Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Fantastický den ve velmi dobré společnosti. Lev řval tři metry od nás jak o život až z toho vstávali chlupy, děti se málem podělali strachy a já taky, wow, obrovský respekt... :-)

Fajn výlet. Co je to pěkný zelený? Mamba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až je nafotím, tak ve vintážkách :) Zatím jen takhle, fotky z krámu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A ano, jsou strašlivě dojebaný, ale to se mi na nich právě hrozně líbí! 

Odkaz ke komentáři

To by mělo být trestné,tak nás navnadit a pak nedat link :-) Škoda, že někdo neudělá remake s novým nerez pouzdrem, rozměrem kolem 40 mm a nějakým strojkem,aby uspořádání byli stejné,no zkrátka slintám jak bernardýn :-)

Odkaz ke komentáři

Moserky!!! Zatím jen v co máte na ruce a v mém vybíracím vláknu...

Zítra snad bude víc fotek...

Mám zas klid na dobu delší než určitou :-)

Už domlouvám focení pod mikroskopem... Spolu s P01. Ale mám strach , že přes to sklo nic nepůjde cvaknout :-D

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Všude dobře, ale na horách je nejlépe :-) Už jsem utahaný z těch prázdnin, ale kluk mě furt včera ukecával a jako na potvoru se uvolnil pokoj, nějácí rozcapený pražáci dostali rýmičku :-):-):-) Sorry kluci :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...