ondrejm Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Narazil jsem na dvojici nových quartz gmt - sbgn027 a sbgn029. Pokud se nepletu, cenově jsou na tom stejně jako sbgn003 a 005. Foto vypůjčené z instagramu. https://www.grand-seiko.com/us-en/collections/sbgn029g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Nové GMT quartzky se mi hodně líbí. Na předchůdcích mi neseděl tvar ruček ke sportovnějšímu charakteru hodinek, navíc s až příliš malým prostorem pro lumi. Nový výběr barev GMT ruček umožňuje výběr mezi barvičkami a monochromatickým modelem, což je za mne taky fajn. Ostatní změny ač mně osobně nevadí, jsou spíš k horšímu, proto by mi nejvíc vyhovovalo mít starý model s novými ručkami. Jinak volbu mezi starým a novým modelem (tj. hlavně mezi datumovku a ručkami) u mne vyhrávají nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Tak jsem si tu novinku pořídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Další GS limitky jsou tu! Grand Seiko Heritage Collection Caliber 9S 25th Anniversary Limited Edition: SBGH311 (6 600 USD bez VAT nebo 7 200 EUR) a Grand Seiko Heritage Collection Caliber 9S 25th Anniversary Limited Edition: SBGR325 (5800EUR či 5300 USD bez VAT či 5800 EUR) Zdroj: https://grandseikogs9club.com/chronicle-9/9s-25th-anniversary-limited-editions-sbgh311-sbgr325/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 T modrozelené jsou skvělé, akorát nevím proč je neodpovídající barva na rotoru strojku. Ta mraková GS .. nevím nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 U mě vedou na plné čáře zase ty "mrakový", tedy sbgh311 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Grand Seiko SBGW295, limitka 500 kusů k výročí 110 let od prvních Japonských náramkových hodinek. Pouzdro z titania a ručně malovaný ciferník s urushi lakováním. Jak se vám líbí? Zdroj https://wornandwound.com/grand-seikos-latest-limited-edition-is-a-urushi-lacquered-version-of-the-first-with-a-gold-touch/ Upraveno 1. února 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 nic pre mna ale inac vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Mě se líbí ta představa jak mi to tam ten Japonec pěkně ručně maluje štětečkem a pak další maník to všechno ručně sestaví a tak podobně. https://grandseikogs9club.com/chronicle-9/first-grand-seiko-urushi-sbgw295/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Pěkná věcička.. nic co bych teda potřeboval. Spojení supr titanu, zlata, ručního malování.. mi přijde vlastně takový správně japonsky úchylný, jakkoli jsem to chtěl nejdřív zdrbnout. A bál sem se, že to bude dražší.. Upraveno 1. února 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Potreboval by som hodinky s puzdrom 44GS, bud hi-beat alebo 100 hodinovy SD kaliber s ukazatelom rezervy vzadu, bez datumu, so zaujimavym cifernikom a hlavne s lumi aspon na ruckach a indexoch 3, 6, 9 a 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Takova kombinace bohuzel neni, alespon co mam nastudovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 SBGJ255, má teda datum a nemá rezervu nátahu, nicméně 44GS, lumi, zajímavý cifr taky mají. https://www.grand-seiko.com/us-en/collections/sbgj255g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Tieto mam v merku. Akurat je tu obava z bratrovrazedneho suboja s mojimi snouflejkami. Takto ho nejaku dobu dozadu prehrali champagne, ktore som "musel" predat. A ta moja "specifikacia" vyssie, jasne ze je nerealna, ale take GS by som chcel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 V 2. 2. 2023 v 13:37, pebe napsal: SBGJ255, má teda datum a nemá rezervu nátahu, nicméně 44GS, lumi, zajímavý cifr taky mají. https://www.grand-seiko.com/us-en/collections/sbgj255g Díky! ty mi unikly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 ale su luxusne podla mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Tak toto je moc dobré......konečně jsem se dočkal tohoto správného pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 V 6. 2. 2023 v 20:59, instant napsal: ale su luxusne podla mna Souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 V 1. 2. 2023 v 14:58, Waya03 napsal: Grand Seiko SBGW295, limitka 500 kusů k výročí 110 let od prvních Japonských náramkových hodinek. Pouzdro z titania a ručně malovaný ciferník s urushi lakováním. Jak se vám líbí? Zdroj https://wornandwound.com/grand-seikos-latest-limited-edition-is-a-urushi-lacquered-version-of-the-first-with-a-gold-touch/ Nádhera. Umění. Naprosto nadhodinkový a mimozemský. Aristokratický vzhled a samurajská cesta k němu. Takovou uchylnou precizitu můžou dosáhnout mnoha způsoby a oni si vyberou ruční malování ..... neuvěřitelný. To se ani nedá zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 (upraveno) před 1 hodinou, cigi napsal: Nádhera. Umění. Naprosto nadhodinkový a mimozemský. To jo, mimozemštani oni občas jsou.... třeba když ti dají na chrona na 300tis sponu z hodinek za 50 Upraveno 22. března 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se