beeman Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 se drzim ejste hodne pri zemi :-)Mě teda fakt pobavilo tohle téma http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120745-elektrokolobezka-jakou-vybrat/&do=findComment&comment=2194874Si nedovedu představit až deset kiláků na nějakým prdítku každej den tam a zpátky, sem tam s dítkem před sebou. Sorry chlapi.
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Myslíš s počtem dětí nebo s tím vozítkem? Asi obojí ne :-) Edit: Tohle by uvezlo možná ještě i tchyni. Upraveno 5. září 2018 uživatelem geometr
Gustaf Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tipy na masku na karneval. Můj favorit je kněz
Pavelpu27 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tipy na masku na karneval. Můj favorit je kněz 2: 2: K těm kostýmům je nejlepší klip tohle:
martar Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Mě teda fakt pobavilo tohle téma http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120745-elektrokolobezka-jakou-vybrat/&do=findComment&comment=2194874Si nedovedu představit až deset kiláků na nějakým prdítku každej den tam a zpátky, sem tam s dítkem před sebou. Sorry chlapi.Tss, beeman je ještě konvenční, já už dlouho vážně uvažuju o šlapacím kapotovaným přibližovadle pro mě a mý dvě dcery. Něco jako jsou ty ekocititaxi, takový ty vajíčka... Zzmerck velotaxi se to jmenuje. Ale nemám koule jít s tím s dětma do pražskýho příměstskýho provozu. Bydlet třeba na Nymbursku, už to mám...
morbo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 @ martar: Tomu se říká rikša. Dělají se i se sklápěcí střechou.
mondeo2 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 jo tak zvaný Cabrio.............. :lol2:
martar Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Ve správný rikše má motor velkej rákosovej klobouk a rozhodně nesedí!
geometr Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Tss, beeman je ještě konvenční, já už dlouho vážně uvažuju o šlapacím kapotovaným přibližovadle pro mě a mý dvě dcery. Něco jako jsou ty ekocititaxi, takový ty vajíčka... Zzmerck velotaxi se to jmenuje. Ale nemám koule jít s tím s dětma do pražskýho příměstskýho provozu. Bydlet třeba na Nymbursku, už to mám... images.jpeg No ovšem tohle na Nymbursko na nějakou kratší cestu do školy... v tý polabský placce. To by bylo elegantní. Jezdím tam celkem často do toho kraje, na kolech tam jezdí hodně, ale tohle jsem tam ještě neviděl.
saba Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Přijde pan Kohn domů a hned prohlašuje: "Sára, rozvádíme se od stolu i od lože!""Proboha, Kohn, tak ty už ani jíst nemůžeš?"
leebauer Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 SYNDROMPŘÍČINAŘEŠENÍ1.Studené a mokré nohyDržíte sklenici pod špatným úhlemOtočte sklenici tak, aby směřovala otevřeným koncem vzhůru2.Teplé a mokré nohyŠpatná kontrola močového měchýřeStoupněte si k nejbližšímu psovi a vynadejte majiteli za špatnou výchovu3.Pivo je nezvykle bledé a bez chutiPrázdná skleniceSežeňte někoho, kdo vám koupí nové pivo4.Protější stěna je pokryta zářícími světlySpadl jste dozaduNechte se vytáhnout zpět k baru5.Ústa plná cigaretových nedopalkůSpadl jste dopředuViz bod 46.Pivo bez chuti, přední strana košile mokráÚsta nejsou otevřená, nebo je sklenice přiložena ke špatné části obličejeOdejděte na toaletu a trénujte před zrcadlem7.Rozmazaná podlahaDíváte se skrz dno prázdné skleniceSežeňte někoho, kdo vám koupí nové pivo8.Podlaha se pohybujeVynáší vásUjistěte se, že vás nesou do jiného baru9.Místnost vypadá neobvykle tmaváBar je zavřenýZjistěte si u barmana svoji adresu10.Taxi má nezvyklé barvyPřekročena osobní míra konzumaceZakryjte si ústa!
Wanderer Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Tady je teda alergie na ty Steinharty...
instant Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Podla mna tiez super. Ale ja som z tych alergikov
leebauer Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Muž A: ?Používáte při balení holek nějaké zajímavé hlášky??Muž B: ?Vesměs ano.?Muž A: ?A která vám zabírá nejvíc??Muž B: ?Necítíš z tohoto hadříku chloroform??
Doporučené příspěvky