tombed Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 cokoli co působí na dobrou náladu... ale rána bývají někdy krušná...
KOMA Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Občas si dám OKF aloe vera, vychlastám celou flašu 1,5litru a pak celej večer prc prc,,,, no hrůza Potřeboval bych prodat nějaký hodinky, nevíte jak šikovně nahonit 50 příspěvků ???
KOMA Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Tak už mi stačí jen 45 příspěvků !!! Jde to rychle
safi Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Na mnoha fórech jsou tradicí vlákna typu "Co právě dnes nosíte na ruce (kromě manželky)". Jako určitou alkoholickou variantu zakládám toto vlákno s cílem brzy předhonit vlákno "pochlubte se novými příspěvky". Soudě dle určitých indicií, brzy se nám to podaří. Takže: Co jste si dneska dali alkoholického? Množství ani následky sem radši nepište.
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 ¨safi napsal: Na mnoha fórech jsou tradicí vlákna typu "Co právě dnes nosíte na ruce (kromě manželky)". Jako určitou alkoholickou variantu zakládám toto vlákno s cílem brzy předhonit vlákno "pochlubte se novými příspěvky". Soudě dle určitých indicií, brzy se nám to podaří. Takže: Co jste si dneska dali alkoholického? Množství ani následky sem radši nepište. Glengoyne 10 years, ale nechutí. 1 pohár, kvapka vody. Bez následkov
kubson Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Rulandské šedé, výběr z hroznů 06 Baloun
lolohh Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Bacardi black, dolité Coca Cola zero (opravdu mi to chutná víc než s normální Colou), zakáplé limetkou, kterou naštěstí máme vždy v lednici. Občas tam není máslo a podbné věci, ale Bacardi (nebo Havana) a limetka je tam naštěstí vždy.
afrikab Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 lolohh napsal: Bacardi black, dolité Coca Cola zero (opravdu mi to chutná víc než s normální Colou), zakáplé limetkou, kterou naštěstí máme vždy v lednici. Občas tam není máslo a podbné věci, ale Bacardi (nebo Havana) a limetka je tam naštěstí vždy. Ja ted nejradeji Hava Club - Anejo Reserva....do konakovky a pri pokojeve teplote.
safi Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 panáček svatební slivovice dopit. Vzhlwedem k mé muší váze naštěstí bez vážnějších následků
Cyber Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 vodu...bohuzel, jeste musim dneska ridit :-(
romanm Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Nevím zda se to sem hodí,ale ted piju obyčejnou lahvovou plzeň dvanáctku...z lahve.
HonzaS Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Trá oolong . Před tím jednu peruánskou kávu.
Jakubisko Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Cyber napsal: vodu...bohuzel, jeste musim dneska ridit :-( To znam. A proto si dam ted jednu rundu za Tebe. Viktor: nebyl jsem si jisty, zda tuhle luxusni znacku nemichas s jahodovym jupikem... tak jsem se radeji ujistil v odkazu (je to rajcatovy dzus)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se