Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Letos jsem letěl poprvé s A380 (Emirates) a byl jsem nadšený:) I když jsem seděl jen v Economy, tak super zážitek. Oproti B747 daleko tišší, uvnitř subjektivně větší a celkově jsem se po letu cítil daleko méně unavený. Takže můžu jen doporučit!

Odesláno

Pár desítek koleček po Strahově bokem. A nebylo nás málo, odhadem tak 50 aut, kdy jezdilo naráz maximálně dvacet a střídali se. Od 18 do 21 hodin totální pohodička. Pak přijeli měšťáci a rozháněli to. Bylo vtipné jezdit okolo Strahova a potkávat stále ta samá auta, EVO IX, S4, X6, EVO X, Impreza, Mini Cooper... jak krouží a čekají až odlétnou supi aby mohla zábava pokračovat. Kdyby se chtěl někdo dnes ještě pobavit tak opatrně, za ty 3 hodiny je prostředek uklouzaný na hladký led.

Návštěvník Tada
Odesláno

Pár desítek koleček po Strahově bokem. A nebylo nás málo, odhadem tak 50 aut, kdy jezdilo naráz maximálně dvacet a střídali se. Od 18 do 21 hodin totální pohodička. Pak přijeli měšťáci a rozháněli to. Bylo vtipné jezdit okolo Strahova a potkávat stále ta samá auta, EVO IX, S4, X6, EVO X, Impreza, Mini Cooper... jak krouží a čekají až odlétnou supi aby mohla zábava pokračovat. Kdyby se chtěl někdo dnes ještě pobavit tak opatrně, za ty 3 hodiny je prostředek uklouzaný na hladký led.

S mazdou tam na letních asi ani nedojedu :D

Odesláno

Mě potěšil Ricous, že otevřel vlákno o Orlíku 42, díky tomu jsem zjistil, že jsem vlastně šťastný. Mám své další poslední hodinky a naprosto mi vyhovují. Přežil jsem první vlnu o Panerai ( první vlna bývá zvládnutelná, druhá vlna = velký výdaj). Jsem v hodinkovém klidu, po dalších toužím ovladatelně. Jsem šťastný, Ricousi, díky :smile_anim:

Odesláno

Pár desítek koleček po Strahově bokem. A nebylo nás málo, odhadem tak 50 aut, kdy jezdilo naráz maximálně dvacet a střídali se. Od 18 do 21 hodin totální pohodička. Pak přijeli měšťáci a rozháněli to.

Stejný nápad ve stejný čas. MP ale výjimečně zvolila pohodový přístup, takže odjezd bez pokuty :smile_anim:

Jinak k tématu - potěšila mě dnešní premiéra další generace Octavie. Návrat k nadčasovým linkám.

Odesláno

Že jsme dnes v práci hodili hádky a stresy za hlavu a na počest: 12.12.2012, jsme ve 12:12h otevřeli lahvinku 12letého Jamesona. Hned byl svět růžovější :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...