Tomas8 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Rychlá dohoda, férové jednání, příjemný pokec s fajn chlapíkem, rozumná dohoda na ceně a ještě dárek navíc. Co víc si přát?Jo, abych nezapomněl - hodinky včera udělaly +7,8 sec, dnes +10,1 sec, takže přesně dle tvých informací a mého očekávání. Spokojenost.Ondro díkyT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Jen se zaradim za velke mnozstvi spokojenych prodejcu/kupujicich, Andy je ferovy chlap, drzi slovo, jedna rychle. Bylo mi cti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 I za mě spokojenost , jedna dvě zprávy = dohoda a spolehlivost. Super jednání . Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 to byl zase fofr, zadne - rano podate, zitra dodame :-)diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) S Ondrou naprosto perfektní domluva a bleskové poslání. Za sebe mohu říct, výborné jednání, děkuji a doporučuji. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Díky za obchod. Snad se potkáme na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Opět nezbývá než doporučit. Malé hodinky, velká radost, osvědčený prodejce. Díky a budu se zase někdy těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payus Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Díky za skvělou komunikaci a rychlý obchod. Nezbývá než doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 První osobní zkušenost s členem fóra. Věc nehodinkového charakteru, kterou zaplatil několik týdnů předem, aniž by o mně cokoli věděl. Předání proběhlo naprosto v pořádku. Dokonce semnou ztratil hodinu u kafe a nechal vyzkoušet MM 300. Výborná zkušenost, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Můj první nákup přes fórum a hned hodně pozitivní zkušenost. S Ondrou perfektní domluva, získal jsem kompletní info o hodinkách, jejich historii i hodně tipů pro začátečníka. Osobní předání jsem vzhledem k ceně uvítal a rád si pár kiláků pro hodinky dojel, krátce popovídal. Za mne zcela bez výhrad a doporučuji Třeba zase někdy. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 S Andym všechno na jedničku, nezištně zajistil objednání spon u Dušáka, dodal i s fajn pokecem a ukázkou hezkých kousků ze sbírky. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Ondro díky za bleskový obchod. A samozřejmě jako u přechozích recenzentů vše v naprostém pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 S Ondrou všechno v pohodě, kupoval jsem hodinky, vše odpovídalo popisu, vzorně zabaleno. Díky za obchod a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Konečně prodal, co jsem chtěl koupit, takže mi udělal velkou radost. Navíc zprostředkoval další nákup, a proto přidávám dvě kladná hodnocení v jednom balení. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Další takovej pacient Všecko na výbornou, jak řek tak udělal a navíc mi koupil dort a kafe, takže já si nemám na co stěžovat Sice nás tlačil čas, takže to nebylo ouplně vono, dalo by se kecat další 3 hodiny, ale určitě ne naposled, tak snad příště trošku víc v klidu Ondráši díky a těšim se na příště. Slámochroup doporučuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Také se přidám, byť jsme si de facto plácli mimo fórum. Vstřícnost a ochota, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Rychlá domluva a ještě rychlejší doručení! Andy, díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Připojím se do zástupu kladně hodnotících. Rychlá domluva, fajn pokec a prostě všechno ok. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Vše jak má být, díky za rychlovku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Rychlá dohoda, vstřícný přístup, fajn pokec. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se