Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Občas si dám OKF aloe vera, vychlastám celou flašu 1,5litru a pak celej večer prc prc,,,, no hrůza :sweatdrop:

Potřeboval bych prodat nějaký hodinky, nevíte jak šikovně nahonit 50 příspěvků ???

• po měsíci...
Odesláno

Na mnoha fórech jsou tradicí vlákna typu "Co právě dnes nosíte na ruce (kromě manželky)". Jako určitou alkoholickou variantu zakládám toto vlákno s cílem brzy předhonit vlákno "pochlubte se novými příspěvky". Soudě dle určitých indicií, brzy se nám to podaří.

Takže: Co jste si dneska dali alkoholického? Množství ani následky sem radši nepište.

Odesláno
  ¨safi napsal:
Na mnoha fórech jsou tradicí vlákna typu "Co právě dnes nosíte na ruce (kromě manželky)". Jako určitou alkoholickou variantu zakládám toto vlákno s cílem brzy předhonit vlákno "pochlubte se novými příspěvky". Soudě dle určitých indicií, brzy se nám to podaří.

Takže: Co jste si dneska dali alkoholického? Množství ani následky sem radši nepište.

Glengoyne 10 years, ale nechutí. 1 pohár, kvapka vody. Bez následkov :)

Odesláno

Bacardi black, dolité Coca Cola zero (opravdu mi to chutná víc než s normální Colou), zakáplé limetkou, kterou naštěstí máme vždy v lednici. Občas tam není máslo a podbné věci, ale Bacardi (nebo Havana) a limetka je tam naštěstí vždy.

Odesláno
  lolohh napsal:
Bacardi black, dolité Coca Cola zero (opravdu mi to chutná víc než s normální Colou), zakáplé limetkou, kterou naštěstí máme vždy v lednici. Občas tam není máslo a podbné věci, ale Bacardi (nebo Havana) a limetka je tam naštěstí vždy.

Ja ted nejradeji Hava Club - Anejo Reserva....do konakovky a pri pokojeve teplote.

Odesláno
  Cyber napsal:
vodu...bohuzel, jeste musim dneska ridit :-(

To znam. A proto si dam ted jednu rundu za Tebe.

Viktor: nebyl jsem si jisty, zda tuhle luxusni znacku nemichas s jahodovym jupikem... tak jsem se radeji ujistil v odkazu (je to rajcatovy dzus) ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...