Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No žádná aktualizace neproběhla min. půl roku.

V září došlo ke změně kódu YouTube, kterou starší přijímače nepodporují, takže přístup k videoportálu byl zablokován. Týká se to i set-top boxů od kabelovek - např. UPC.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nemate nekdo SQL server, na kterej bych se moh vzdalene pripojit a neco malo tam tak tri ctyry dny posilat? Potreboval bych si neco vyzkouset...

Odesláno

Teď bylo ve zprávách v souvislosti s Brexitem, že se od nás mimojiné do Británie vyváží fotoaparáty. Něco mi uniklo? U nás se vyrábějí fotoaparáty? Pokud vím, naposledy se u nás dělaly flexarety, jejichž výroba skončila v roce 1970. Ví o tom někdo něco nebo prima jako obvykle kecá?

Odesláno

Nemate nekdo SQL server, na kterej bych se moh vzdalene pripojit a neco malo tam tak tri ctyry dny posilat? Potreboval bych si neco vyzkouset...

Urob si testovaci free ucet na MS Azure, vyklikaj si najslabsi server a do hodky to mas funkcne.

Odesláno

Teď bylo ve zprávách v souvislosti s Brexitem, že se od nás mimojiné do Británie vyváží fotoaparáty. Něco mi uniklo? U nás se vyrábějí fotoaparáty? Pokud vím, naposledy se u nás dělaly flexarety, jejichž výroba skončila v roce 1970. Ví o tom někdo něco nebo prima jako obvykle kecá?

Když jedu okolo Přerova je tam Olympus, nevim jestli dělají jen medical stuff, ale o kousek dál je Meopta atd., takže bych se nedivil kdyby se u nás nějaké fotoaparáty vyráběly, když se u nás může vyrábět Lego nebo Bang & Olufsen . . . proč ne fotoaparáty?

Odesláno

Když se to tak pěkně sešlo, roční dceru asi nemáš a letá dcera už je úplný nesmysl. Rozdělování slov na kousky je divný a nepochopitelný trend.

Ještě horší jsou hroté vidle: https://www.agrozet.cz/e-shop/vidle-na-sterk-8-hrote-v221-160-d54416.html

Na český jazyk jsem hodně slabý, uznávám a omlouvám se. Jak jsem to měl prosím správně napsat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...