Klotzman Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 V 29. 3. 2024 v 14:11, Strocek napsal: Nepracuje tu někdo s lepidlem na látky? Potřeboval bych tip na kvalitní lepidlo na látku. Díky Co potřebuješ lepit? Kus ke kusu, nebo nějaké díry, musí to fest držet nebo jde o zachování vzhledu látky..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 před 10 hodinami, Klotzman napsal: Co potřebuješ lepit? Kus ke kusu, nebo nějaké díry, musí to fest držet nebo jde o zachování vzhledu látky..? Potřebuju zpátky nalepit logo na mikinu. Nejde o to, že bych musel mít to logo na tý mikině, ale když ho urvu, tak to dopadne jako rukáv vedle a vypadá to jako kdyby sis tam utíral nudli a to starý lepidlo nejde ničím odstranit, tak sem si říkal, že bude lepší to tam zkusit nalepit. Těchhle mikin Champion mám asi 10 (s kapucou, bez kapuci, na zip atd.) jsou z USA a do teď jsem nenarazil na lepší mikiny a že jsem toho měl. Tahám je už několik let a až na to odlepený logo vypadaj pořád dobře a nechce se mi kvůli takovýhle kravině kupovat nový. Koupil jsem si Ceys na textil, tak snad to pude. Lepidla Ceys mám obecně rád, docela fungujou, tak snad bude i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Proč ho nepřišiješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Když je řeč o lepidlech... Nemá někdo tip na lepidlo co je vodivé (vede proud). A ślepi plast a sklo dohromady? Upadla mi hadička na vyhřívání zadního skla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 (upraveno) před 21 minutami, Kamil.K napsal: Proč ho nepřišiješ? protože neumím šít . Možná by to byla alternativa, ale nevim kdo jak by to dokázal a jak by to vypadlo i když teda o vzhled nějak extra nejde, ale taky nechceš aby to byla nějaká divočina. To lepidlo mi přijde nejlepší. Upraveno 4. dubna 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Každá švadlena ti to přišije asi za minutu a prakticky to nepoznáš. Na lepidlo bych se vybod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 před 37 minutami, mAra_ napsal: Když je řeč o lepidlech... Nemá někdo tip na lepidlo co je vodivé (vede proud). A ślepi plast a sklo dohromady? Upadla mi hadička na vyhřívání zadního skla... Tak primo vodive lepidlo treba tohle... https://granex.cz/technicqll-r-082-elektricky-vodive-lepidlo-electronic-2g A na opravy vyhrivani zadniho okna existuji primo sady ... https://www.lepidla-online.cz/eshop/p/loctite-3863-2-g-oprava-vyhrivani-zadniho-skla-920/#920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 před 22 minutami, Xenomorfus napsal: Tak primo vodive lepidlo treba tohle... https://granex.cz/technicqll-r-082-elektricky-vodive-lepidlo-electronic-2g A na opravy vyhrivani zadniho okna existuji primo sady ... https://www.lepidla-online.cz/eshop/p/loctite-3863-2-g-oprava-vyhrivani-zadniho-skla-920/#920 Díky. Zkusím to. U mne je blbé to, že lepim plast (s kabelem) na sklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 před 11 hodinami, Strocek napsal: Potřebuju zpátky nalepit logo na mikinu. Nejde o to, že bych musel mít to logo na tý mikině, ale když ho urvu, tak to dopadne jako rukáv vedle a vypadá to jako kdyby sis tam utíral nudli a to starý lepidlo nejde ničím odstranit, tak sem si říkal, že bude lepší to tam zkusit nalepit. Těchhle mikin Champion mám asi 10 (s kapucou, bez kapuci, na zip atd.) jsou z USA a do teď jsem nenarazil na lepší mikiny a že jsem toho měl. Tahám je už několik let a až na to odlepený logo vypadaj pořád dobře a nechce se mi kvůli takovýhle kravině kupovat nový. Koupil jsem si Ceys na textil, tak snad to pude. Lepidla Ceys mám obecně rád, docela fungujou, tak snad bude i tady. Přišil bych to, ale pokud chceš lepit, tak musíš z obou částí sundat staré lepidlo, jinak ti to nechytne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Není zde zámečník s možností výroby klíče? Pokud ano prosím SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 (upraveno) Ahoj, nemá prosím někdo zde idnes premium a neposlal by mi odemčený odkaz na tento článek? Děkuju Ne každá stará budova musí být bez emisí. Pravidla si nastaví Česko - iDNES.cz edit: už mám v SZ, děkuji Upraveno 11. dubna 2024 uživatelem lafr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 V 4. 4. 2024 v 21:39, Strocek napsal: jsou z USA a do teď jsem nenarazil na lepší mikiny a že jsem toho měl. A co nějaký heavy weight od Iron Heart, ty sou taky nerozbitný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Před hodinou, Moty napsal: A co nějaký heavy weight od Iron Heart, ty sou taky nerozbitný Věřim, že budou taky dobrý, ale tyhle už mám vyzkoušený a sem s nima spokojenej a mám jich docela zásobičku, krom toho předpokládám, že jsou o dost levnější než Iron Heart. Já sem nakupoval nějaký šampionky i tady doma a ta kvalita se nedá srovnávat. Mimochodem dneska jdu nechat zkusit zašít to logo u dvou kousků, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 před 30 minutami, Strocek napsal: Věřim, že budou taky dobrý, ale tyhle už mám vyzkoušený a sem s nima spokojenej a mám jich docela zásobičku, krom toho předpokládám, že jsou o dost levnější než Iron Heart. Já sem nakupoval nějaký šampionky i tady doma a ta kvalita se nedá srovnávat. Mimochodem dneska jdu nechat zkusit zašít to logo u dvou kousků, tak uvidíme jasný, já jí bral tehdy na IH Fóru, Tak kdyžtak to logo udělá Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 (upraveno) Hoši...matika první stupeň na gymplu....nakopnete mě. Jsem dement....asi už....Počítal jsem to, ale nemůžu se dopočítat výsledku. Upraveno 16. dubna 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 104 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Postup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 143 minut je 11/8 krátkého programu (krátký program je 8/8).. 143/11 * 8 = 104 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 vyčetli to z návodu myčky (sorry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se