KFL Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Prisel mi mail, ze v tom nasem kutlochu delam uz 15 let, a ze mi firma gratuluje. K tomu nejaka malickost. Rolby to nejsou teda, ale jinak dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 To máš fajn... já kroutím dvacítku a mlčijou jak zakuchané žaby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Fantastický den ve velmi dobré společnosti. Lev řval tři metry od nás jak o život až z toho vstávali chlupy, děti se málem podělali strachy a já taky, wow, obrovský respekt... :-)Fajn výlet. Co je to pěkný zelený? Mamba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Fajn výlet. Co je to pěkný zelený? Mamba?Ano, zelená :-) Aspoň tedy myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Mě těší, že už je 3 a já si od Silvestra ani jednou nepomyslel, že bych měl koupit či vyměnit nějaké hodinky. Asi budu vylecenej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Dostala jsem od svého chronobundem netrpícího muže hodinky, kolem kterých jsem kroužila dobře třičtvrtě roku a nedokázala jsem si je ospravedlnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) A ve kterém vlákně si je můžeme prohlédnout? Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Až je nafotím, tak ve vintážkách Zatím jen takhle, fotky z krámu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ano, jsou strašlivě dojebaný, ale to se mi na nich právě hrozně líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Aha? To jsou ty, o kterých jsem před chvílí četl na FB. Hezkej příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 To by mělo být trestné,tak nás navnadit a pak nedat link :-) Škoda, že někdo neudělá remake s novým nerez pouzdrem, rozměrem kolem 40 mm a nějakým strojkem,aby uspořádání byli stejné,no zkrátka slintám jak bernardýn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Moserky!!! Zatím jen v co máte na ruce a v mém vybíracím vláknu... Zítra snad bude víc fotek...Mám zas klid na dobu delší než určitou :-)Už domlouvám focení pod mikroskopem... Spolu s P01. Ale mám strach , že přes to sklo nic nepůjde cvaknout :-D Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Prisel mi mail, ze v tom nasem kutlochu delam uz 15 let, a ze mi firma gratuluje. K tomu nejaka malickost. Rolby to nejsou teda, ale jinak dobry. At se ti i nadale dari, Karle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 A_J: Jen aby to nebyl kůrovec, toho jak si člověk zatáhne do baráku, je konec... Ale ducha mají, ne že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Všude dobře, ale na horách je nejlépe :-) Už jsem utahaný z těch prázdnin, ale kluk mě furt včera ukecával a jako na potvoru se uvolnil pokoj, nějácí rozcapený pražáci dostali rýmičku :-):-):-) Sorry kluci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Jj, Pomezky, ty ja rad. Travime tak zatim kazdy jarnaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Vysledek vcerejsich zapasu Wildcard NFL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Vysledek vcerejsich zapasu Wildcard NFL. a ja bych to stejny dal do ?co me prave nastvalo? :-) kvuli vysledku NEP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Říkejte mi Dědku......................... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Říkejte mi Dědku......................... :DNo tak výborně, gratulujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Dostavel jsem vanocni darek. Ano je to detinsky, ale desne mi to bavilo a ten model je uzasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky