Maxel Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Asi to tak udělám. Beztak ponovu můžu umořit 25% ročně, takže kdybych k nějakejm kačkám přišel, tak to můžu do čtyř let zaplatit celý. Díky Přesně tak. Když našetříš/přijdeš k penězům, každej rok tam pošleš čtvrtinu a max do 4 let je to fuč. Což mi ale přijde jako kravina, ikdybych měl volnej cash, do hypky to nepošlu. Raději bych investoval, konkrétněji řečeno koupil další byt a pronajímal ; se všmi plusy i mínusy, které to přináší (a zažil jsem obé). Malá studie: já svůj byt koupil před 3 lety za X a teď když jsem refinancoval, tři banky si dělaly odhad a všechny to ocenily plusmínu stejně na kilo. No a výsledek zněl X+900 tisíc. Jasně, možná to neni rovno prodejní ceně, ačkoliv já bych tomu skoro věřil, co jsem koukal tak se ty byty kolem nás takhle nějak pohybujou. Na úrocích jsem bance za 3 roky zaplatil lehce přes tři kila, a ikdybych to prodal ne za X+900, ale třeba za X+500, nejen že jsem neprodělal, ale naopak jsem něco málo v plusu.
VS Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 nevíte čím se dávaj dolů z nábytku takový ty kolečka vod chlastu? .... máma se co nevidět vobjeví ve dveřích a nerad bych dostal přes držku (vodou to nejde = neefektivní) https://www.google.cz/search?q=sukovn%C3%ADk&safe=off&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdpIrrov7RAhVsI8AKHVAqApAQ_AUICCgB&biw=960&bih=484
DavidLC Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Přesně tak. Když našetříš/přijdeš k penězům, každej rok tam pošleš čtvrtinu a max do 4 let je to fuč. Což mi ale přijde jako kravina, ikdybych měl volnej cash, do hypky to nepošlu. Raději bych investoval, konkrétněji řečeno koupil další byt a pronajímal ; se všmi plusy i mínusy, které to přináší (a zažil jsem obé). Malá studie: já svůj byt koupil před 3 lety za X a teď když jsem refinancoval, tři banky si dělaly odhad a všechny to ocenily plusmínu stejně na kilo. No a výsledek zněl X+900 tisíc. Jasně, možná to neni rovno prodejní ceně, ačkoliv já bych tomu skoro věřil, co jsem koukal tak se ty byty kolem nás takhle nějak pohybujou. Na úrocích jsem bance za 3 roky zaplatil lehce přes tři kila, a ikdybych to prodal ne za X+900, ale třeba za X+500, nejen že jsem neprodělal, ale naopak jsem něco málo v plusu.Jasný dobře ti tak, ale bacha, může se to stát i obráceně. Pamatuju jak lidi kupovali byt za 2.3 a do tří let stál podobný 1.7. Jde o to nasednout na tu vlnu, když to jde nahoru... Což většinou lidi,když řeší bydlení, nevnímají...
Sněhulák Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Zdar všichni, můžete doporučit nějaký systém diářů na styl ADK? Hledám kožený diář, spíš slim, A5 ideálně listy pouze s mřížkama. Do pětky. Dík!
ferrycz Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Filofax mám asi 7 let a super cenově se vejde a a listy koupíš jaký chceš
Sněhulák Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Díky za tip. Dívám se na ně a mohlo by to být ono. :-)
Filip.J Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Vážení, budu rád za tip na slušnou zubní kliniku v Praze, kde umějí implantáty.Příp. zklušenosti s implantáty Alpha-Bio, Straumann nebo Nobel Biocare, které momentálně řešíme...
prowler Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Vážení, budu rád za tip na slušnou zubní kliniku v Praze, kde umějí implantáty.Příp. zklušenosti s implantáty Alpha-Bio, Straumann nebo Nobel Biocare, které momentálně řešíme...Chodím do Millenium Dental Care, www.mdc.cz a jsem naprosto spokojený včetně implantátu...
Tittus Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Já mám dobrou zkušenost s Elite Dental (http://elitedental.cz/) a že jsem už zubařů vystřídal docela dost. Implantáty mě teprve čekají, takže s nimi ještě zkušenost nemám, ale právě kvůli nim mě tam doporučila kámoška, která už je má.
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Chtěl bych si vyrobit zařízení na cold brew kafe. Nevíte někdo, jak se říká tokový nádobě se širokým hrdlem a dole má kohoutek? Do toho bych sypal led a dole by to kapalo tím kohoutkem... Něco jako "Nálevka přikapávací otevřená" ale aby to bylo tak aspoň na 0,2 - 0,5litru. Díky.
tommas4 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 (upraveno) Kup si čtyřlitrovku. V létě si do toho dáš led, tonik, gin a citróny, postavíš na zahradu a bude ti krásně. A 2x za rok to teda použiješ i na to kafe teda. https://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=sklenena%20s%20kohoutkem Edit - co to vůbec chceš provádět? Cold brew coffee = hrubě mleté kafe a voda 1:2 do lednice na 24 (až 72 hodin podle některých) a pak přefiltrovat, potom ředit vodou, ledem nebo mlikem, smetanou. Tohle bude takový to jak kape pomalu ledová voda na mletý kafe? Upraveno 16. února 2017 uživatelem tommas4
hopa26 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Zmizik,co nejakej original? Jen navrh,mustr..... https://www.dropbox.com/s/lpcddgj7zjw632j/Screenshot_2017-02-16-19-00-21.png?dl=0
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Chtěl bych si vyrobit zařízení na cold brew kafe. Nevíte někdo, jak se říká tokový nádobě se širokým hrdlem a dole má kohoutek? Do toho bych sypal led a dole by to kapalo tím kohoutkem... Něco jako "Nálevka přikapávací otevřená" ale aby to bylo tak aspoň na 0,2 - 0,5litru. Díky.samovar?
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Kup si čtyřlitrovku. V létě si do toho dáš led, tonik, gin a citróny, postavíš na zahradu a bude ti krásně. A 2x za rok to teda použiješ i na to kafe teda. https://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=sklenena%20s%20kohoutkem Edit - co to vůbec chceš provádět? Cold brew coffee = hrubě mleté kafe a voda 1:2 do lednice na 24 (až 72 hodin podle některých) a pak přefiltrovat, potom ředit vodou, ledem nebo mlikem, smetanou. Tohle bude takový to jak kape pomalu ledová voda na mletý kafe?Jj, aby to kapalo na kafe. Todle je asi dost velky, potrebuju jen jak se takova vec menuje, jestli se teda takova vec vubec menuje...
tommas4 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 No zase když dás led do něčeho s objemem dvě deci tak z toho bude voda kapat málo, z té čtyřlitrovky napůl naplněné to půjde lépe? Vylouhuje se to dost za tak krátkej čas jako?
nickolas Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Vy uz samou roztazenosti nevite, co byste do te huby dali!
Frostie Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Myslím, že se to jmenuje vacuum pot, ale nejsem gastronom... http://www.gourmetkava.cz/vacuum-pot-hario-tca-2-technica-387p
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 No, to neni spatnej napad, hnat to vic do univerzalnosti...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se