kuncák7 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Dostal jsem do ruky knížku Americký sniper ( knížka je předloha ke stejnojmennému filmu ). Tak už se těším na četbu, snad to bude o dost lepší než film ( ten byl pro mě zklamání ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Ja gambler od Svobody docela drsny cteni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Sorry:Ja hrac Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Odpolední čtení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 ted jsem lousknul od kulhannka vladci strachu ..jako jo dobry...a nocni klub 1 a 2 a to je teda mega jizda ! Farky doporucuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Herman HesseStepní vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 (upraveno) ted jsem lousknul od kulhannka vladci strachu ..jako jo dobry...a nocni klub 1 a 2 a to je teda mega jizda ! Farky doporucuje :-)Ještě si dej od Kulhánka Cestu krve včetně 3. dílu od M. "Jaffa" Moudrého...A Divocí a zlí....A Jaffa také, třeba Konec křížů, Temné záblesky, Iustus,.... Upraveno 25. srpna 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 To přečte za chvilku.. Ale co pak? Kulhánka, Jaffa, Žambocha už mám komplet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 To přečte za chvilku.. Ale co pak? Kulhánka, Jaffa, Žambocha už mám komplet..Si dá Kotletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Kdyby někdo náhodou chtěl pustit Vládce strachu, rád se výtisku ujmu. Dvakrát jsem je měl, dvakrát půjčil a už se neshledal. Jinak Kulhajz v kompletu, má čestný místo v mý knihovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Kulhanka mam prectenyho temer komplet. Nikoho jinyho v tomhle levlu nectu...sem se tak rozhod. A ctu uz jenom Nocni klub a Vyhlidku na vecnost. Oboje tak sestkrat...a dycky me to bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 (upraveno) Jako dobrý má všechno, krom trochu slabšího Stroncia. Ale pro mne top je Cesta krve. Vícekrát jsem četl už jenom Den trifidů od Wyndhama, bezpečně 10x + Upraveno 25. srpna 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Vidíš, a mě Den Trifidů, navzdory dobrému nápadu, nějak zvlášť nenadchnul, po druhý už to neplánuju. Na téma "co jste četli nejvíckrát" u mě vede Clarkův Konec dětství, ale Město a hvězdy od téhož autora se začínají dotahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Do Grécka som si zobral Zamarovského Grécky zázrak. Stále je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Čtu teďko Dům - domov, domácnost, dějiny architektury od Billa Brysona, za pár peněz z Levných knih a je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Odpolední čtení.je tam nejaka zmienka o BULOVAch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Robert Holdstock, Les Mytaghttps://www.databazeknih.cz/knihy/les-mytag-les-mytag-14508 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Sáhl jsem po knize Ochráním tě od oblíbeného Petera Maye. Tohle bylo ale nejslabší, co jsem od něj četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 čtu právě Každodenní stalinismus: Obyčejný život v neobyčejné době: Sovětské Rusko ve 30. letech (Sheila Fitzpatrick). Je to hodně zajímavé, žádná fikce, krutá realita.čekal jsem na to v knihovně půl roku, v ČR je to beznadějně vyprodané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Sáhl jsem po knize Ochráním tě od oblíbeného Petera Maye. Tohle bylo ale nejslabší, co jsem od něj četl. To mě docela zajímá. Sjíždím audikonihy a o něj je toho načtenýho docela dost. Vím, že má i nějaký série, ale zatím jsem nezkusil vůbec nic i když to mám v plánu. Možná pro představu z čeho bych vybíral přidám odkaz na Audiolibrix neboť mě zajímá primárně to, co je načtený. Dík. odkaz: https://www.audiolibrix.com/cs/Search/Results?query=may+peter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se