warann Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Krobota má rád, tak to teda zkusím. Jinak jsem přemluvil ženu, aby se mnou shlédla tenhle ponurý příběh: https://www.csfd.cz/film/1036697-cas/prehled/ Jako dobrý, ale veselý to fakt není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 V 10. 1. 2022 v 22:44, mAra_ napsal: Kdo sledoval sérii death, love robots a líbila se, tak musím doporučit na Netflix Oats studio. Je to pecka. Dík za tip! To mi úplně uteklo, je to supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Netflix, V nemilosti / The Unforgivable. Za me dobry https://www.csfd.cz/film/1037493-v-nemilosti/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Takové jednoduché, zábavné a přímočaré a přitom skvělé ... Nobody https://www.csfd.cz/film/773467-nikdo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 V 17. 1. 2022 v 17:44, ragu napsal: Vůbec nechápu, že jsem to objevil až teď. https://www.csfd.cz/film/597020-cobra-kai/prehled/ Cobra Kai Never Dies! Po 7 minutach jsem to chtěl vzdát, ale vydržel jsem 11 doporucim “ten den přijde” podle skutečnosti, z dánského decaku, filmem se line jako nit v pozadí americká cesta na měsíc. https://www.csfd.cz/film/433329-ten-den-prijde/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 17. 1. 2022 v 12:43, warann napsal: Tak během reletivně krátký doby další totální nesoulad s hodnocením na CSFD. První byl Papírovej dům, tam jsem dal první díl a odmítl pokračovat. Teď ty Devadesátky. No, nevím. Zatímco předcházející (časově navazující) 1. oddělení mě jen nebavilo, tak tohle mě nejen nebaví, ale i dost sere. Nelepší byl asi Jonák, kterýho Novotnej dal fakt slušně. A nejlepší hláška (platná i dnes) je od Franty Mrázka: Každej druhej si půjčuje, ale nikdo to nechce vracet. Papírovej dům, myslel jsem si, že jsem asi jedinej na světě, kdo to vzdal po prvním díle, tak už jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 18. 1. 2022 v 22:29, nickolas napsal: Netflix, V nemilosti / The Unforgivable. Za me dobry https://www.csfd.cz/film/1037493-v-nemilosti/prehled/ Souhlas. Jinak jsem se dokopal k Schumacherovi a tak neemocionálně natočenej dokument o legendě danýho sportu jsem neviděl, opravdu ztracený 2hoďky života. A naopak příjemmý překvapení v podání novejch Ghostbusters Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 TřiČtyřiOdesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 15 minutami, the.Doctor napsal: Čtyři Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Chtěl jsem napsat Pět, ale já přetrpěl ještě i druhý díl, tak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Tohle mi udělalo strašnou radost. Nemůžu se dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 5 minutami, kloubik napsal: Tohle mi udělalo strašnou radost. Nemůžu se dočkat. snad nezklamou))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Včera 4 série Ozark a v pondělí 6 série Billions Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Severní vody, mně se to docela líbí. Ta líná atmosféra tomu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Vlastne me mrzi, ze jsem to driv necetl. No nic, budu se muset vrhnout na Terror. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Bobisky napsal: Včera 4 série Ozark a v pondělí 6 série Billions Ten ozark bude venku zatím ale jen pulka serie Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 (upraveno) Darkland / Underverden. https://www.csfd.cz/film/479842-underverden/prehled/ Celkem slušný revenge drama s dánským Vin Dieselem, Dar Salim. Klidně bych to hodil do červený o pár procent vejš. Bavilo. Upraveno 23. ledna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 My včera měli doma druhou světovou.. takže 1. Krajina ve stínu.. to se nam líbilo a člověk co zrovns není uplně historik nebo fanda se něco dozví. Herecký výkony super. No a č.2 známý film Nabarvené ptáče.. a to jsme se dodívali jen aby jsme věděli jak to dopadne..ale hrůza co se obsahu týče. Nechápu koho baví točit takový deprese prasárny. Ta krajina ve stínu byla oproti tomu komedie. Ikdyž je to kvalitně natočená prasárna, tak jsem si nemohl přestávat myslet, že ten kdo to psal byl magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 17 hodinami, Bobisky napsal: Včera 4 série Ozark a v pondělí 6 série Billions A buduci tyzden Sinner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 (upraveno) Dojel jsem třetí Afterlife .. taková klasika, pořád lehce utahaný a podle mě zbytečně nastavovaný. To těch pár mouder nezachrání. Pravdou ale je, že konec mě dojal. Jsem teď velmi zvědavej na novýho (Jacka) Reachera. Ta rampa, co ho hraje, vypadá rozhodně líp než Cruise. Trailery nevypadají zle, ale uvidíme. Začíná 4. února... se docela těšim. Teda za předpokladu, že to Amazon pustí worldwide - vypadá, že jo. Upraveno 23. ledna 2022 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se