Přejít na obsah

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Rychlá dohoda, férové jednání, příjemný pokec s fajn chlapíkem, rozumná dohoda na ceně a ještě dárek navíc. Co víc si přát?

Jo, abych nezapomněl - hodinky včera udělaly +7,8 sec, dnes +10,1 sec, takže přesně dle tvých informací a mého očekávání. Spokojenost.

Ondro díky

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

První osobní zkušenost s členem fóra. Věc nehodinkového charakteru, kterou zaplatil několik týdnů předem, aniž by o mně cokoli věděl. Předání proběhlo naprosto v pořádku. Dokonce semnou ztratil hodinu u kafe a nechal vyzkoušet MM 300. Výborná zkušenost, doporučuju

Odkaz ke komentáři

Můj první nákup přes fórum a hned hodně pozitivní zkušenost. S Ondrou perfektní domluva, získal jsem kompletní info o hodinkách, jejich historii i hodně tipů pro začátečníka. Osobní předání jsem vzhledem k ceně uvítal a rád si pár kiláků pro hodinky dojel, krátce popovídal. Za mne zcela bez výhrad a doporučuji :) Třeba zase někdy. Díky

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Další takovej pacient :lol2: Všecko na výbornou, jak řek tak udělal a navíc mi koupil dort a kafe, takže já si nemám na co stěžovat :D Sice nás tlačil čas, takže to nebylo ouplně vono, dalo by se kecat další 3 hodiny, ale určitě ne naposled, tak snad příště trošku víc v klidu :)

Ondráši díky a těšim se na příště. Slámochroup doporučuje!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...