zceyee Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Máro, nejsi v tom sám, taky statečně odolávám tomu nesmyslu se suchým únorem Fotka je ze včera, teď jsem domlask lahvovýho kozlíka...Jeste ze maj v lidlu ty akce, taky se mi objevila basa kozla doma. o.O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Co blbnete, vcera byl jeste leden. Pokud od pulnoci nechlastste, tak jste v cajku...Pulnoci? Tak jsem to zase posral. Podle me jsou tyhle fb akce nesmysl. To je jen dalsi # na instagram. To je jak ty ruzne prekazkove behy, kde chodi lidi z fitek, co neumi behat. Bezi 6:30 na km a mysli si jak jsou drsni a skoro v SAS, stejne jak je ted kazdy mma zapasnik nebo aspon expert Porad je to lepsi nez bezet s 130kg maraton (a myslet, jak je to dobre pro moje zdravi )A se suchym unorem je to podobne. Stejne jak je kravina na mesic vynechat kokain a 1. dat 6 gramu :-D A me stve koleno. Vcera jsem byl cvicit a protahovala se tam nejaka slecna. Ja bych temhle holkam dal dresscode, to je fakt nebezpecne, kdyz mas zrovna 160kg na zadech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Lidi prestanou kupovat chlast a zase nam zdrazi PHM, neblbnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Poriadna hydraulicka stiepacka proste stiepe a limitom rychlosti prace je rychlost piestu a potom hlavne schopnost obsluhy tam spalky hrnut a tie rozstiepnute zas odpratat... na type dreva prakticky nezalezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Mozna uz to niekde je,ale prechadzka po Budejkach cestou do Budvaru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak potěšilo mě toto,vypadá to že si ty Pateky koupím klidně i od překupníka takovej email prostě potěší,prostě prachy zadarmo Můj drahý,Jsem advokátem advokáta Tonyho Manssy, usiluji o vaši důvěru, abychpožádal o fond dědického dědictví mého pozdního klienta, státnípříslušnost vaší země, která zde žila mnoho let v Lome v Togskérepublice, ale bohužel zemřel se svým celá rodina při autonehodě, nesestejné příjmení s vámi. Hledal jsem jeho rodinné příbuzné, abyrepatriovali jeho majetek, ale byli neúspěšní. Z tohoto důvodu je mýmkontaktem na vás, abyste zůstali jako zjevný dědic (Next of Kin),abyste obdrželi jeho majetek v hodnotě 4 500 000,00 USD, který vložildo banky před svou smrtí. Dokážete získat výše uvedenou částku na svůjbankovní účet? Naléhavou odpověď od vás potřebujete pro více informacíprostřednictvím této e-mailové adresy: ( tonymanssa12@gmail.com )Zašlete prosím následující informace:1. Vaše celé jméno: .........................2. Vaše číslo mobilního telefonu ...............Čekání na vaši neodkladnou odpověďS pozdravemAdvokát Tony ManssaHlavní prokurátor.Lome - Togo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Kamaráda vykradli (to není to, co mě potěšilo, nebojte) a zmizely mu mimo jiné Breitling Navitimer a představte si, četníci je našli v zastavárně a bude je mít zpět prý velmi slušné a akční jednání ze strany PČR. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Mam radost za kamarada.Kez bych mohl sdilet 10 let starou, podobnou story z doby, kdy jsme zili v Sofii :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Po dvoudennim premlouvani stolniho PC, aby se zaplo, se prave podarilo, takze nahravam vse na flesku - podstatny veci zalohuju tydne, ale vobrazky a videa min - a novej komp uz je na ceste. Ale vobmenu to tak jak uz chtelo, vsak ho mam vod 2013... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Rano dojdu do hokny, zapnu, a nic. A pak sem ho trebas hodinu premlouval. Pak dlouho v pohode. A za par tydnu zas. Ted sem hop fakt vypinal/zapinal, vytahoval ze zasuvky, vypinal na zdroju a nic. Sem vcera rezignoval, vzal si do hokny notes, neska sem to este zkousel hodnekrat a ted se najednou chyt. Nevim, jestli deska, nebo co, vopravit se to asi da, ale po ty dobe si uz zaslouzim novej bych rek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 No, nechci bejt rejpavej, jakože teda jsem, ale v Tvém příspěvku jsem nenašel ani jeden verš. Jseš si tím Vergiliem opravdu jistý? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 .... Jdu pod alpskými velikány šnaps píti ... Sakra, to je ale doják :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Jsem si pred nekolika mesici koupil kurkumu. Ne prasek, ale ten koren nebo co to je. Koreni trochu na pytel. No a ztratil ten pytlik mezi korenkami. No neztratil, lezel tam bez zajmu. Opravdu hrozne dlouho. A pred 14 dny cumim, kdyz jsem to chtel vyhodit, ze na jednom tom spalku je vyhonek. Jak na cibuli. Tal jsem si rekl, ze takovouhle chut po zivote musim podporit. Prdnul jsem to substratu a kuk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To máš zamulčovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To je vole nejaka kokosova drt. Pani to ma na kytky. Tak jsem to tam dal. Jako ze kokos a kurkuma. Ze bude jak doma v Indii, neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To bude jak zázvor počítám. Na léto do skleníku a bude to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To máš zamulčovaný? To je vole nejaka kokosova drt. Pani to ma na kytky. Tak jsem to tam dal. Jako ze kokos a kurkuma. Ze bude jak doma v Indii, neasiTy vole to je zahradník!Já bych tomu mohl i denně zpívat a zalévat to svěcenou vodou a vyrostlo by mi houno. Ani to ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Třeba by se to leklo Tvého zpěvu Radime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Sabine - hlavní jistič preventivně shozen od neděle večer - na včerejšek jsem spal osm hodin a na dnešek deset. Megaluxus! A jako bonus "černá hodinka" pro děti, vyprávění, petrolejka, zkrátka ochutnávka života z doby předelektrický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Vy nemate doma lednicku/mrazak?Sabine - hlavní jistič preventivně shozen od neděle večer - na včerejšek jsem spal osm hodin a na dnešek deset. Megaluxus! A jako bonus "černá hodinka" pro děti, vyprávění, petrolejka, zkrátka ochutnávka života z doby předelektrický...Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky