Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Kugu jsem chtěl funglovku a ta je tedy dost malá taky, navíc ty budíky mě odradili....Outlander jak píšeš je možná motoricky konstrukčně zastaralý, nevím, ale na druhou stranu je už prověřený a velmi spolehlivý. Konec konců celé auto se bere jako velmi spolehlivé, jeden z hlavních důvodů proč jsem po něm skočil když vidím co se dnes okolo s těmi auty děje. Anebo pokud ti nesedí klasika, mrkni na Plug In kterého seženeš v DE velmi solidně už s malým nájezdem. Ten je motoricky velmi zajímavý a pěkně jede.... Přeji šťastný výběr, já jsem osobně hodně rád, že mám celé to divadlo už za sebou :D

https://www.autoscout24.cz/nabidky/mitsubishi-outlander-2-0-plug-in-hybrid-plus-fahras-paket-2-jahre-gar-elektro-benzin-cerna-28d70509-d86b-44dc-866b-339693200c0e?cldtidx=17&cldtsrc=listPage&searchId=2108035932

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavně v kategorii do 600 tis, 3 let stáří, 4x4 si myslím, že nic většího než kategorii Kuga, Karoq, Rav4 atd nesežene

edit - Rav 4 vlastně není v naftě a hybrid bude asi mimo cenově

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, VaclavMatas napsal:

KDO CHCE NOVÉ AUTO ?

Dobré ráno spolupacienti, 

mám možnost využít flotilovou cenu na nová auta od matky mé firmy ze Švýcar, každopádně já auto mám vyřešené a nabídku teď nevyžiju 😭 a přijde mi líto to tam jen tak nechat. - Protože mi to vychází na nové a mnou nakonfigurované auto levnější než jeté předváděčky.  Majitelem budete hned Vy platíte v autosalonu, jen výrazně lepší cenu :) sleva se různí podle modelu. 

pro představu je v nabídce:

Audi 19-24%

Ford 4-34%

Mazda 7-15%

Mitsu 10%

Toyota 8-24%

Volvo 19-23%

Kia 10 -15%

Hyundai 15-19%

Objednávky a dotazy do SZ :)

Já bych poprosil -22% na Rolex, aj na ten VIP oběd bych teda došel, jako aby jste mě osobně poznali.

Odkaz ke komentáři

Jsem asi zabrzdenej, ale Vaclav sem dal moznost zajimavych slev na auta. 

Podle me to myslel dobre a jestli to daval nekam na titulku (nemuzu najit), tak to bylo snad v dobry mire. Nechopil jsem to tak, ze by z toho neco mel, tak proc na nej Frantiku hned tak zhurta...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Za mě super auto, pokud tvoje ježdění vypadá jako to moje. Tedy 5x týdně do práce a z práce na elektřinu a k tomu 1-2 x týdně nějaká delší cesta (porada, apod.)

Není to auto pro někoho, kdo nalítá 300 km denně a nabíjení by využil minimálně. 

Předpokládá se, že každý den to hodíš na nabíječku a větší část km ujedeš na elektřinu. Benefitem je tichý provoz, pěkná odezva na plynový pedál.

Odkaz ke komentáři

Já se na IV taky koukal (nakonec bude jiné auto), ale co mi pořád vrtalo hlavou - jak se to chová, až se ta baterka vybije? To pak mám jen 1,4 TSI a omezenou dynamiku než se pár brzděním narekuperuje nějaká energie?

2,0 TDI EVO s 7st. DSG je o cca 70 000,- levnější a o kolik bude mít reálně vyšší spotřebu?

Odkaz ke komentáři

Když se baterka vybije, tak ji auto samo nabíjí - samozřejmě za cenu zvýšené spotřeby.  

Obecně se úspora proti TDI vypočítat nedá - je tam spousta proměnných - tedy jaké trasy jezdíš, jak často budeš dobíjet, kolik tě stojí jedna kWh ... 

Takže tu úsporu bys musel kalkulovat pro každého individuálně.

Co se týče ceny tak ta je prakticky stejná, protože iV už má v základu adaptabilní podvozek, navigaci Columbus a virtální kokpit.

Nicméně mám zrovna na Superb iV slevovou akci, tak kdyby tě to zajímalo, stačí dát vědět 🙂 

Odkaz ke komentáři

Superb iV jsem zkoušel teď na jaře a pokud máš kde nabíjet a nejezdíš v jednom zátahu stovky kilometrů, tak rozhodně dobrá volba. Pokud budou chipy, tak čekám, že za měsíc mě přivezou PHEV Leon. 

U nás tady už pár týdnů parkuje Enyaq a jak nemám škodovky (vizuálně) rád, tak ten mě bere fakt hodně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...