Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já ji zkusil jen naklonit o těch 45st a na levý roh. Nějaká voda vytekla,ale prd platný. V pondělí ji hodin do auta a vezmu k opraváři. Kurna, za půl roku se stěhujeme. Mohla po tu dobu ještě vydržet....

Odesláno

Zkusím se zeptat i tady, najde se tu někdo kdo rozumí daním, potřebuju něco poradit ohledně danoveho priznaní. Kdyztak prosím o SZ.

Prosím no flame, nejde mi o nějaké šmelenní, nebo něco podobného. Potřebuji seriozně poradit

Odesláno

Pánové, chci si koupit nějakou kolečkovou, ortopedickou či anatomickou židli do kanclu. Strop do 5K. Nechci kůži, kdo by na tom chtěl sedět v létě, když je tu, jak na Sahaře.

Můj tip: https://www.kancelar24h.cz/kancelarska-zidle-kajman-p9789.html?gclid=EAIaIQobChMIhpzBgby65wIVDcjeCh1QgQZLEAQYASABEgI8P_D_BwE

nebo, tato: lepší nosnost

https://www.nabytek-natali.cz/kancelarska-zidle-houpaci-mech-seda-latka-kovovy-kriz-ka-f01-grey

Za doporučení předem díky.

Odesláno

Za mě čím tvrdší sezení, tím lepší. Nutí to člověka sedět zpevněně, aktivně a neválet se na židli zbytečně dlouho.

Naopak nejhorší jsou měkké židle, ve kterých člověk "zvadne", prostě se úplně uvolní - to je přímá cesta k problémům. Svaly, hlavně zádové a břišní, rychle slábnou a atrofují, a housera máte na cestě.

Odesláno

Neznáte někdo prosím šikovného topenáře s působností v Praze?

Byt v nejvyšším (5.) patře bytového domu z devadesátek, topení vlaží na deseti procentech plochy (nahoře). Běžné pokusy dostupné laikovy jsem vyzkoušel.

Odesláno

Aha, zajímavé postřehy, pánové. Díky všem. Takže asi si někam odskočím a zkusím na živo.

Ja mam tuhle 'racing' zidlu ze skonta za trojku nekolik let a spokojenoat az na pudu.

Odesláno

Máte někdo odkaz/kontakt na stránky/člověka, kde bych sehnal náhradní díly do myčky? Mám do.ebané kolečka od posuvného spodního koše na nádobí, koš mi při zasunování vždy spadne z vodících ?platforem? vně myčky. Jedná se o electrolux (jsem mimo domov, model nevím).   

Jestli tam máš ještě jedno nedo.ebané - funkční kolečko třeba z druhé strany koše tak bych si ho podle něj neechal zkusit někde vytisknout na 3D tiskárně

Odesláno

Jestli tam máš ještě jedno nedo.ebané - funkční kolečko třeba z druhé strany koše tak bych si ho podle něj neechal zkusit někde vytisknout na 3D tiskárně

:eek:

Odesláno

Ahoj, ma nekdo zkusenost s paddle board? Chci koupit a potrebuji trochu zasvetit, abych nekoupil nejakou kravinu

Je to super vec. Jezdim celkem casto.

Klidne bych se nebal znacky HF (hydroforce). V Lidlu nebo makru ho maji obcas v akci kolem 5k i s prislusenstvim.

A je v pohode. Mame i druhy drazsi (asi za 24) a nijak zasadni rozdil to neni. Respektive trochu lepsi padlo a hezci taska. Ale ten HF je v pohode, nebal bych se toho. Paddle urcite doporucuji.

Odesláno

Je to super vec. Jezdim celkem casto.

Klidne bych se nebal znacky HF (hydroforce). V Lidlu nebo makru ho maji obcas v akci kolem 5k i s prislusenstvim.

A je v pohode. Mame i druhy drazsi (asi za 24) a nijak zasadni rozdil to neni. Respektive trochu lepsi padlo a hezci taska. Ale ten HF je v pohode, nebal bych se toho. Paddle urcite doporucuji.

diky za tip, ale pozde:-) uz jsem to nemohl vydrzet a koupil Blackfin. Zatim jen nafouknutej v obyvaku, ale naprosty nadseni. Za mesic se stehuju a budu mit vodu skoro pred barakem. Uz se nemuzu dockat, tresu se na to jak malej kluk. Ale prvni drzka do breznovy reky me asi vyleci :-)))

Odesláno

To bandicoot: A odvzdušnoval jsi celý systém? Pokud je tam vzduch a bydlíš v

nejhorejsim patře tak to by mohlo být ono.

Nebylo to pro mě, a co jsem slyšel, tak to nakonec bylo uškrcený na odvodu. To už je pro mě vyšší dívčí.
Odesláno

Ja mam tuhle 'racing' zidlu ze skonta za trojku nekolik let a spokojenoat az na pudu.

Tak jsem to zkusil a je to super ... asi do ní půjdu, na to moje posezení na pár hodin denně to stačí.

Odesláno

Jo, myslel jsem si to, narazil jsem na podobnou podle názvu. Já budu brát do 130kg, ať je tam krapet limit, 120 je málo. Ale půjdu do ní, překvapilo mě, jakej randál můžou tyhle křesílka stát, dvacka plus nejni problém.

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz z jinýho soudku. Najdu tu někoho, kdo dělá daně a vyzná se v celým tom cirkusu? Prosím když tak o SZ. Není to nic extra náročnýho, zabere to pár minut po telefonu. Díky.

Odesláno

Zeptám se blbě, u mě klasika, týká se daňového přiznání ...

Do teď jsme byl vždy zaměstnán nebo ve služebním poměru, nyní jsem dočasně bez práce na UP, bez podpory v nezaměstnanosti (nežádal jsem).

Je má povinnost si sam z sebe udělat daňové přiznání? Pro mě je to jen růžový papír co jsem jednou z rok podepsal a šlus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...