Rodkopf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Chlapi co robite s tymi milionmi co usetrite na phm? Koupi si auto se sporivejsim motorem, abych tech 10km do prace mohli stahnout o dalsich 0.2kg... U Miniho netusim obsah nadrze, rucka je relativne orientacni ukazatel a spotrebu taky nedokazu odhadnout, ale rozhodne mi kazdy kilometr dela nesrovnatelne vice radosti.
exBURN Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Tak už 6 týdnů s Mazdičkou a 6000km a stále jsem nadšen. Na to že jsem ročně najezdil 12-13 000 km a do práce jezdím na kole, jsme se nějak rozjezdili. Užívám si každou jízdu - první auto u kterého dávám často trasu s vyloučením dálnice :-)
eskimak Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 ... auto u kterého dávám často trasu s vyloučením dálnice :-)Ak myslis tu "dialnicu" medzi Brnom a Prahou tak to snad robi kazdy, ci nie?
moco Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Sháním slušné letní pneu 225/40/r18, nejlépe nové. Pisnete když tak SZ
Qwuiddo Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 ... ale rozhodne mi kazdy kilometr dela nesrovnatelne vice radosti. nez komu?
Návštěvník eloga Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 jaký vybírám káru, dyk je to dávno jasný... - Greased lightning.... , jo tvl. to už je dávno, to byla auta, ne ty dnešní přiškrcený sra...
CEGY Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 To musí být fantastický zážitek. Jet do práce s pocitem, že mám novou káru za 400k a při každý cestě ušetřím 25 Kč
ensi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Každý den ti to vydá na 2 piva po práci, to ti nepřijde jako fantastický zážitek?
honza71 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Ja myslim, ze muze. Pokud nejsi radoby Jan Kopecky, tak na 25 kilaku pri dodrzovani dopravnich predpisu a kvalite nasich silnic mu alespon ten dobrej pocit z relativne rozumne vynalozenych prostredku zustava. Na 25km cestu je asi fakt zbytecnost utracet za trista a vicekonovy trhac asfaltu. A pokud jedes golfem jednou za cas kousek dal (par set kilaku), tak imho porad pohoda. Nejsme ve vlakne petrolhead a kazdy nemusi byt nutne zavodnik. Upraveno 6. července 2018 uživatelem honza71
CEGY Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Tak je to samozřejmě každýho věc, ale když už teda musím jet do práce a z práce, tak ať mě ta jízda trochu baví.
honza71 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Jasne, rozumim, souhlasim Pak je tu jeste faktor nejakyho financniho limitu na porizeni a taky treba zaruky (mysleno naklady na udrzbu).
Petr11 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 ta novo ochcávka nevypadá zle. jen ty motory 1,5l chjoo https://www.garaz.cz/clanek/skoda-octavia-2020-co-zatim-vime-a-tusime-4676?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
Petr11 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 ale méně kontroverzni než současný čtyřvoko
JR_2010 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Tak hlavně je to jenom omalovánka...
Radek124 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 To musí být fantastický zážitek. Jet do práce s pocitem, že mám novou káru za 400k a při každý cestě ušetřím 25 Kč Některé škrkavky to tak skutečně počítají - ale to jsou vesměs ignoranti co na novém auta místo jízdních vlastností řeší maximálně "infotainment", "počet asistentů" a jestli jim barva stehů na obšití palubky bude ladit s řemínkem hodinek. Já si zas říkám že za každé úspěšné předjetí kolony na jeden zátah bych měl to Euro přispět do kasičky na přilepšení kolegům z Japonska, za to jak dlouho odolávali manažerskému pokušení osazovat do aut downsizované jebky...
instant Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 to mas normalne zaratane v cene toho japonca
efreeti Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Nechci trollovat, ale nedá mi to...marně přemýšlím, kdy jsem naposled viděl japonské auto předjíždět.
noviisek Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Pokud se jedná o kolonu jiných japonských aut je to možný.Mě nedávno předjel Japonec, ale byla to motorka Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
decebal Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Nechci trollovat, ale nedá mi to...marně přemýšlím, kdy jsem naposled viděl japonské auto předjíždět.Až někam pojedeš, dej vědět, rád ti to předvedu:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se