Povidláček Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 jsem netušil, že apple dělá jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 ...to su slnečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Z Bazoše: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 instant zabil tvl toto je tak na vagon malych steniatok.. hovada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Když si chceš zkratit cestu pres garaž...... holt drsnej sever! Prazaci čumte- snih!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tývole. Když je sněhu 1-2 cm, řiká se tomu tady u nás kalamita. Jak se proboha jmenuje tohle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Když si chceš zkratit cestu pres garaž...... holt drsnej sever! Prazaci čumte- snih!!!IMG_0366.JPGIMG_0366.JPGbys měl vzít lopatu a začít házet .... to až povolí, tak si můžeš do garáže koupit kapry *jo to je HUMOR, tak nic .... vlastně jo ..... nebuď drzej Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ten debil s tou Mazdou me chce asi nasrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Né, jen si myslí, že jsi na Dušičky vyjel na dlouhou dobu naposledy Když si chceš zkratit cestu pres garaž...... holt drsnej sever! Prazaci čumte- snih!!! Esi to není tlaková hadice a montážní pěna... Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 To ale není vůbec blbej nápad pustit do toho wapkou, předsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Barber Shop :0Dhttps://www.instagram.com/p/BsXL9BZha_6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=kex630e5ryqa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Peklo existuje. Fekišovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Čťjb... nemam slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 jax tohel našel? hrůza:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Peklo existuje. Fekišovce. Co se dá dělat. S těma slovenskejma holkama je na zastupitelstvu vždycky legrace, viď, Krndo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Domácí pivovar, to chci! https://www.thesun.co.uk/tech/8140784/lg-homebrew-beer-machine-release-date-ces-2019/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 To je nič. Já v Ostravě chodím do čajovny a hned vedle je ubytovna. Je celkem zábavné občas slyšet ty jejich konverzace:A: heej kámo brácho ideme tam ne?B: nikam nejdu moreA: aby ti rakovina vyjebala hlavu ***** **** *****B: **** **** *** A: tak zatim moreB: čau A člověk se podívá ven a jsou to 7 leté děti. Já tomu tam říkám ostravská little italy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 To nadávání s rakovinou bude mezi cikánama asi nějaký populární. Mládá tuhle šla nakoupit někam do supermarketu a prý tam byla cikánka s malou dcerou, která pořád otravovala a stará mama jí prej taky počastovala nějakým podobným přáním raka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 si pamatuju jak mi cikánský spolužák na ZŠ vždycky láskyplně přál, aby mě rakovina poskákala třikrát do večera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 si pamatuju jak mi cikánský spolužák na ZŠ vždycky láskyplně přál, aby mě rakovina poskákala třikrát do večera...Mi se líbí, jak to zakomponují do úplně běžného kamarádského rozhovoru. Ono obecně Ostrava je svá, minule jsem se rozesmál když kamarádka nemohla najít něco v kabelce a komentovala to slovy: kur** pi** kde to je? Jinak milá a pěkná holka. Já to třeba nikdy neměl, protože u nás doma se jakékoliv sprosté slovo tvrdě trestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky