Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Mě ti Vám kluk hódně dlouho ukecával asi tušíte na co 😅 Říkám co bych pro kluka neudělal, obětuji se dobrovolně a povolil jsem, ani mě tam nemuseli táhnout v řetězech. A při mém velkém překvapení, já se Vám u toho normálně fantasticky bavil... ať si říká každý co chce, dle mého názoru to úplně pitomý jako některá česka rádoby umělecká díla prostě není.... zábava, trochu sprostá pro dvanáctiletého kluka, ale myslím že ze školy už toho mají v rukávu mnohem víc. Ještě zkusit tedy ten trezor, zdali bude na Pateky 😂

DSC_5269.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Náhodou jsem narazil na Netflixu na polský film Mastičkář a i přes delší stopáž jsem se od něj jaksi nemohl utrhnout. Je to už třetí remake filmu z roku 1937 a i ta předchozí zpracování mají na CSFD 74% a 84%.

Jen mi přijde smutný, že Poláci už léta natáčí lepší filmy než my... no, holt je jich víc...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, ragu napsal:

To máš teda kritéria nastavený hodně nízko. Já tenhle novodobej Dallas pro lepší lidi nedal ani do půlky série.

To asi jo, netvrdím, že ne. 

Tak napiš co by jsi doporučil Ty, rád se nechám inspirovat.

Odkaz ke komentáři

K tomu Yellowstonu, mi se to moc líbilo. Jel jsem to postupně, 1883, 1923 a pak Yellowstone. Hodně mě překvapil 1883 svou syrovostí, ale myslím si, že to může být klidně hodně blízko realitě osídlování USA. 

1923 taky pecka a taky asi blízko realitě tehdejší doby.

Současnost v Yellowstone má 2 roviny, ten život na ranchi a kolem koní a dobytka + příroda je naprostá pecka a kdo nezná realitu Red Neck venkova, tak jsou to naprosto nové obzory.

Politicko společenská rovina je trochu přehnaná, ale sedí do příběhu. 

Odkaz ke komentáři

Já tomu dám šanci,hlavně teda prequelum. Ale ta přehnaná dramatičnost a afektovanost postav mě holt nebrala. Ale zkusím to ještě, bral jsem kvůli tomu tenkrát SkyShowtime a od ty doby ho platím, naštěstí zaváděcí cenu. A je tak teda teď kompletní twin peaks, tak se těším na rewatch.

Odkaz ke komentáři

Ještěr (2023)

https://www.csfd.cz/film/1117375-jester/videa/

Slušně gradující krimi, Benicio Del Toro, Justin Timberlake, prostě oddechovka na tyhle sychravé dny.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...