Frostie Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 1 minutou, prizak napsal: Dík, snažil jsem se A povedlo se. Počítám, že ostatní po tvém standardním nákupu jen paběrkovali v odd. salámů a pokladní, ta to doteď nepochopila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Kdyz není pick v akci tak kousek hovězího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 4 minutami, Frostie napsal: A povedlo se. Počítám, že ostatní po tvém standardním nákupu jen paběrkovali v odd. salámů a pokladní, ta to doteď nepochopila... Tak kamaráde, pokladní v tom KAUFU čuměla jak tří kravky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Právě teď, prizak napsal: Tak kamaráde, pokladní v tom KAUFU čuměla jak tří kravky. umím si to představit. V tom relativně chudém kraji je jakýkoliv nákup nad hundert podezřelý. krajně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 35 minutami, M3maniac napsal: Kdyz není pick v akci tak kousek hovězího Ale to je moc pěkný.. Teda až na ty tasemnice vlevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Již teď s ním máme něco společného! Rychle si běžím pro kolečko, možná když dám celou šišku, tak získám jeho postavu Čerpám z nadpisu článku: Sean Connery: Dvě české vzpomínky na charismatického herce, který miloval uherák, Skotsko a golf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Dneska jsem si prvně koupil PICK, přece když je o něm na magu 82! stránek, tak to musí bejt něco...z rachoty jsem se těšil domů, že konečně ochutnám ten grál...no a co myslíte, nechal jsem ho kuchyňce v lednici, takže si počkám až do pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Malá společnost, aby mu tam nebylo smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Tyvle takový aranžování.... podívejte na prizaka... mastný ruce, mastnej volant a vohlodana šiška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 A chybí mlíko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 To bola skoda umyvat nozik a dosku od masti, take ciste sa t tam nehodi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Tvl prej nozik mačeta jak kráva. Ta neni na krájení salámu, ale na obranu, aby mu nikdo neujídal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 8. 11. 2020 v 8:02, Gustaf napsal: Tyvle takový aranžování.... podívejte na prizaka... mastný ruce, mastnej volant a vohlodana šiška Oóó, já se malinko stydím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Kolega příští týden jede na služebku do Magyarországu, jeee jak já se těším co všechno mi přiveze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Kolega příští týden jede na služebku do Magyarországu, jeee jak já se těším co všechno mi přivezeJj. Eres, Anička, paprika sladká i pálivá, klobasz a samozřejmě Pick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Viděl jsem v NORMĚ maďarskej uherák KOMÉTA. Zná někdo? Mám takový tušení že jsem ho kdysi dávno koupil a žádnej zázrak se nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Toto fórum je fakt peklo. Když pominu hodinky (aktuálně sedmery) tak jsem v létě zkoušel sous vide, minulý týden naložil utopence a hermelíny a v pátek po 10 letech kouřil perfektní doutník.No a dneska v Kauflandu totok.Kam tohle povede....Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 30 minutami, Geodet napsal: Viděl jsem v NORMĚ maďarskej uherák KOMÉTA. Zná někdo? Mám takový tušení že jsem ho kdysi dávno koupil a žádnej zázrak se nekonal. Stačila mi jedna zkušenost, abych usoudil, že je to rozdíl asi jako Pick a separátový výrobní salám. Takže za mne ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 2 minutami, Frostie napsal: Stačila mi jedna zkušenost, abych usoudil, že je to rozdíl asi jako Pick a separátový výrobní salám. Takže za mne ne. Jo, tak jsem si to zapamatoval dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 1 minutou, Geodet napsal: Jo, tak jsem si to zapamatoval dobře. Bohužel jo a leccos může napovědět i prodejní cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se