Micey Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 8 hodinami, nickolas napsal: Jedu se vyprdět na bajka, zapnu Stravu a vyskočí tam bráchův Praděd. Už se mi nikam nechce... Ten prumer, tyvoe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Von je vul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Tvůj brácha měl kliku. Včera tam zrovna protáhli cestu, jinak by se brodil z Ovčárny sněhem s kolem na zádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To jel v utery. Vcera Dlouhe strane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Dopoledne pršelo, tak jsem se dokopal a přehodil duše i pláště a nainstaloval nové sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Ahoj, poradíte mi někdo nějakou aplikaci na kolo? Sledování trasy, převýšení a tak? Používal jsem MapMyRide a nějak začala zlobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) Strava nebo Runtastic a taky Endomondo Upraveno 1. května 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) před 6 hodinami, moco napsal: Dopoledne pršelo, tak jsem se dokopal a přehodil duše i pláště a nainstaloval nové sedlo. Takže mám pěkné nervy, po dopoledním upgradu jsem odpoledne vyjel...300m od baráku jsem řízl nový plášť spolu s novou duší....mě fakt jebne, místní "servismani", je to na výměnu pláště nebo to v servise podlepí a jede se dál? Upraveno 1. května 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 36 minutami, moco napsal: Takže mám pěkné nervy, po dopoledním upgradu jsem odpoledne vyjel...300m od baráku jsem řízl nový plášť spolu s novou duší....mě fakt jebne, místní "servismani", je to na výměnu pláště nebo to v servise podlepí a jede se dál? To je v klidu Dej novou duši a jezdi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Jezdíte někdo organické brzdové destičky Kool Stop Aero Kool? Teď mám v XTR M987 sintrované origo s chladičem a pro změnu bych zkusil něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Dneska pár kilometrů kolem Lužnice, slabá hodinka v sedle ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 3 hodinami, moco napsal: Strava nebo Runtastic a taky Endomondo Díky, vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Tak toto začíná po republice fungovat https://www.kolofix.cz/ Jako nápad to je, ale kam to všechno spěje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Lidi jsou rádi online, tak jim jdou firmy na ruku, stejně tak třeba Cannondejl s apkou. Dokud to nebude povinné, tak je mi to šumák, ale vím třeba že Cannondejl to myslím plánoval montovat na všechny kola s tím že pokud to nebude zákazník používat, ztratí záruku, aspoň něco takového se psalo a to už je magořina..... https://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/novinky/aplikace-a-senzor-cannondale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Víte o nějakých zahraničních či tuzemských e-shopech, kde by se dal sehnat karbonový rám (vel. M) pro 29" kola do cca 10 tis. CZK? Z Ali/ebay se dá sehnat za cca 7 tis., ale teď bohužel nefunguje nemusí zásilka mimo EU dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Lehce přes limit https://www.bike-discount.de/de/kaufen/radon-black-sin-29-rahmen-black-red-turbine-orange-798350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Kluci, mate tip na nejakou “must ride” trasu(y) na Sumave? Koncem kvetna jedem s grupou na 5 dni silnici a Sumavu jsme zvolili jako alternativu za zrusene Dolomity:(. DikSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 (upraveno) Včera mi na vyjíždce vytekl tlumič. No už měl asi nárok, ale zrovna před prodlouženým víkendem když jsme měli domluvené další ježdění. Byl jsem v jižních Čechách tak jsem přemýšlel jestli to nějak dopravit ke Švecovi ale pak se rozhodl že to nemá cenu, že mi řekne že staré modely neservisují. Dnes ráno jsem ho teda dovezl do Krab cycles, možná to stihnou do čtvrtka, takže nakonec dobrý. Jen pro zajímavost kolik platíte roční servis tlumiče? (Fox). Dali mi odhad za repasi necelé tři tisíce s materiálem. Upraveno 4. května 2020 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Kluci neprodáváte někdo elektrokola? Obyčejnější, jako náhrada letité "ukrajiny" pro tchána. Je jedno jestli to je kamenná prodejna nebo eshop, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Já platím za každoroční repasi Foxe s Brainem 2.500,- Kč (posílá se do Holandska). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky