Exiztence Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Na dny Marianne budou dobrej kauf jestli budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 pěkný pokus o oživení nepěkných Tudor ranger II, rozměr skvělej (mít ho nový rangery, už je mám), in house, super, ALE vždycky tam musí bejt něco co se mi hodně nelibí, ten keramickej kroužek je hnusnej, no uvidíme na živo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ten strojek se mi hodně líbí. Matný, pískovaný povrch, velké kuličkové ložisko, paráda. Fakt tool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ta luneta bude chytat hrozný rány - vždyť i na těch fotkách je podrápaná . Ale jinak hezký toolwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Na dny Marianne budou dobrej kauf jestli budou 2016, taky se těším (a to jsme ani letos nedostali Elle :D ) Edit: to je zase jiná "nákupní akce", ale stejně..)Průhled nejspíš hlavně kvůli fejkům..., jinak na první pohled sakra povedené hodinky. Upraveno 18. března 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Než tohle, tak si raději koupím damasko. Vůbec se mně nelíbí, divné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Konečně průhled na strojek místo na kovový narozeninový dort. Ukázkový hodinky, universální po všech stránkách v tom nejlepším slova smyslu a důrazný aroma. Pro mne dosavadní vrchol řady aktualizovaných dizajnů tudorů. Poměr cena/výkon jeden z nejlepších na trhu, ne ? Asi by k nim pasoval i nějaký střídmý kaučuk, žlutý prošití na tom řemenu je už kapku utažený. Upraveno 18. března 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) IzTaPa:jo Silicium je spravny krok, nicmene za podobne penize bych sahnul jinam tam, kde je kremik pouze jedna z mnoha ficur. Ale tyhle tudory kazdopadne vyborne. Tahle znacka je mi zacina byt mnohem sympatictejsi nez Rolex. Upraveno 18. března 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Libi se mi, jen mam obavu o ten krouzek-drapance atd. Nevime wr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tak "nové" Pelagosy mají taky tento strojek. Tudor se letos hodně pochlapil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tudor riadne zamiesal karty. Pokial by cenu udrzali na podobnej urovni ako teraz, tak by som sa im v buducnosti ne(u)branil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 To teda, dobre Tudor!! Ty Pelagos jsou krasne modre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Zajímala by me cenovka novejch Pelagosu, s inhousem jsou sakra dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Nové barvy Fastrider, takove ocelové daytony s keramickou lunetou si tu někdo přál ne? ;D http://www.tudorwatch.com/en/fastrider-chrono/ Upraveno 18. března 2015 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Nové Pelagosky mají koukám na cifru snad celou Bibli oproti původním dvěma řádkům dole . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tudor InHouse je logický krok. Tímto myslím směle konkuruje Omeze, stává se z něj prémiová značka. A Rolex ? Ten už je mnohem dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Jsou pekny, ale ne dokonaly, k tomu jim jeste neco chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Jsou pekny, ale ne dokonaly, k tomu jim jeste neco chybi.Málo kulatejch věcí na ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Ta žlutá mě tam moc neba. Pořád jsem si říkal, kde už jsem to viděl a už vím - barevně mi to připomíná KonTiki diver. edit: A ta malá stěžejka ve mně budí dojem slabiny, byť samozřejmě záleží na spasování článků, v reálu se to asi nehne, ale stejně mi přijde, že se to bude kroutit v nechtěné ose... Upraveno 18. března 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Mně se teda north flag nelíbí... Vypadají jak quartzky z první poloviny 90. let. Takže strojek vůbec neřeším. Ale Pelagos s in-house - bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se