Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Kupoval jsem zde Apollony v prosinci 2013 Reakce do deseti minut a to bylo kolem 23 hodiny (takže buť z postele,omlouvám se jestli to bylo nevhod :-), nebo z hospůdky) Hned jsem věděl, že nakupju u profesionálů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak se taky připojuju k davu spokojených zákazníků. Nákup proběhl v přátelské atmosféře, dostal jsem výklad k nabízenému sortimentu, malé občerstvení, a u kupovaných hodinek mi byl ochotně vyměněn řemen za menší, prostě paráda. :clap:  Následně jsem tam řešil i drobnou reklamaci a ta byla vyřešena k mé naprosté spokojenosti a ještě jsem dostal malou pozornost jako omluvu. PÁNOVÉ SMEKÁM A DOPORUČUJI VÁS DÁL! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Já bych chtěl tímto rád poděkovat Kubovi za jeho ochotu i celkově velmi rychlý obchod. Minulý týden ve středu jsem objednal hodinky, měl jsem čekat až osm týdnů na doručení a hodinky mám již na ruce.

Kromě obvyklého profesionálního jednání jsem dostal k hodinkám navrch ještě tekutý bonus, za což dodatečně díky - velmi mne to potěšilo :) . Čili taktéž jednoznačně doporučuji dále a ještě jednou moc děkuji.

Odkaz ke komentáři

Musím taky pochválit Chronoshop, jmenovitě Kubsona, za bleskové vyřízení mé objednávky. Vše bylo rychle domluveno, na mé dotazy obratem odpovězeno. V pondělí odesláno v úterý doručeno v dokonalém, nárazu odolném balení. Bez výhrad doporučuji a děkuji.

P.S. Příští týden mi to už snad konečně vyjde, že bych mohl Chronoshop navštívit i fyzicky a ne jenom na webu. 

Odkaz ke komentáři

Chlapi z Chronoshopu... to jste se nepochlubili, že od Steinhartů byl doplněn krám a že jsou tam třeba potápky s pěkným Soprodem.

http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-two-black-premium

Vždycky mě potěší, že to jde takhle udělat v ceně do jednoho tis. éček, když se chce..

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...