steel Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 amen, nechápu proč tazatel (zakladatel) tohoto vlákna nepoužil možnost prohledat fórum, tohle se tu řešilo už milionkrát ....
SCIFI Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 tak já nevím ale položil dotaz o hodinkách na foru o hodinkách takže uplně mimo mi to nepřijde a kdyby nebylo jednoho dvou trolů tak celá debata byla celkem seriozní
filo-boxer Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ... že 40 mm je dosť pre každého ...Jo, já si to myslím. A někdo jiný si to nemyslí. A tak to je v pořádku.
Kristian.nov Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 V čem ta debata neni seriózní?? Já myslím že se to nijak dramaticky nezvrklo... K tomu co jsem napsal, totiž že: Trvání na velkým průměru hodinek, považuju za znak chrononevyzrálosti. To přeci neznamená, že mám něco proti nošení velkých hodinek, ale pouze proti odmítání nošení menších hodinek i na velkou ruku... Já mám ruku průměrnou cca 18,5cm, nosil jsem nebo nosím škálu 36 mm vintážky až např 45,5 PO a všechny mi na ruce sedí:-)
warann Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 No, já např. za neseriozní považuju to, že bych ty Expy už chtěl mít na ruce a ony se zatím toulají kdoví kde.
parnistroj Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Zadna analogie neni dokonala, ale to srovnani s 911 je vice nez povedene! PS:Morpheus: Unfortunately, no one can be told what the Rolex is. You have to see it for yourself
steel Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 V čem ta debata neni seriózní?? Já myslím že se to nijak dramaticky nezvrklo... K tomu co jsem napsal, totiž že: Trvání na velkým průměru hodinek, považuju za znak chrononevyzrálosti. To přeci neznamená, že mám něco proti nošení velkých hodinek, ale pouze proti odmítání nošení menších hodinek i na velkou ruku... Já mám ruku průměrnou cca 18,5cm, nosil jsem nebo nosím škálu 36 mm vintážky až např 45,5 PO a všechny mi na ruce sedí:-) Já nevím jestli je seriozní, to jsem vůbec nehodnotil. Ale dobře tedy, opakování je matka moudrosti takže po devětsetjedenácté - proč Rolex ?
parnistroj Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Tak ja to tedy reknu. Je to sice pravda posledniho kruhu zasveceni, takze riskuju, ze me otravi lepidlem na kyklopy, ale Mistr Jan se pro pravdu nechal upalit. Takze: Rolex je pro socky, co nemaji na poradne hodinky s turbem a repetici.
panedge Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ja jsem po nich touzil vzdycky.Proste srdcova zalezitost.Co to je vubec za otazku PROC?Prece spousta veci se kupuje bez duvodu,jednoduse proto ze se libej a ze je chci.
skalis Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jeste jedna vec me u Rolexu dost zajima - a neberte to prosim jako urazku, ale nerozumim tomu, proc u rolexu tolik nenavazuje koncovka tahu k pouzdru? Jaky je zamer toho, ze tah vycniva pres nohy, nebo je utopeny mezi nima, proste to perfektne nesedi? Je zrejme, ze by to mohli udelat presne, ale nedelaji to...jaky je duvod k tomuto? Edit: Treba tady (nic osobniho) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1478433 druha fotkaBych rekl, ze to je starim odkazovaneho modelu a pouzite technologie. Koncovky z ohybaneho plechu a tah, ktery prostridal kdovikolik majitelu nemuzes porovnavat se dnesnimi tahy s obrabenymi koncovkami, ktere ma i Rolex dnes precizni.
warann Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Jeste jedna vec me u Rolexu dost zajima - a neberte to prosim jako urazku, ale nerozumim tomu, proc u rolexu tolik nenavazuje koncovka tahu k pouzdru? Jaky je zamer toho, ze tah vycniva pres nohy, nebo je utopeny mezi nima, proste to perfektne nesedi? Je zrejme, ze by to mohli udelat presne, ale nedelaji to...jaky je duvod k tomuto? Edit: Treba tady (nic osobniho) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1478433 druha fotkaSi teď nejsem jistej, jestli všichni mluvíme o tomtéž. Ale ty koncovky mají určitou vůli, čili to může vypadat, že někde přečnívají a někde jsou utopený. Pokud hodinky volně položím, tak to lícuje. Ale jak říkám, je tam - zřejmě i s ohledem na věk - drobná vůle, není to úplně fix, rozhodně tedy na místě otázka: "jaky je zamer toho, ze tah vycniva pres nohy, nebo je utopeny mezi nima, proste to perfektne nesedi?" protože to v těchto nelícujících pozicích není zafixovaný. Upraveno 16. července 2015 uživatelem warann
McStinger Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jo, já si to myslím. A někdo jiný si to nemyslí. A tak to je v pořádku. Ale veď áno . Môj príspevok bol v zmysle natláčania tohoto názoru iným, čo je záležitosť, ktorú nemám rád. Písané slovo je mrcha vec, miesto "že" by sa zrejme viac hodilo "lebo". No, stačilo.
Street Glide Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ....jde vůbec žít bez Rolex ???....:-)
Josef01 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Holt spousta lidí nepochopila platidlo RLXcoiny
Street Glide Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) ...u starých modelů s koncovým dílkem z plechu je to buď deformací koncového dílku používáním a nebo již leštěním pozměněným tvarem nožek pouzdra a nezachováním jeho/jejich radiusu.....to druhé platí i na modely s koncovým dílkem z masivního materiálu. ...u některých nových modelů je to záležitost konstrukce,.......asi se jim nechce vyrábět novou formu na odlitek koncového dílku a ani se jim nechce u nových modelů jako je Deepsea a Seadweller brousit tvar pouzdra podle již zaběhlého koncového dílku......i když Deepsea mají ten dílek širší,takže ho museli dělat,.....ale spíš bych v tom viděl ergonomii tahu a snahu nezeslabovat na úkor pevnosti ten koncový dílek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2015 uživatelem Street Glide
michalval Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Spíš mu jeblo. jeblo.jpg http://www.ablogtowatch.com/arnold-schwarzenegger-watch-brand-debuts-2015/A to tam chybí ještě Malý Egypťan od Panerai, které myslím taky má.
michalval Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Co se týče těch koncovek, můj názor je, že je to kvůli pohodlnosti a ergonomii, to, že je ten koncový dílek přiléhající na pouzdro kratší způsobuje, že tah je na ruku přitlačen o kousek dřív, než končí pouzdro a tím se stávají pohodlnější a částečně trošku nahrazujou to, že nemaj zahnutý nožky pouzdra, co už někdo zmiňoval...Je to hezky vidět na těch fotkách z profilu. A pokud je to jen moje domněnka a rlx to fláká a nechce se jim řešit jiný formy, tak je to za ty prachy dost ostuda a některý jiný hodinky tady na foru by za to dostaly dost kartáč Upraveno 16. července 2015 uživatelem Karussell
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se