gandalf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Dočetl jsem novou knihu Řeka bohů faraon - starý dobrý Wilbur Smith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Dneska jsem dočetl knihu Já, Poutník. Má to svoje mouchy, ale jinak je to strhující čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 https://m.kosmas.cz/knihy/406/hra-se-sklenenymi-perlami/Herman Hesse Hra se skleněnými perlami. Tématické zamyšlení při volebním víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 The Rickover Effect: How One Man Made A Difference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Sudety 1938 vyprávění příslušníků Wermachtu o obsazování Sudet po Mnichovske konferenci v říjnu 38. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 František Kotleta : SPAD (vánořní dárek).... Na české poměry velice, velice slušný autor....asi si ho nasbírám celého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Docetl jsem Dnešek není naposled a spokojenost. Právě čtu Ready Player One a to se mi líbí snad ještě víc - připadám si, jak kdybych hrál videohru a ne četl knížku Doporučuju jako dárek pro kteréhokoliv herního závisláka... V knihovně na mě čeká Temná hmota a čistý sci-fi Problém tří těles a Temný les, tak snad to bude všechno taky dobrý. Za tipy na podobné knížky budu vděčný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Momentálně jsem začal číst... Eugene Cernan: Poslední muž na měsíci. To už je vlastně druhá autobiografie, která mě zaujala jen názvem (a tématem) a zatím mě drží, aniž bych se byť jedinou stránku nudil.Tou první byla kniha Ve znamení neštovic. Rovněž zajímavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Zigmund Lucembursky - Josef Bernard Prokophttps://www.databazeknih.cz/knihy/zikmund-lucembursky-tajne-vzpominky-305012 .Velice dobre napsane.Kloboucek dolu, Pane Autore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Ja čítam naraz viac kníh. Teraz momentálne Prípad čínskeho zvona od van Gulika. A k tomu Robert Merle Malevil. A práve som odložil Dick Francis, Reflex. A Mark Twain, Tom Sawyer na cestách a jiné prózy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Eugene Cernan: Poslední muž na měsíci ...a úryvek z jeho popisu pobytu na oběžné dráze při misi Gemini 9, který sem prostě nejde nevložit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Na zdejší doporučení jsem si sehnal Dallas 63 od Kinga a po třetině se nemohu odtrhnout. A jinak vyšel nový Brown - Počátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Ad Počátek: A já nevím, koupil jsem si v nějakým předprodeji třetinu e-knihy, teď sem doztáh zbytek a nevím, jestli v tom budu pokračovat. Tak nějak mně to přijde předvídatelný a hrozně vykonstruovaný a ten maník hlavní hrdina mně začíná bejt protivnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Na zdejší doporučení jsem si sehnal Dallas 63 od Kinga a po třetině se nemohu odtrhnout. A jinak vyšel nový Brown - Počátek.dallas 63 je pecka. jak tak o tom zpětně přemýšlím, tak jedna z nej kingovek. brown - co jsem dočetl děsnou pičovinu jménem digitální pevnost, tak jsem se zařekl, že od browna už nikdy nic. ještě jsem zkusil andělé a démoni...a fakt ne, nejde to. šifra - kdysi dávno =jo to ještě šlo, když byl člověk hodně shovívavej k těm konstrukcím a dedukcím.. no, fakt né..podle mě brown píše sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Já jsem dočetl Evangelium podle Satana:Patrick Grahem a teď od něj čtu Apokalypsa podle Marie, bohužel tam jsem se nějak zasekl. Mezitím jsem dočetl zajímavou publikaci a to sice: Jaká budu umírat: Christine Brydenová tato kniha je o Alzheimerově chorobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Ad Počátek: A já nevím, koupil jsem si v nějakým předprodeji třetinu e-knihy, teď sem doztáh zbytek a nevím, jestli v tom budu pokračovat. Tak nějak mně to přijde předvídatelný a hrozně vykonstruovaný a ten maník hlavní hrdina mně začíná bejt protivnej. Já jsem ve třetině, ale asi toho nechám, Brown je každou další knížkou horší a horší, překombinováno jak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Hopa: jak si se ptal na toho Nomáda... Tak sem si to koupil a už sem na 75%. Číst se to nechá,ale na Poutníka to nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Kde kupujete e-knihy v češtině? Prolezl jsem několik eshopů (ebux, alza, palmknihy apod.), ale velké rozdíly nevidím. Je nějaký eshop lepší než ostatní? Chtěl bych to do Kindlu. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 kral:souhlasim ze to nedosahuje kvalit poutnika. heky:nejcasteji kupuji na alze,vetsinu novinek co mne zaujmou maji pred vydanim za vyrazne lepsi cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Kde kupujete e-knihy v češtině? Prolezl jsem několik eshopů (ebux, alza, palmknihy apod.), ale velké rozdíly nevidím. Je nějaký eshop lepší než ostatní? Chtěl bych to do Kindlu. Díky za radu.Je to byznys jako kazdej jinej, tak nepredpokladam, ze se najde nejakej -50% shop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se