papen Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Víte, čeho se bojí voliči SPD víc než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Víte, čeho se bojí voliči SPD víc než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny. :D top 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Ten je vybornej Tyhle vtipky, ktere primo explicitne nervou vtipem, miluju nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Já jsem asi dement nebo mi chybí nějaká zásadní informace, protože ať na to koukám, jak na to koukám, nic v tom nevidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Banksyho skartovany obraz behem aukce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Zrovna jdu psát, že jsem to dogooglil a chápu to, ale chybí mi tu ten vtip . Kromě toho, že si někdo udělal DIY verzi téhož . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Aby to sedělo, musela by to triko mít pod prsama, takhle je to o ničem, ten obraz taky nezustal v rámu a je minimálně o polovinu výšky stažený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 No na levý ruce má vytetováno, že je cunda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jestlipak by jim to vadilo i obráceně? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) @ Liqid: To jsou fakt hrozný zoufalci. Ostatně tenhle kandidát je taky dobrej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tato reklama využívá princip sex sells a stereotypizuje muže i ženy. Upraveno 22. října 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 ...ja treba ani nevim, co znamena, kdyz nekdo stereotypizuje muze i zeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jakože když má baba kozy a chlap nevypadá jak Ovčáček, tak je to stereotyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Nepatří todle spíš do žumpy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 To, ze ji nekdo zasypal paprickama, at s tym kura neco zrobi, mi nevadi. To ze si olizuje palec a ma slzy v ocach, mi taky nevadi. (Zazil jsem to - chilli je svina.)Tak proc zumpa? Vsak to musi kajsyk zrobit. A az te calamady urobi dva hrnce, tak pak teprve to bude stereotyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Ta genderová diskriminace je hrůza...tak dám něco vyváženého, no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Něco pro frantika. PR bizaar roku. To i na mě jako feministu je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Moc pekna prace :-) Uz ten napad je super, ale cele to stoji na hereckych vykonech, ktere jsou dokonale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Pokud to není recese, pak očividně nejsme cílovka. Slepice slepicím .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky