guzmic Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 8 minutami, Beet napsal: Tak jak jsi na tom po roce? Já jako každý rok zahájil dneškem suchý leden. Včera jsem ještě dopíjel zbytky ze Silvestra. léto a kousek podzimu jsem pil, od 16.11. do teď zase nic a budu zase pokračovat, jak dlouho, to je v hodinkových hvězdách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Ja bych dneska mohl zkusit suchy pondeli.... to bych snad dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Twl vy me stresujete, tohle vlakno si musim zakazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Já leju furt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Já taky. Já taky... Přece nebudu dobrovolně podstupovat šok. Ještě by mě to mohlo nějak zdravotně ovlivnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tak jsem to suche pondeli dal, dobry Tak to bych mohl jednou-dvakrat tejdne zkusit nepit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 V neděli jsem dopil zbytky a od včerejška držím suchej leden, tak snad to dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Před hodinou, odjinud napsal: Tak jsem to suche pondeli dal, dobry Tak to bych mohl jednou-dvakrat tejdne zkusit nepit... JJ, mám to stejně. A dnes se (teda zatím) držím taky! Před hodinou, dabelM napsal: V neděli jsem dopil zbytky a od včerejška držím suchej leden, tak snad to dám Začít se má s nižším cílem a postupně navyšovat. Leden a únor- plno plesů, výročních schůzí, masopust..... nevím nevím. Zkusím to skládat den po dni, dokud moje silně vyvinutá slabá vůle dovolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) 3. den bez alkoholu. Včera byla lehká krize. Musím alkohol nahradit čokoládou. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Nečekaně stále bez alkoholu. I když tomu pomohla viróza, kterou jsem chytil. Návod pro ostatní: Když chcete přestat pít, tak chyťte něco opravdu hnusného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Jakej má tahle akce smysl? Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím to najednou dělají všichni a je to vlastně hrozně fajn... Ještě že v síti nejsem. Nebo je to test závislosti? Já mám celej život k alkoholu velmi kladnej vztah, ale v tejdnu nemůžu vůbec, na 2 piva je škoda se oblíkat a poslední dobou se snažím vynechávat i víkendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Pro mě to má smysl v tom, že po alkoholovém prosinci, kdy se vždy urvu ze řetězu, trochu v lednu/únoru pročistím organizmus. Jinak taková zajímavost. Začal jsem nostit na spaní chytré hodinky a vypozoroval jsem, že když si večer nedám alkohol je spánek číselně kvalitnější, než když si něco dám. Garminy prostě poznají když chlastám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 4 minutami, (Miloš) napsal: Jakej má tahle akce smysl? Viz. screenshot dole, muži v ČR jsou bohužel špička mezi alkoholiky, celosvětově. před 4 minutami, (Miloš) napsal: Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím Díky světové síti (www) lze samozřejmě i dohledat konkrétní kokoty (i ženy co se na tom podílí) a případně se jich optat na podrobnější informace, pokud by nestačilo co je uvedeno na síti. před 4 minutami, (Miloš) napsal: to najednou dělají všichni 10,3% je hrozně fajn, to bezpochyby, ale zdaleka to nejsou všichni, je to zcela na uvážení každého jedince Osobně v tom smysl vidím a velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Mám to přesně naopak, vloni jsem skoro celej únor natruc lil jak o život. Jenže jsem sám uznal, že už je to prostě moc. Takže jsem si jako protiváhu zkusmo naordinoval suchej rok, kterej mi skončí 21.2. To mám v plánu se napít - stejně počítám, že mne zbourá pár piv. No a následně to zhodnotím celkově, co mi to dalo i vzalo. Je možná i varianta, že se na alkohol vykašlu nadobro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Precti si “Proc spime” od Melvila, kde je jasne popsano, jaky a proc ma alkohol ucinek na KVALITU spanku.U me ovlivnuje nejen kvalitu, po piti vytuhnu, probudim se uprostred noci a pak nezaberu.Po knize jsem vydedukoval, ze nejlepsi jsou akce kde kalis od rana, v 5 to zabalis, do vecera se srovnas (a jeste si uzijes opicky) a pak spat.Funguje mi to :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Proč spíme jsem četl od Matthew Walkera a doporučuju. Je tam spousta zajímavejch postřehů. Jinak dík za odkaz, určitě si to přečtu, ale účastnit se nebudu. Ani natruc nepřidám... Prostě mi to přijde pro dospělý svéprávný jedince jako úplná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Před hodinou, (Miloš) napsal: Jakej má tahle akce smysl? Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím to najednou dělají všichni a je to vlastně hrozně fajn... Ještě že v síti nejsem. Nebo je to test závislosti? Já mám celej život k alkoholu velmi kladnej vztah, ale v tejdnu nemůžu vůbec, na 2 piva je škoda se oblíkat a poslední dobou se snažím vynechávat i víkendy. Nemám FB ani Twitter ani žádné jiné sítě. Chronomag je moje jediná sociální síť. Za poslední dva měsíce jsem si každý večer dal 2-3 sklenky vína a začínal jsem mít chuť na nějak alkohol i dopoledne. Tak si to potřebuju trošku srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Já nevím co se pořád řeší chlast. Zrušil bych protialkoholické léčebny, ať si každý pije kdy chce a jak chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Safi: to je úplně v pohodě, já nemám vůbec nic proti tomu, že někdo skoriguje svojí konzumaci, jenom odjakživa nemám rád tyhle organizovaný věci, máme snad každej svůj rozum a nějak nepotřebuju, aby mi nějakej hejhula podsouval, že zrovna v únoru je to špatně Si srabi schválně vybrali únor, delší by nedali? Já nikdy moc nebyl na nějaký drobný častý popíjení a už vůbec ne doma, mám to spojený se zábavou a fajn lidma. Loni jsem například dělal 5 tejdnů v kuse a byl to celkem zápřah, tak jsem si tu abstinenci naordinoval taky, protože to pití opravdu ničí spánek a žádnou úzkost jsem z toho neměl. Na Silvestra nechodím ven, přijde mi to jako silnice na dušičky, to taky vyjede spousta lidí, co neumí řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Mám od zákazníku z prosincových rychlých zakázek šperků na poslední chvíli opravdu hodně chlastu, ale ....... Držím suchý leden a nepřijde mi to divné ani ponižující. Unor dám myslím taky Musím podotknout, že jsem jednu dvě skleničky vína třeba dvakrát, třikrát v týdnu dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se