petr_cha Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Ta paní má výraz jako pain guy ;o)Toho pana uz jsem nekdy videl.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Já to s tou Zlaticí nějak pořád nepobírám... je to moderatorka hlavnych sprav na TV markiza uz minimalne dekadu. Je to diplomaticky povedane nie prilis pohladna zena s povabom voskovej figuriny a hlasom barovej kurvy z hotela Kyjev. Nikto nerozumie preco ten job dostala a stale ho ma, kazdopadne to nie je podstatne. Na tejto fotke vyzera ako nepodarena parodia na samu seba - bohuzial je to myslene vazne, preto som ju sem dal. Lepsie by to asi nikto nevymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jo jo... To jsou ty národní reálie, co když člověk nezná, tak je zcela mimo obraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Takže něco jako slovenská parodie na Borhyovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Tý paní ze slovenský televize je 41 let...Na fotce od instanta vypadá, jak kdyby na základce seděla v lavici ze Zdenou Studénkovou. To se fakt nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Tak to grafik trochu prehnal so žehlením no, tu riešite... Možno má dobrú povahu a dobre varí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Tak to grafik trochu prehnal so žehlením no, tu riešite... Možno má dobrú povahu a dobre varí Jo, sice ji fakt neznam, ale tohle urco patri do sekce humor :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Víte, čeho se bojí voliči SPD víc než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Víte, čeho se bojí voliči SPD víc než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny. :D top 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Ten je vybornej Tyhle vtipky, ktere primo explicitne nervou vtipem, miluju nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Já jsem asi dement nebo mi chybí nějaká zásadní informace, protože ať na to koukám, jak na to koukám, nic v tom nevidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Banksyho skartovany obraz behem aukce Upraveno 22. října 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Zrovna jdu psát, že jsem to dogooglil a chápu to, ale chybí mi tu ten vtip . Kromě toho, že si někdo udělal DIY verzi téhož . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Aby to sedělo, musela by to triko mít pod prsama, takhle je to o ničem, ten obraz taky nezustal v rámu a je minimálně o polovinu výšky stažený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 No na levý ruce má vytetováno, že je cunda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jestlipak by jim to vadilo i obráceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) @ Liqid: To jsou fakt hrozný zoufalci. Ostatně tenhle kandidát je taky dobrej Tato reklama využívá princip sex sells a stereotypizuje muže i ženy. Upraveno 22. října 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 ...ja treba ani nevim, co znamena, kdyz nekdo stereotypizuje muze i zeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky