Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl jsem dneska ráno jako vzdy a žádný priblbly predsevzetaci jeste nebyli :-) Tak snad to vydrží :-)

Neboj, my prijdeme :-)))
Odesláno

Ráno říkám v práci kolegovi, jsem kamaráde nemohl ráno zapnout gatě po vánocích, no a asi po půl hodině se ozvala rána. Rozbrečeli jsme se doslova smíchy, opasek to nevydržel :-) Takže jediné co na mě zkouší platí, ode dneška nežeru a začínám běhat.....

post-364-0-34326900-1546513446_thumb.jpg

Odesláno

Ja jsem zase ted nedavno odstrelil knoflik od kosile. Slim fit vypada ve stoje se zatazenym pupkem fajn, ale na sezeni to uz neni... dneska bazen nebo fitko, tesim se na predsevzetickare :-)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jasný....co se týče hubnutí, tak fungují klasické kupecké počty....VÝDEJ MUSÍ BÝT VĚTŠÍ NEŽ PŘÍJEM, takže, kdo si rád dopřává, tak musí více makat. A je myslím jedno co kdo sní

Ne není to jedno. Z 80% jídlo. Z 20% pohyb. Zhubne se i bez pohybu.

Odesláno

Ano, ale blbě. Tím myslím výsledkem bude málo svaloviny. Nemáš li svaly, špatně spalujes, protože nemáš čím. Tělo dříve přestane hubnout, a je náchylnější k jojo efektu. Proto bych se spíše přiklonil k 50/50.

Odesláno

Ano, ale blbě. Tím myslím výsledkem bude málo svaloviny. Nemáš li svaly, špatně spalujes, protože nemáš čím. Tělo dříve přestane hubnout, a je náchylnější k jojo efektu. Proto bych se spíše přiklonil k 50/50.

Omlouvám se ale míchás několik věcí dohromady. 80/20 jsem si nevymyslel. To je prozkoumane od 90tych let. Jojo efekt je pouze výsledek toho že lidi nepochopili jak spravne jídlo uchopit. Zhubnout neznamena jíst spravne měsíc ale jíst spravne zbytek života. Svaly a hubnutí slyším poprvé. Tělo spaluje tuky a je jedno jestli máš nebo nemáš svaly. Dle výživy si tělo určí kam si sáhnout pro energii. Je to složitý téma a víceméně jsem ho už popsal v prvním příspěvku. Jen bych se opakoval. Je to jako kdyby si říkal že tlusty lidi mají svaly...

Odesláno

Je to složitý téma a víceméně jsem ho už popsal v prvním příspěvku.

Složité téma popsané 15-ti slovy včetně čísel.

Nobelovka za 3 . . . . 2 . . . . 1 . . . .

Jinak se nám ty čísla koukam postupně vyvíjí rok od roku:

Dozvite se proc je jidlo temer 70% zdravi a sport jen 30%.

Ne není to jedno. Z 80% jídlo. Z 20% pohyb.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...