Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

@papun - vzduch tady postoval Kubey vyprodeje a ti kluci tam maj noze s dirou ;) 

https://www.kubeyknife.cz/thumbhole

https://www.kubeyknife.cz/zaviraci-noze-2?section=vs-AjaxFilterPart&page=1

image.thumb.png.b59560c589ef4441897257f07f1a9e6a.png

No tak jste mě přemluvili. Akorát jsem objednal modrý. Tu barvu sice nemám rád, ale zase je vidět na rozdíl od černé. Nejlepší by byla červená, jenže to zase mají jen s černou čepelí. A já tady ty PVD či co to je mám ještě míň rád jak tu modrou 😁. Nicméně za ty prachy to vypadá zajímavě. Za plnou cenu by mě to asi neoslovilo, ale takto ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 10. 2024 v 18:40, Strocek napsal:

Ta Z50 je dobře hnusná a možná se bude i blbě držet, samozřejmě IMHO. Jak tady padla řeč na Enduru, tak mám několik nožů, ani se mi to nechce počítat, ale kdybych si ze všechy měl vybrat jednu EDC kudlu a zbytek vyhodit, tak by to byla  právě Endura. Ač se to nezdá a působí všelijak, tak je to dokonalý EDC včetně super ergonomie úchopu. To jenom tak k zamyšlení, když o ní šla řeč :default_wink:

Obrázek WhatsApp, 2024-10-11 v 18.36.02_34b24a9c.jpg

Patří mezi moje oblíbené, je to dost nedoceněný nůž.

IMG_20201005_154220.jpg

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, prizak napsal:

Patří mezi moje oblíbené, je to dost nedoceněný nůž.

Ta Delica nevypadá, ale na tom noži je všechno dobře. Nemám k ní sebemenší výhrady. Když doma něco dělám a potřebuju fiknout, šahám po ní.  

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mate

Není to z ofic. zastoupení a nebyl za ofic. cenu. Origo má soused, rozdíly nula. Vůle na pojistce nula, chodí na cvrnknutí. Krásně zpracovaná hračka

IMG_8063.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Mate napsal:

Není to z ofic. zastoupení a nebyl za ofic. cenu. Origo má soused, rozdíly nula. Vůle na pojistce nula, chodí na cvrnknutí. Krásně zpracovaná hračka

IMG_8063.jpeg

Tak tohle raději odcituji, než to zmizí. Rozumím tomu tedy dobře, že soused má originál, a Ty máš .....???

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Hele Mate a dělá ti radost? Když si vzpomenu, jak jsi vylítnul na jednoho kluka na Knife, že Ti na svém noži obšlehl pojistku (i když se nakonec ukázalo, že jsi ho obvinil neprávem) a teď se tady vytáneš s tímhle fujtajblem .....

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mate
před 29 minutami, mydlinkaTM napsal:

Hele Mate a dělá ti radost? Když si vzpomenu, jak jsi vylítnul na jednoho kluka na Knife, že Ti na svém noži obšlehl pojistku (i když se nakonec ukázalo, že jsi ho obvinil neprávem) a teď se tady vytáneš s tímhle fujtajblem .....

No, to neprávem bych celkem rozporoval. Jinak borci co to skopčili byli celkem 2 za tu dobu, pokud se bavíme jen o Mataxu. Pokud se budu bavit i tvarech, našel bych toho víc, ale hrabat se v tom nehodlám. A přesně vzhledem k tomu, že nikdo z komunity tehdy nenapsal, sorry, ale ta víc než podobnost tu s Matem prostě je…. Je mi u zadku názor druhých na tohle téma kopií. A ano, mám z něho radost. Na to k čemu ho chci je to ideál a ztráta či zničení mě nebude trápit. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mate
před 45 minutami, Bert napsal:

Tak tohle raději odcituji, než to zmizí. Rozumím tomu tedy dobře, že soused má originál, a Ty máš .....???

Jo, je to nejspíš špičková kopie. A když ti ho vložím do krabky a seženu origo fakturu, myslíš že to bude lepší? 

soused má origo, který jsem si chtěl osahat a okouknout zda mi bude sedět. Seděl, ale bůra za takhle jednoduchou seriovku prostě nedám. Né že bych neměl, ale nedám

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mate
před 50 minutami, papun napsal:

Jako že to je originál z šedého dovozu? Nebo to je fík nerozeznatelný od originálu?

Měl jsem v ruce oba, když s nimi zašachuju na stole, tak nevím který je který. Čepel si chci pro zajímavost nechat píchnout u nás v laborkách, ale šacuju to na hezkých 60HRC. 

jinak i ten origo je vyrobený v Číně, jako snad téměř vše. Takže se bavíme vlastně o tom, zda mám fakturu od Českého obchodníka. Ne, nemám fakturu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...