Effe Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Do toho tehotenstvi se jeste budeme stehovat z Olomouce do Brna. Moje samozrejme nic moc nemuze. Takze sranda velika. Na to, ze jsme zatim jen dva, mame kramu ze nevim k cemu a co s tim. Ale nejak to zvladneme a bude fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Sem se právě vrátil z nákupu a paní po mě chtěla vidět občanku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 No jestli si při tom přešel hranice,tak je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jsem dneska sehnal baktericidní mejdlo a mám pocit, jako by to bylo poslední volné místo na člunu potápějícího se Titanicu. :-) Zítra si budu hrát na malého chemika a vyrábět baktericidní gel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Na ho*no, na ho*no, ale pocit je fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Kupte si kolínskou od Alpy jako já. Je za 80 korun 250 ml, má 70% alkoholu, kam se na to hrabou všechna dezifekční mýdla a gely. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A chutná to jak? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jsem dneska sehnal baktericidní mejdlo a mám pocit, jako by to bylo poslední volné místo na člunu potápějícího se Titanicu. :-) Zítra si budu hrát na malého chemika a vyrábět baktericidní gel :-)nechci ti kazit radost z ulovku, ale pokud jsi koupil pouze antibakterialni mydlo a gel, tak jsi zbytecne utratil prachy, dulezite je aby to nicilo hlavne viry a ne jen bakterie... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A povedz, co na umyvanie ruk nici viry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Podle mě stačí peroxid vodíku. 30%.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A povedz, co na umyvanie ruk nici viry?Ze by virocidni gel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A povedz, co na umyvanie ruk nici viry?Kadejake gely. Napr. Sterillium.Ale vsade vypredane.. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A povedz, co na umyvanie ruk nici viry? Vždyť jsem to před chvílí dával. Alkohol nad 50%. Já mám slitých skoro litr různých zbytků kolínských a EdT, které jsem koupil naslepo nebo se mi přestaly líbit a používám je jako osvěžovač na záchod. Teď se hodí i jako dezinfekce. Mám plastovou plnitelnou lahvičku s rozprašovačem a už 14 dní ji vozím všude sebou. Zrovna dnes jsem si postříkal nákupní vozík před použitím a myju si s tím ruce, když jsem někde venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 To musíš ale pěkně smrdět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Kadejake gely. Napr. Sterillium.Ale vsade vypredane.. Sent via IPoACAle to je predsa nasledna dezinfekcia, nie prostriedok na umyvanie ruk. Ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jako základ to chce plnotučnej alkohol. 96,6 %. Ale to maj jen v ITA, ironie, že? Loni jsem to tam kupoval v samošce na různé bylinné trestě...U nás máš max. 80 % (a za nesmyslný prachy) a nebo technický (denaturák - methyl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Ale to je predsa nasledna dezinfekcia, nie prostriedok na umyvanie ruk. Ci?Jo. Ale pouzitelny je vsade a hned. Nepotrebujes vodu. Proste si to minutku suchas a mozes ist operovat. My to pouzivame odkedy decka minuly rok lapili rotavirus. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Prosim, vseobecne doporucovany postup nejprve umyt a pak desinfikovat, neni uplne presny. Mas-li spinave ruce, umyj si je. Chces-li je desinfikovat, desinfikuj. Jedno nema vliv na druhe. Zadny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dezinfekce je mimo domov. Doma si myješ. Ale když jsi někde venku a omakáš něco hnusnýho a není kde se umýt, tak se hodí spíš ten gel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 denaturak a metyl nie je zdaleka to iste.... denaturovany lieh (technicky lieh) je normal etyl len s prisadou, ktora ho robi nevhodnym na pitie (nevhodnym, nie nepouzitelnym) denaturakom si polievat ruky mozes uplne normalne, je napriklad aj vo vonavkach ci Alpe a v najhorsom mozes denaturovany lieh uplne v pohode aj chlastat, len Ti teda nebude chutit,.... metylom by si nemal potirat ani tie ruky, lebo sa vie vstrebavat aj kozou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky