Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi co robite s tymi milionmi co usetrite na phm?

Koupi si auto se sporivejsim motorem, abych tech 10km do prace mohli stahnout o dalsich 0.2kg... :)

U Miniho netusim obsah nadrze, rucka je relativne orientacni ukazatel a spotrebu taky nedokazu odhadnout, ale rozhodne mi kazdy kilometr dela nesrovnatelne vice radosti. 

• Odpovědi 14,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak už 6 týdnů s Mazdičkou a 6000km a stále jsem nadšen. Na to že jsem ročně najezdil 12-13 000 km a do práce jezdím na kole, jsme se nějak rozjezdili. Užívám si každou jízdu - první auto u kterého dávám často trasu s vyloučením dálnice :-)

Návštěvník eloga
Odesláno

jaký vybírám káru, dyk je to dávno jasný...  -  

Greased lightning....  :photo: , jo tvl. to už je dávno, to byla auta, ne ty dnešní přiškrcený sra...

Odesláno (upraveno)

Ja myslim, ze muze. Pokud nejsi radoby Jan Kopecky, tak na 25 kilaku pri dodrzovani dopravnich predpisu a kvalite nasich silnic mu alespon ten dobrej pocit z relativne rozumne vynalozenych prostredku zustava. Na 25km cestu je asi fakt zbytecnost utracet za trista a vicekonovy trhac asfaltu. A pokud jedes golfem jednou za cas kousek dal (par set kilaku), tak imho porad pohoda. Nejsme ve vlakne petrolhead a kazdy nemusi byt nutne zavodnik.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

To musí být fantastický zážitek. Jet do práce s pocitem, že mám novou káru za 400k a při každý cestě ušetřím 25 Kč :)

Některé škrkavky to tak skutečně počítají - ale to jsou vesměs ignoranti co na novém auta místo jízdních vlastností řeší maximálně "infotainment", "počet asistentů" a jestli jim barva stehů na obšití palubky bude ladit s řemínkem hodinek.   :thumbsdown_anim:  

Já si zas říkám že za každé úspěšné předjetí kolony na jeden zátah bych měl to Euro přispět do kasičky na přilepšení kolegům z Japonska, za to jak dlouho odolávali manažerskému pokušení osazovat do aut downsizované jebky...  :smoke:

Odesláno

Pokud se jedná o kolonu jiných japonských aut je to možný.

Mě nedávno předjel Japonec, ale byla to motorka

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...