celou ruskou propagandu za miliardy rublu nehoraznym zpusobem. Pres fb, twitter a nastenku obecniho uradu v Reporyjich.... tvl :-D :-D Jestli tohle zitra neni vsude, tak to nejaky marketer posral. To ma vetsi potencial nez Klausovo pero.

3a33e9adc0740d824d4e00543c63abb9.jpg

4c85e5ff1f35a930ebdc7c4906bcb12e.jpg

Odesláno

To bude v budoucích diplomkách historiků vypadat zajímavě: "Pro urážku historického cítění a vzdělání Velké Rusi byly Řeporyje podrobeny masivnímu útoku moskevských hackerů. Nejméně polovina útočící jednotky však zešílela, neboť byli postaveni před neřešitelný problém Ultrašvejkismu, jenž ve své fundamentální podstatě spoléhá nikoliv na výpočetní technologie, ale na nalepovací poznámkové bločky. Velkoruská digitální invaze tak byla odsouzena k neúspěchu již na začátku."

Odesláno

Já se tim bavim celej víkend:-DD

Je krásný sledovat, jak z toho Rusové šílí a Novotný, nýmand ze vsi, je proti nim najednou tak velkej a neporazitelnej... Oni tohle vůbec nechápou, nedokážou s tím bojovat...

Mimochodem, tady ještě jedno video z pořadu z 27. moc výživný 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...