Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Do toho tehotenstvi se jeste budeme stehovat z Olomouce do Brna. Moje samozrejme nic moc nemuze. Takze sranda velika. Na to, ze jsme zatim jen dva, mame kramu ze nevim k cemu a co s tim. :D

Ale nejak to zvladneme a bude fajn.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem dneska sehnal baktericidní mejdlo a mám pocit, jako by to bylo poslední volné místo na člunu potápějícího se Titanicu. :-)

Zítra si budu hrát na malého chemika a vyrábět baktericidní gel :-)

nechci ti kazit radost z ulovku, ale pokud jsi koupil pouze antibakterialni mydlo a gel, tak jsi zbytecne utratil prachy, dulezite je aby to nicilo hlavne viry a ne jen bakterie... :-/

Odkaz ke komentáři

A povedz, co na umyvanie ruk nici viry?

Vždyť jsem to před chvílí dával. Alkohol nad 50%. Já mám slitých skoro litr různých zbytků kolínských a EdT, které jsem koupil naslepo nebo se mi přestaly líbit a používám je jako osvěžovač na záchod. Teď se hodí i jako dezinfekce. Mám plastovou plnitelnou lahvičku s rozprašovačem a už 14 dní ji vozím všude sebou. Zrovna dnes jsem si postříkal nákupní vozík před použitím a myju si s tím ruce, když jsem někde venku.

Odkaz ke komentáři

denaturak a metyl nie je zdaleka to iste.... denaturovany lieh (technicky lieh) je normal etyl len s prisadou, ktora ho robi nevhodnym na pitie (nevhodnym, nie nepouzitelnym) denaturakom si polievat ruky mozes uplne normalne, je napriklad aj vo vonavkach ci Alpe a v najhorsom mozes denaturovany lieh uplne v pohode aj chlastat, len Ti teda nebude chutit,.... metylom by si nemal potirat ani tie ruky, lebo sa vie vstrebavat aj kozou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...