Muffik Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Koukám na třetí řadu Jacka Ryana a je to utrpení, že si skoro hryžu nehty a bulvy mám už asi vyosený od neustálého protáčení nahoru. Akční scény ok, ale tolik nelogických kravin v každém díle, aby člověk pohledal. Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 V 1. 1. 2023 v 22:59, dtx napsal: Dnes jsem narazil na toto: https://www.csfd.cz/film/658031-heidiland/prehled/ To bude podobná blbost jako Kung Fury, nebo Iron Sky. Už se těším až se na to zítra kouknu. Dá se to někde cucnout..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Já stahoval z nějakého zahraničního webu, ale na uloz.to to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Na Netflixu je od Nového roku Žižka. Za mě, nepovedlo se to. Vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 3 hodinami, Muffik napsal: Koukám na třetí řadu Jacka Ryana a je to utrpení, že si skoro hryžu nehty a bulvy mám už asi vyosený od neustálého protáčení nahoru. Akční scény ok, ale tolik nelogických kravin v každém díle, aby člověk pohledal. Souhlasím, že ta 3. řada byla nejhorší a taky jsem jí přetrpěl a proklikal. Vadilo mi už jen, že všichni mluvili anglicky a i nějak hůř hráli. Přitom v předchozích dvou výborných řadách se ve Venezuele mluvilo španělsky a v sýrii tim jejich salam alejkum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Afrikánskej Wild is the Wind na Netflixu... spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Já dojel druhou sérii Lupina a za mě dobrý, taková oddychovka, Omar Sy je dobrej, je to takový francouzský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 1. 1. 2023 v 22:59, dtx napsal: Dnes jsem narazil na toto: https://www.csfd.cz/film/658031-heidiland/prehled/ To bude podobná blbost jako Kung Fury, nebo Iron Sky. Už se těším až se na to zítra kouknu. Céčko jak Brno. Kultovka z toho asi nebude, ale ztracenej čas to rozhodně není. Doporučuju sledovat ve více lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Videli jste co provedli s ulozto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 46 minutami, Vasa_H napsal: Videli jste co provedli s ulozto? Jo, ale dá se normálně stahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Mě odepsali, že je to na základě nějakého nařízení..mají to i na stránkách...víc nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Jde ale hleda se hur, budu se s tim muset zzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Anglicanka - Emily Blunt na divokym zapade https://www.csfd.cz/film/1223748-anglicanka/prehled/Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Seriál The Offer https://www.csfd.cz/film/993539-the-offer/prehled/ dokouknut a musím napsat, že je to TOP. Pro fanoušky Kmotra povinnost a pak se na ten film budete koukat i trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Bobisky:kde to je online? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Na netfliksu vcilkom jezdime Kominskeho metodu. Zatim koncime 1.radu a je to uzasna prdel. Douglas a ten dedek z little miss sunshine, to nema chybu. Plus danny devito jako urolog, ty vole ja to asi davam jako nej seros od neflixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 (upraveno) todle mě bavilo https://www.csfd.cz/film/42870-american-honey/prehled/ .. a jako bonus jsem objevil e 40 Upraveno 10. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 5 hodinami, JanKuc napsal: Na netfliksu vcilkom jezdime Kominskeho metodu. Zatim koncime 1.radu a je to uzasna prdel. Douglas a ten dedek z little miss sunshine, to nema chybu. Plus danny devito jako urolog, ty vole ja to asi davam jako nej seros od neflixu. Díky za doporučení, je to fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Kominsky Method je pecka, my teď jedeme https://www.csfd.cz/film/867768-ted-lasso/prehled/ a pro mě příjemný překvapení, taková pohovka, ale přitom to není pitomý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 10 hodinami, Peta-Biker napsal: Bobisky:kde to je online? sleduj serialy online nebo uloz.to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se