mAra_ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Tak jako já sice bydlím v lese, ale většinou nic nenajdu je tak akorát...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Přiznávám, velikost mě překvapila nutno říct, že příjemně. díky [mention=20025]Moty[/mention]... U mě se bude mít jak v bavlnce, než ho ztratím jako tu předchozí mcustu...Subaru?
Frantik Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 (upraveno) Dneska dorazil. Top!!!!! Vždycky jsem ho chtěl, ale sériová výroba je nenositelna. Až teď po úpravách od Mydlinky. Pecka Upraveno 27. dubna 2021 uživatelem Frantik
Karel Horčík Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Drazí kolegové z Dellinger.cz, děkuji za další spokojený obchod.
Frantik Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Jojo, Vantage musí byt v portfoliu nastalo
Frantik Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Pětkrát Asi. Ale vždycky jsem si ho zase koupil. Takže vím, ze je nepostradatelnej
morbo Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Já teď tahám totok. Na taktické operace v týlu nepřítele to pravda úplně není, na druhou stranu mezi neotevřenýma obálkama v kanclu na stole si respekt dovede zjednat.
Kapo Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Já teda nesdílím to nadšení pro Buck Vantage. Abych jej mohl normálně používat, musel jsem zaoblit ostré hrany střenek a držek ve střenkách. A protože čepel nechodila podle mých představ, vyměnil jsem teflonové podložky za bronzové a pak už to bylo lepší.
14titi Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Před hodinou, morbo napsal: Já teď tahám totok. Na taktické operace v týlu nepřítele to pravda úplně není, na druhou stranu mezi neotevřenýma obálkama v kanclu na stole si respekt dovede zjednat. Leeka nosím od té doby, co jsem ko koupil. Mám ho denně v kapse a ta jeho velikost, jedovatá špička a asistované otvírání zatím nic nepřekonalo. Na krájení svačiny i otevírání balíků je ideální.
Happy88 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Drazí kolegové z Dellinger.cz, děkuji za další spokojený obchod.To je nějaká hromadná chronomag objednávka higonokami?
prizak Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2021 před 23 hodinami, Frantik napsal: A celá rodinka pohromadě Teb SW vpravo mam uz asi 20 roků a je to dělník TOP.
Monolith Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2021 Nejnovejsi prirustek do sbirky - ZT 0308BLKTS. Mam tu znacku stejne rad, ale starsi produkce se mi libi vic, tenkrat to byly “poradne” noze do nepohody, mozna az moc tezke, velke, ale s velkym charisma. Ted jsou to spis designove kousky do mesta, i kdyz technicky dokonale. A toto je takovy flashback z tech starych dobrych casu. A dopadlo to na vybornou.
mydlinkaTM Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2021 Pod to se podepisu Jinak za me nej ZT z posledni tvorby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se