seikó Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Kdyz si vzpomenu na ty covidovy roky, tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 V 8. 9. 2022 v 10:56, Frantik napsal: Jojo, alespon podle traileru by to mohla byt pecka Ne jako 1917, kde "jdou dva a pak jeden a furt" Na 1917 mi nesahej, výborný biják... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 8 minutami, marosh napsal: Na 1917 mi nesahej, výborný biják... A no jo furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 30 minutami, Frantik napsal: A no jo furt Tvl asi se mi stýská nebo co...Chtělo by to pivo pro lepší lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 1 minutou, marosh napsal: Tvl asi se mi stýská nebo co...Chtělo by to pivo pro lepší lidi... No jsem pro samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 3 hodinami, seikó napsal: Kdyz si vzpomenu na ty covidovy roky, tak... Tak si dej tyto snímky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 1 hour ago, (z)denny said: Tak si dej tyto snímky Tak jo... schvalne jestli to tem letem v mych ocich zlepsi reputaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Kdo má rád Kulhánka, Blade, Od soumraku do úsvitu apod. a nemá rád Stmívání tak doporučuju "Denní směna" (Day Shift), taková béčková akční klasika, na odreagování a pobavení fajn, mě se takový filmy líbí a poslední dobou mi přijde, že jich ubejvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Včera jsem viděl na HBO MAX film Americký Outsider a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Koukáte někdo na Rod Draka (House of the Dragon), tedy takový prequel Hry o trůny? Zatím z toho mám smíšené pocity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 V 13. 9. 2022 v 14:07, MartinJel napsal: Včera jsem viděl na HBO MAX film Americký Outsider a doporučuji. díky za tip, takový filym mám rád nedávno jsem viděl Hustle se Sandlerem a mě se to dost líbilo, ikdyž mě basket vůbec nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 19 hodinami, Johny65 napsal: Koukáte někdo na Rod Draka (House of the Dragon), tedy takový prequel Hry o trůny? Zatím z toho mám smíšené pocity... Jo, snad se to rozjede. Jinak k tomu Žižkovi, doteď přemejšlím, jaký to vlastně bylo, nevylučuju, že si to dám ještě jednou. 2 věci, co mě úplně nesedí, unese buchtu, která je tak nějak od začátku na jeho straně a dvakrát mu zachrání kejhák. Z toho chorálu šlo asi dostat víc, než krátká scénka s jedním obrněným žebřiňákem, nicméně když to člověk vezme jako nějakou story, tak asi ok. Ta mise v Maverickovi byla taky klasická americká píčovina ve stylu to jsme dobrý, to jsme dobrý, přesto ten film byl lepší než jsem od nastavovaný kaše čekal. Kdyby se Jákl odhodlal udělat druhej díl, budu se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Mi se Žižka líbil a Tomík taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Oba seriály doporučuji! https://www.csfd.cz/film/810920-chalifat/prehled/ https://www.csfd.cz/film/1164571-volavka/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Prodám 7 hromad hvězd, 16 lánů pruhů a 4 barely testosteronu. To všechno mi vypadnulo z televize, když jsem se díval na nový Top Gun Stejná ptákovina jako jednička. A to myslím jako pochvalu. Pro nás staříky, na jedničce odkojené, srdcová záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Zem bez zákona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Starší, ale dobré: Erin Brockovich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Vcera zhlednuto Lilja 4evererhttps://www.csfd.cz/film/32236-lilja/prehled/https://youtu.be/UGVyhiVUROcKdo videl dokumenty jakoDeti ze stanice Leningradska nebo Children underground bude mit predstavu... zivot je svine.Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Poslední závod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Fall https://www.csfd.cz/film/1195515-fall/prehled/ dobry becko ktery nedoporucuju nikomu kdo trpi zavratema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se