Zlý Jabko Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října To je jak CRKT CEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Celkem slušné slevy na nožíky https://www.kubeyknife.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 16 hodinami, Jehlan napsal: Je to Samior GP035-CFT out of stock Samior GP035-CFT Small Slim Folding Pocket Flipper EDC Knife, 3.5 inch M390 Black Stonewash Tanto Blade, Carbon Fiber Handle Liner lock, Low Profile Gentleman's Penknife, Blue Pocket Clip, 1oz in Saudi Arabia | Whizz (whizzcart.com) ne nepodobný Vystřelovací nůž M390 (amirashop.cz) v černé Nůž Elite Force EF 172 skládací lehký 5.0981 za 544 Kč - Allegro @Maxel a co třeba CIVIVI Crit https://www.civivi.com/products/civivi-crit-front-flipper-knife-with-multi-tool-g10-handle-3-18-nitro-v-c20014f-1 ještě se sehnat dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října @papun - vzduch tady postoval Kubey vyprodeje a ti kluci tam maj noze s dirou https://www.kubeyknife.cz/thumbhole https://www.kubeyknife.cz/zaviraci-noze-2?section=vs-AjaxFilterPart&page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října @Jehlan @juk Dík kluci, ale koncepčně hodně podobný doma mam — Böker Urban Trapper. Počkam holt, jestli se někde neobjeví skladem ten číňan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října @Maxel ...beztak je to všechno žufánková ocel . Možná ta ztráta byla podvědomě úmyslná, a nebo jen znamení, že to chce změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 2 hodinami, AndyAaron napsal: @papun - vzduch tady postoval Kubey vyprodeje a ti kluci tam maj noze s dirou https://www.kubeyknife.cz/thumbhole https://www.kubeyknife.cz/zaviraci-noze-2?section=vs-AjaxFilterPart&page=1 No tak jste mě přemluvili. Akorát jsem objednal modrý. Tu barvu sice nemám rád, ale zase je vidět na rozdíl od černé. Nejlepší by byla červená, jenže to zase mají jen s černou čepelí. A já tady ty PVD či co to je mám ještě míň rád jak tu modrou . Nicméně za ty prachy to vypadá zajímavě. Za plnou cenu by mě to asi neoslovilo, ale takto ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tak ještě oprava. Našel jsem ho tam i s oranžovou rukojetí, takže jsem provedl změnu objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V 11. 10. 2024 v 18:40, Strocek napsal: Ta Z50 je dobře hnusná a možná se bude i blbě držet, samozřejmě IMHO. Jak tady padla řeč na Enduru, tak mám několik nožů, ani se mi to nechce počítat, ale kdybych si ze všechy měl vybrat jednu EDC kudlu a zbytek vyhodit, tak by to byla právě Endura. Ač se to nezdá a působí všelijak, tak je to dokonalý EDC včetně super ergonomie úchopu. To jenom tak k zamyšlení, když o ní šla řeč . Patří mezi moje oblíbené, je to dost nedoceněný nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Znáte "Case XX changer" ? Case XX-CHANGER folding knife with 4 blades (kniv-per.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 8 hodinami, prizak napsal: Patří mezi moje oblíbené, je to dost nedoceněný nůž. Ta Delica nevypadá, ale na tom noži je všechno dobře. Nemám k ní sebemenší výhrady. Když doma něco dělám a potřebuju fiknout, šahám po ní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Není to z ofic. zastoupení a nebyl za ofic. cenu. Origo má soused, rozdíly nula. Vůle na pojistce nula, chodí na cvrnknutí. Krásně zpracovaná hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Jako že to je originál z šedého dovozu? Nebo to je fík nerozeznatelný od originálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 8 minutami, Mate napsal: Není to z ofic. zastoupení a nebyl za ofic. cenu. Origo má soused, rozdíly nula. Vůle na pojistce nula, chodí na cvrnknutí. Krásně zpracovaná hračka Tak tohle raději odcituji, než to zmizí. Rozumím tomu tedy dobře, že soused má originál, a Ty máš .....??? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Hele Mate a dělá ti radost? Když si vzpomenu, jak jsi vylítnul na jednoho kluka na Knife, že Ti na svém noži obšlehl pojistku (i když se nakonec ukázalo, že jsi ho obvinil neprávem) a teď se tady vytáneš s tímhle fujtajblem ..... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Prostě Spiderko něco jako Lolex 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Tak já si v poslední době jako EDC nejvíc sebou beru upraveného Foxíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 29 minutami, mydlinkaTM napsal: Hele Mate a dělá ti radost? Když si vzpomenu, jak jsi vylítnul na jednoho kluka na Knife, že Ti na svém noži obšlehl pojistku (i když se nakonec ukázalo, že jsi ho obvinil neprávem) a teď se tady vytáneš s tímhle fujtajblem ..... No, to neprávem bych celkem rozporoval. Jinak borci co to skopčili byli celkem 2 za tu dobu, pokud se bavíme jen o Mataxu. Pokud se budu bavit i tvarech, našel bych toho víc, ale hrabat se v tom nehodlám. A přesně vzhledem k tomu, že nikdo z komunity tehdy nenapsal, sorry, ale ta víc než podobnost tu s Matem prostě je…. Je mi u zadku názor druhých na tohle téma kopií. A ano, mám z něho radost. Na to k čemu ho chci je to ideál a ztráta či zničení mě nebude trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 45 minutami, Bert napsal: Tak tohle raději odcituji, než to zmizí. Rozumím tomu tedy dobře, že soused má originál, a Ty máš .....??? Jo, je to nejspíš špičková kopie. A když ti ho vložím do krabky a seženu origo fakturu, myslíš že to bude lepší? soused má origo, který jsem si chtěl osahat a okouknout zda mi bude sedět. Seděl, ale bůra za takhle jednoduchou seriovku prostě nedám. Né že bych neměl, ale nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 50 minutami, papun napsal: Jako že to je originál z šedého dovozu? Nebo to je fík nerozeznatelný od originálu? Měl jsem v ruce oba, když s nimi zašachuju na stole, tak nevím který je který. Čepel si chci pro zajímavost nechat píchnout u nás v laborkách, ale šacuju to na hezkých 60HRC. jinak i ten origo je vyrobený v Číně, jako snad téměř vše. Takže se bavíme vlastně o tom, zda mám fakturu od Českého obchodníka. Ne, nemám fakturu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se