mAra_ Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 2 hodinami, Chocholusik napsal: Ja som si spravil malu radost Takového obra nosit v kapse.... Mám raději menší nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Jako vkusné pero vypadá spíš microtech Dirac, tohle jsou spíš perořízky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 V 26. 10. 2021 v 19:43, Daemonultimate napsal: Díky za tip. Prohlídnu komplet ty stránky. A zatím jeden co me v prvním kole zaujal Ahoj, už jsem to sem dal, ještě to sem vložím. Je to nejlepší závěsný nůž na krk, který jsem měl v ruce. Ocel D2 a pouzdro je absolutně top včetně zachycení nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 V 27. 10. 2021 v 21:04, Chocholusik napsal: Ja som si spravil malu radost: preco malu? lebo: 79g + deep carry znamena ze to nosim v naprsnom vrecku a vyzera to ako pero Kizer V2541N5 ten je moc pěknej... taky koukám po něčem malým, do kapsy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Nechce se mi dávat poptávku do inzerce, ale nechtěl by se někdo zbavit OTF microtechu? Nenudí někoho cvakání? Kdyby náhodou, dejte mi vědět do zprávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 7 hodinami, prizak napsal: Ahoj, už jsem to sem dal, ještě to sem vložím. Je to nejlepší závěsný nůž na krk, který jsem měl v ruce. Ocel D2 a pouzdro je absolutně top včetně zachycení nože. Pěknej díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) před 6 hodinami, Daemonultimate napsal: Pěknej díky Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Pěknej je. Jen mi nesedí to oko. I na malých nožích používám vojenský úchop, ruka v pěst a nůž mírně pootočený. Nakonec jsem vzal Ghostrika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 5 minutami, prizak napsal: https://www.ruske-noze.cz/edc-noze/120-kizlyar-supreme-amigo-x-d2-black.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 17 hodinami, 14titi napsal: Nechce se mi dávat poptávku do inzerce, ale nechtěl by se někdo zbavit OTF microtechu? Nenudí někoho cvakání? Kdyby náhodou, dejte mi vědět do zprávy... https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=69664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 @michalval @Radek124 Panove, nad Rockstead ja take slintam (ano, mam malou sebinu a jine veci Sebenza je pro me proste srdcovka, i kdyz lepe se ovlada cokoliv od pavouka) Nevite, prosim, zda to umi realne v CR nekdo nabrousit? Cepel brousena tak, jako zadna jina me laka, ale kdyz s tim neco riznu, tak preci jen posilat do Japonska je pro me hardcore (nechtel bych pak riskovat, ze budu dokladat na celnici, ze je to muj vraceny nuz atd). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 3 hodinami, McMac napsal: @michalval @Radek124 Panove, nad Rockstead ja take slintam (ano, mam malou sebinu a jine veci Sebenza je pro me proste srdcovka, i kdyz lepe se ovlada cokoliv od pavouka) Nevite, prosim, zda to umi realne v CR nekdo nabrousit? Cepel brousena tak, jako zadna jina me laka, ale kdyz s tim neco riznu, tak preci jen posilat do Japonska je pro me hardcore (nechtel bych pak riskovat, ze budu dokladat na celnici, ze je to muj vraceny nuz atd). Tak to bohužel nevím, ale rád bych se nějaké doporučení taky dozvěděl z těch samých důvodů, co píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Copak v Liberci už nemáte žádného šikovného nožíře - co třeba Buddy Weston? Více samozřejně viz Knife.cz - a až tam budeš, jako odstrašující případ doporučuju tamní story o Tupém brusiči z Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 7 hodinami, McMac napsal: @michalval @Radek124 Nevite, prosim, zda to umi realne v CR nekdo nabrousit? Cepel brousena tak, jako zadna jina me laka, ale kdyz s tim neco riznu, tak preci jen posilat do Japonska je pro me hardcore (nechtel bych pak riskovat, ze budu dokladat na celnici, ze je to muj vraceny nuz atd). Kamarád zkoušel zde a chválil si to / brousí břitvy,takže se nespokojí s kde čím/ https://www.ostraposta.cz/?gclid=EAIaIQobChMIhfys8o2C9AIVmKqWCh06nAR6EAAYASAAEgK9KPD_BwE Ale jak umí japonce,nesouměrné výbrusy atp. nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 no ja nevim s tou ostrou postou, zkousel jsem to jednou s nejakou vyraznou akcni slevou a byl jsem rad, ze jsem to zrusil. Napad, organizace prepravy v poho, za 48hod zpet je utopie. Mel jsem 2 hlavni vyhrady - nikdo se me neptal jak to chci nabrousit a pak je to zalozene na pravidelnem pausalu, takze dlouhodobe se prodrazi, pokud mate vic nozu.Vadilo mi, ze mi komplet zmenili ostri na neco, na co nejsem zvykly, nevyhovuje mi a neumim to pretahnout na ocilce.Tak jsem vse stornoval a zainvestoval do kmfs a do sveho vlastniho know how a mam pokoj v dusi. Tim nerikam, ze ostra posta je spatna, jen to nemusi sednout kazdemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Je to tak, pokud jsi zvyklý si brousit sám, nemám námitek. Je to pro někoho,kdo se tím nechce " babrat". Ano doporučuji na první objednávku poslat nějaké obyčejnější nože a ne hned nějaké " špeky" ,myšleno jednostranné výbrusy či Japonce. Já mám sadu od mydlinky a spokojenost.A na břitvy toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 (upraveno) Po roce a půl s kudlama od Wüsthofu sem zjistil, že všechny jsou fajn, ale kuchyňák mi víc sedí japonec. Konkrétně gyuto nebo kiritsuke. Proto bych rád pořídil něco v tomto stylu. Máte někdo zkušenost s kuchyňáky od Mcusta, řada Zanmai Supreme? https://brusnekameny.cz/cs/supreme-hammered/1475-tz2-4005dh-supreme-hammered-nuz-sefkucharsky-gyuto-21cm-mcusta-zanmai-4964496912055.html Nebo raději jiný návrh? Cenově 5-6k max. Upraveno 5. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Jako poslat Rockstead do Ostrý pošty, to je fakt frajeřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 (upraveno) Sorry Vojto, netušil jsem,že byla řeč o konkrétním noži, psal jsem obecně. Rockstead k tobě ? Troufneš si ? Už to vidím, ten Japonec ( Rockstead) je za pár desítek táců,tak to nevím,kde bych poslal,no. . Upraveno 5. listopadu 2021 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 8 minutami, Maxel napsal: Po roce a půl s kudlama od Wüsthofu sem zjistil, že všechny jsou fajn, ale kuchyňák mi víc sedí japonec. Konkrétně gyuto nebo kiritsuke. Proto bych rád pořídil něco v tomto stylu. Máte někdo zkušenost s kuchyňáky od Mcusta, řada Zanmai Supreme? https://brusnekameny.cz/cs/supreme-hammered/1475-tz2-4005dh-supreme-hammered-nuz-sefkucharsky-gyuto-21cm-mcusta-zanmai-4964496912055.html Nebo raději jiný návrh? Cenově 5-6k max. Já používám Kai Shun a jsem s tím teda moc spokojenej. U nás je za 5k+ ale já ho koupil na německým Amazonu asi za 3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se