Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak vidno, tak v Praze mají u GLS dobře v palici nas.áno...Ale hlavně, že máš digi, předpokládám, ty v jiném vlákně postované

Jojo, už jsem je tam pověsil.

Odesláno

Staré knihy. Mám několik beden starých knížek a nevím, co s nimi. Jedná se o slušné tituly (beletrie, sport, cestopisy, dětské,...), ale v nemocnici je nechtějí, v knihovně také ne, v domově důchodců rovněž. Do sběru dcerce je mi to líto. Napadá vás, komu to darovat, ať jsou ještě k užitku? V antikvariátu požadují seznam a na to jsem moc pohodlný. R.

když žena viděla kombinaci slov knihy / sběr, málem to s ní seklo :-) ...... jestli stále nevíš co s nimi, napiš mi na "nettopejr at gmail tečka com"

Odesláno

Zničoho nic mi na stahovacím komplu začal chrome při stahování z fastshare psát u každého souboru, že je nebezpečnej, a že ho zablokoval. A nechce mi stáhnout ani (zkusmo) to co jsem stahoval před tejdnem. Nevíte, čím se co mohlo pokazit? Necucal jsem žádný podezřelosti ani soft, jen starý český seriály.

Odesláno

Kašli na chrome - stahuj přes Operu. Rychlejší, lepší - má vlastní download manažer a rozdíl je fakt citelný jak v kvalitě a rychlosti stahování (doporučuji po startu stahování dát pauzu a znova spustit), tak i v kontrole stahování - dokáže navázat, kde případně došlo k přerušení, atd...

Odesláno

Zničoho nic mi na stahovacím komplu začal chrome při stahování z fastshare psát u každého souboru, že je nebezpečnej, a že ho zablokoval. A nechce mi stáhnout ani (zkusmo) to co jsem stahoval před tejdnem. Nevíte, čím se co mohlo pokazit? Necucal jsem žádný podezřelosti ani soft, jen starý český seriály.

Mam to samy.. stačí dát něco jako upřesnit a v druhém okně potvrdit soubor ponechat.. teď ty povely pisu hodně volne, nemam zapnutej ntb.. vopruz, asi google označil fastshare stranku jako skodlivou.. uz ani nevyjizdi ve vyhledávání...
Odesláno

Nevím kam to dát, tak zkusím zde...Není tady někdo přímo z Mělníka? Rád bych pohovořil o bydlení na MLK a věcí kolem, protože jedna věc je se přesunout, ale druhá věc je nějaké dlouhodbé setrvání, takže bych chtěl nějaké poreferování. Nějaké hrubé obecné info samozřejmě mám, ale chtěl bych to víc z pohledu člověka, který tam žije nějaký ten pátek.

poslal sem ti PM

Odesláno

Měl bych dotaz na někoho znalého v realitách a financování. Uvažuji (společně s přítelkyní) o koupi rodinného domu, který má jedno číslo popisné. Dům je rodinný a má dvě oddělené bytové jednotky nad sebou s odděleným vchodem. Jde mi o to, že si dům nemůžeme dovolit sami, ale máme dobré kamarády, kteří také hledají bydlení a jsou v podobné situaci (mladý pár čekajicí dítě). Zajímá mě, jak by se taková koupě dala realizovat aby nám banka dala hypotéku a zároveň jsme si každý zachoval jistotu, že kvůli neplacení druhého páru nepřijdeme o bydlení? Pochybuji, že by nám banka dala hypotéku na půl domu a půl pozemku. Původně jsem myslel, že si prostě každý pár vezmeme vlastní hypotéku na bytovou jednotku a zbytek domu bude rozdělen na ideální polovinu, ale tak jednoduché to asi není. Máte někdo zkušenosti?  

Odesláno

Rozdělit budovu prohlášením vlastníka budovy na bytové (případně i nebytové) jednotky a společné části budovy, potažmo podílové spoluvlastnictví pozemku pod budovou případně i kolem budovy. Jinak jakoukoliv formu podobného a jiného spoluvlastnictví vřele nedoporučuji, hledal bych, co utahnete sami a i tak už jste v tom dva což je potenciální problém do budoucna.

Návštěvník Kamil
Odesláno

:lol2: dik za vysvetlenie :lol2:

Afri moc dakujem za penaznu legendu pojmov, vzdy som to mal popletene...dikymoc!

Tady je vysvětlení.

Odesláno

Nejste první od koho to slyším a po zvážení dalších faktorů se na to opravdu vybodneme. My jsme teď velice dobří přátelé, ale za 20 let ze mě může být nerudnej strejda a už spolu tak vycházet nebudeme. Navíc problémy se můžou záhy objevit, jakmile půjde o peníze, které spolu teď jako přátelé samozřejmě neřešíme. 

Odesláno

Potřebuji poradit nějakou zajimavou knihu v anglickém jazyce, řekněme pro průměrného angličtináře (angličtina v rozsahu střední školy). Co vám pomáhá udržovat angličtinu?

Odesláno

Uz jsem to tu kdysi psal.. než nějakou knihu, tak si prepni třeba mobil do angličtiny.. denne to mas na ocich.. a az se naučíš vsechny settings, torch, flight mode a maintenance, tak z tebe bude slusny anglictinar.. :-)

Odesláno

Potřebuji poradit nějakou zajimavou knihu v anglickém jazyce, řekněme pro průměrného angličtináře (angličtina v rozsahu střední školy). Co vám pomáhá udržovat angličtinu?

Zahraniční internetová fóra s mými koníčky. Anglicky mluvící jsou k "english as second language" v podpisu většinou velmi vstřícní. Taková neustálá interaktivní výuka.

Plus filmy v originálním znění + aj titulky pomáhají.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...