Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, Beet napsal:

Tak jak jsi na tom po roce? ;)

Já jako každý rok zahájil dneškem suchý leden. Včera jsem ještě dopíjel zbytky ze Silvestra. 😀🍺

léto a kousek podzimu jsem pil, od 16.11. do teď zase nic a budu zase pokračovat, jak dlouho, to je v hodinkových hvězdách 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, odjinud napsal:

Tak jsem to suche pondeli dal, dobry 🙂 Tak to bych mohl jednou-dvakrat tejdne zkusit nepit... 🙂

JJ, mám to stejně. A dnes se (teda zatím) držím taky!

Před hodinou, dabelM napsal:

V neděli jsem dopil zbytky a od včerejška držím suchej leden, tak snad to dám 👍

Začít se má s nižším cílem a postupně navyšovat. Leden a únor- plno plesů, výročních schůzí, masopust..... nevím nevím. 

Zkusím to skládat den po dni, dokud moje silně vyvinutá slabá vůle dovolí.

Odkaz ke komentáři

Jakej má tahle akce smysl? 😂 Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím to najednou dělají všichni a je to vlastně hrozně fajn... Ještě že v síti nejsem. Nebo je to test závislosti? Já mám celej život k alkoholu velmi kladnej vztah, ale v tejdnu nemůžu vůbec, na 2 piva je škoda se oblíkat  a poslední dobou se snažím vynechávat i víkendy.

Odkaz ke komentáři

Pro mě to má smysl v tom, že po alkoholovém prosinci, kdy se vždy urvu ze řetězu, trochu v lednu/únoru pročistím organizmus.

Jinak taková zajímavost. Začal jsem nostit na spaní chytré hodinky a vypozoroval jsem, že když si večer nedám alkohol je spánek číselně kvalitnější, než když si něco dám. Garminy prostě poznají když chlastám. 😀

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, (Miloš) napsal:

Jakej má tahle akce smysl?

Viz. screenshot dole, muži v ČR jsou bohužel špička mezi alkoholiky, celosvětově.

😂 Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím

Díky světové síti (www) lze samozřejmě i dohledat konkrétní kokoty (i ženy co se na tom podílí) a případně se jich optat na podrobnější informace, pokud by nestačilo co je uvedeno na síti. 

to najednou dělají všichni

10,3% je hrozně fajn, to bezpochyby, ale zdaleka to nejsou všichni, je to zcela na uvážení každého jedince ;)

Osobně v tom smysl vidím a velký. 

Screenshot_2023-01-06-11-20-32.thumb.png.574a5b7f441fd61bc84924d78b580d94.png

Odkaz ke komentáři

Mám to přesně naopak, vloni jsem skoro celej únor natruc lil jak o život. Jenže jsem sám uznal, že už je to prostě moc. Takže jsem si jako protiváhu zkusmo naordinoval suchej rok, kterej mi skončí 21.2. To mám v plánu se napít - stejně počítám, že mne zbourá pár piv. No a následně to zhodnotím celkově, co mi to dalo i vzalo. Je možná i varianta, že se na alkohol vykašlu nadobro.

Odkaz ke komentáři

Precti si “Proc spime” od Melvila, kde je jasne popsano, jaky a proc ma alkohol ucinek na KVALITU spanku.
U me ovlivnuje nejen kvalitu, po piti vytuhnu, probudim se uprostred noci a pak nezaberu.
Po knize jsem vydedukoval, ze nejlepsi jsou akce kde kalis od rana, v 5 to zabalis, do vecera se srovnas (a jeste si uzijes opicky) a pak spat.
Funguje mi to :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, (Miloš) napsal:

Jakej má tahle akce smysl? 😂 Mě přijde, že vždycky nějakej kokot něco vymyslí a díky sítím to najednou dělají všichni a je to vlastně hrozně fajn... Ještě že v síti nejsem. Nebo je to test závislosti? Já mám celej život k alkoholu velmi kladnej vztah, ale v tejdnu nemůžu vůbec, na 2 piva je škoda se oblíkat  a poslední dobou se snažím vynechávat i víkendy.

Nemám FB ani Twitter ani žádné jiné sítě. Chronomag je moje jediná sociální síť. Za poslední dva měsíce jsem si každý večer dal 2-3 sklenky vína a začínal jsem mít chuť na nějak alkohol i dopoledne. Tak si to potřebuju trošku srovnat. 

Odkaz ke komentáři

Safi: to je úplně v pohodě,  já nemám vůbec nic proti tomu, že někdo skoriguje svojí konzumaci, jenom odjakživa nemám rád tyhle organizovaný věci, máme snad každej svůj rozum a nějak nepotřebuju, aby mi nějakej hejhula podsouval, že zrovna v únoru je to špatně 😇 Si srabi schválně vybrali únor, delší by nedali? 😂

Já nikdy moc nebyl na nějaký drobný častý popíjení a už vůbec ne doma, mám to spojený se zábavou a fajn lidma. Loni jsem například dělal 5 tejdnů v kuse a byl to celkem zápřah, tak jsem si tu abstinenci naordinoval taky, protože to pití opravdu ničí spánek a žádnou úzkost jsem z toho neměl. 

Na Silvestra nechodím ven, přijde mi to jako silnice na dušičky, to taky vyjede spousta lidí, co neumí řídit 😁

Odkaz ke komentáři

Mám od zákazníku z prosincových rychlých zakázek šperků na poslední chvíli opravdu hodně chlastu, ale .......

Držím suchý leden a nepřijde mi to divné ani ponižující. Unor dám myslím taky 🙂

Musím podotknout, že jsem jednu dvě skleničky vína třeba dvakrát, třikrát v týdnu dal

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...