filltos Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 230g, kluk. Jsem stastny..U takovýho prcka už jde určit pohlaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Je to zacatek pateho mesice, byli jsme na ultrazvuku kde nam doktorka rekla pohlavi, tak mi to udelalo uprimnou radost. Moje prvni, tak se tesim.Vsem dekuji Upraveno 4. března 2020 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jiří, gratulace, včera jsem uplnou nahodou sepisoval sve porodni zazitky, tak Ti pak dam odkaz. Mas se na co tesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Zas na druhou stranu, po porodu už je pohoda, žádnej stres, klídek a tak. Jo počkat.. držim palce! Upraveno 4. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jiří, gratulace, včera jsem uplnou nahodou sepisoval sve porodni zazitky, tak Ti pak dam odkaz. Mas se na co tesit. Porodni zazitky Ja vcera dal po 9 letech plnohodnotny trenink v bazenu 3,5 km. Vsechny intervaly jsem dodrzel. A to jsem plaval 10x 200m a hned potom 6x 100m s packama. Tak jsem mel radost, ze mi to plave. Jenze pak tam prisli kluk s holkou skocili do vody a doslo mi, ze ne. S tema lidma co to delali od 6 let se proste nikdy nemuzu srovnavat. Jinak jsem cetl na Tvem webu info k plavani za 2019 a jsi blazen, dost dobry... mi uz by se kazdy den fakt nechtelo. Chodim 3x tydne a uz to mi prijde hodne Roky jsem vstaval kazdy den v 4:30 abych pak skakal v 6 do vody a asi stacilo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 od začátku roku jsem chyběl ve vodě jen 5 dni, páč sem musel se ženou na hory. jinak taky s těma, co plavou zavodně nehraju, to prostě nelze. ať nejsem off topic, zítra jedu do Prahy, se těším. Prirucku sedlak ve meste mam sebou a snad z centra vypadnu za svetla domu, abych se neztratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hlavně někde před Prahou nezapomeň vysypat slámu z bot :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Budu mít průvodce. Snad mi pomůže se začlenit.Stavíme se v Esce na chleba se sádlem za 230, mrknem do Kozičky nasát atmošku a pak se přesunem na jednání mezi nefalšovaný managery. Plavat půjdu radši hned ráno, čert ví, co se tam strhne za melu. Upraveno 4. března 2020 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Zas na druhou stranu, po porodu už je pohoda, žádnej stres, klídek a tak. Jo počkat.. držim palce!Tak ten se taky povedl... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Budu mít průvodce. Snad mi pomůže se začlenit.Stavíme se v Esce na chleba se sádlem za 230, mrknem do Kozičky nasát atmošku a pak se přesunem na jednání mezi nefalšovaný managery. Plavat půjdu radši hned ráno, čert ví, co se tam strhne za melu. Od 6 mají otevřeno v Hotelu Olšanka na Olšanském náměstí pod Olšanskýma hřbitovama. Můj domácí bazén než jsem přesídlil.Zastávka tramvaje Olšanské náměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Pebe, půjdu u nás. Sem kapičku rozmlsanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Do toho tehotenstvi se jeste budeme stehovat z Olomouce do Brna. Moje samozrejme nic moc nemuze. Takze sranda velika. Na to, ze jsme zatim jen dva, mame kramu ze nevim k cemu a co s tim. Ale nejak to zvladneme a bude fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Muzes pak chodit na srazy do Butchers a to za to stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Stěhovat z Olomouce kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 A hlavne proč?To bych nedelal. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Aby to měl blíž do Břeclavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 K Vanocum 2018 jsem od manzelky dostal el. zubni kartacek. Byl jsem posledni v rodine, ktery se tomu porad branil. No, tak jsem ho zacal pouzivat, ale po kratky dobe zacal zlobit, hrozne rychle se vypinal. Nejakou dobu jsem mu to toleroval a pak jsem se rozhodl, ze ho tedy odnesu na reklamaci. Nicmene, uctenka nikde. Tak jsem ho nastvane dal do krabice a nechal ho tak ulezet a letos manzelka sla do prodejny, kde ji vytiskli znovu uctenku a rekli ji, ze jestli nechceme dlouho cekat, tak ho mame dat rovnou do servisu. Jsem si ho dal do auta, asi mesic jsem ho tam povozil a dnes vyrazil do servisu. Rikam, ze me zlobi kartacek. Tak to sepsala a rika, ze nevi jestli tam bude mit stejny. Si rikam ok, nevim co jako. Pak sla dozadu, prinesla uplne novej, jeste lepsi a dala mi ho, ze je to vyrizeny. Ani se neptala, co s nim je. Tomuhle rikam vyrizeni reklamace. A ja se na to malem vykaslal. Mam dneska hned lepsi den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Teď ještě značku, ať víme, co si koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Ja jsem to tam nenapsal zamerne, protoze jsem prave cekal, jestli se nekdo zepta:-). Nicmene, byl to Philips. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Nebo spíš co nekupovat a raději název obchodu ať víme kde nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky