Zlý Jabko Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Kolega, co rád a často chodí do posilky, mi dnes zatepla vyprávěl příhody novoročních předsevzátorů na mašinkách a s činkama. Půl napůl jsem pukal smíchy a vzteky
Frantik Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Byl jsem dneska ráno jako vzdy a žádný priblbly predsevzetaci jeste nebyli :-) Tak snad to vydrží :-)
Prochy68 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Byl jsem dneska ráno jako vzdy a žádný priblbly predsevzetaci jeste nebyli :-) Tak snad to vydrží :-)Neboj, my prijdeme :-)))
African Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ráno říkám v práci kolegovi, jsem kamaráde nemohl ráno zapnout gatě po vánocích, no a asi po půl hodině se ozvala rána. Rozbrečeli jsme se doslova smíchy, opasek to nevydržel :-) Takže jediné co na mě zkouší platí, ode dneška nežeru a začínám běhat.....
odjinud Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ja jsem zase ted nedavno odstrelil knoflik od kosile. Slim fit vypada ve stoje se zatazenym pupkem fajn, ale na sezeni to uz neni... dneska bazen nebo fitko, tesim se na predsevzetickare :-)
noviisek Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Chlapi neblbnete, takhle někoho zabijete.
Tom4 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Aj my za Prahou tady v Ásii bereme ty předsevzetí vážně.Fitka tu na každém rohu nejsou, ale poradíme si.
Liqid Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2019 Pěkné čtení Jasná zpráva jak udržet váhu - MUDr. Radkin Honzák, CSc. http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=33105
svijanskymaz Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2019 Schudol som z 99,8kg na 86.8kg Super z xl a l do l a M Ale zapestie CV z 19,5 na 17,5,to tie aqarius mozem zahodit...
odjinud Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Tak to je docela dost, to zapesti. Muzes ho zkusit nejak posilovat :-)
Maxel Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Pěkné čtení Jasná zpráva jak udržet váhu - MUDr. Radkin Honzák, CSc. http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=33105Skvělej článek, díky.
mt56 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Jasný....co se týče hubnutí, tak fungují klasické kupecké počty....VÝDEJ MUSÍ BÝT VĚTŠÍ NEŽ PŘÍJEM, takže, kdo si rád dopřává, tak musí více makat. A je myslím jedno co kdo sníNe není to jedno. Z 80% jídlo. Z 20% pohyb. Zhubne se i bez pohybu.
Bert Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ano, ale blbě. Tím myslím výsledkem bude málo svaloviny. Nemáš li svaly, špatně spalujes, protože nemáš čím. Tělo dříve přestane hubnout, a je náchylnější k jojo efektu. Proto bych se spíše přiklonil k 50/50.
mt56 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 .Forek hezkej. Ale jist se musí a když člověk neví co tak nezhubne a bude se jen trapit.
mt56 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ano, ale blbě. Tím myslím výsledkem bude málo svaloviny. Nemáš li svaly, špatně spalujes, protože nemáš čím. Tělo dříve přestane hubnout, a je náchylnější k jojo efektu. Proto bych se spíše přiklonil k 50/50.Omlouvám se ale míchás několik věcí dohromady. 80/20 jsem si nevymyslel. To je prozkoumane od 90tych let. Jojo efekt je pouze výsledek toho že lidi nepochopili jak spravne jídlo uchopit. Zhubnout neznamena jíst spravne měsíc ale jíst spravne zbytek života. Svaly a hubnutí slyším poprvé. Tělo spaluje tuky a je jedno jestli máš nebo nemáš svaly. Dle výživy si tělo určí kam si sáhnout pro energii. Je to složitý téma a víceméně jsem ho už popsal v prvním příspěvku. Jen bych se opakoval. Je to jako kdyby si říkal že tlusty lidi mají svaly...
Tom4 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Je to složitý téma a víceméně jsem ho už popsal v prvním příspěvku.Složité téma popsané 15-ti slovy včetně čísel. Nobelovka za 3 . . . . 2 . . . . 1 . . . . Jinak se nám ty čísla koukam postupně vyvíjí rok od roku: Dozvite se proc je jidlo temer 70% zdravi a sport jen 30%. Ne není to jedno. Z 80% jídlo. Z 20% pohyb.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se