TLD Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Cau, mel jsem 2005 nebo 06 xc70 s 2,5 benzin a bylo to super auto, slusne jelo a moc to nezralo. Jak je to s plynem netusim... u toho najezdu co postujes uz bych se asi trosku bal toho 4x4, vim, ze pokud se o to clovek vzorne nestaral, tak to zlobilo. Stale mame 2006 V70 2,4 benz, ma asi 150km najeto a to je nezmar. Krasne jede, spotreba do deviti, hned to topi, da se to neskutecne nalozit.Je to mula, klasickej mama car. Dostava cocku a porad taha. Sedaky z nejake pevne latky ci co to je, kdyz to deti zadelaj, jednou za rok to vycistim a pohoda, material drzi. Za tech cca 9let jen bezna udrzba, na podzim jsem udelal rozvody a nejakej spotrebak na podvozku a super. Od vymeny k vymene dolejvam par decek oleje. Mam pocit, ze to muzou delat kratke cesty pres zimu. Uz mockrat jsem ji chtel vymenit za novejsi a v podtstate krome novejsiho looku a prazdne penezenky bych si moc nepomohl. Na jezdeni do skoly bohate staci . Auto je porad na dlouhe cesty pohodlne, verim a doufam, ze stale jeste celkem bezpecne. Nikoho nezajima, nemam strach ho parkovat kdekoliv. A libi se nam, neni sice tak pekny jako 1st gen V70 nebo 850, ale je porad ,,kus´´ Ty stare 5val diesel motory by taky meli byt drzaky. Servis me prijde cca stejne drahej jako vse ostatni. S dilama neni problem, celkem siroka komunita kolem volva a spousta 2nd hand veci se da sehnat levne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Auto do 80 a aby se nic nekazilo :-))) to naftove, pokud je tam jeste audi 2,5tdi najede milion. Je to drzak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Tomas_2002: a má to i škoda? Vesměs dostaneme slevu tak těch 15%, ty mluvíš skoro o 25... Ahoj, je to pouze na VW. Škoda takové akce nemá. to Tomas_2002: taky jsi mi tady psal, kdybych se rozhodnul pro VW, abych se ozval, bohužel dodnes nemám na SZ odpověď. Taky celkem zvláštní. Ale to sem nepatří, omlouvám se za tiskový šum. Ahoj, tak to se moc omlouvám - psalo mi na toto téma z chronomagu asi 7 lidí a myslel jsem, že jsem vyřídil všechny poptávky. Podívám se do schránky a hned to napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Auto do 80 a aby se nic nekazilo :-))) to naftove, pokud je tam jeste audi 2,5tdi najede milion. Je to drzak.Naftovy audi 2.5tdi 6valec? Ved to je jeden z najnepodarenejsich motorov v historii firmy. Pokladnicka na peniaze. Ano, ak dostaval naozaj spickovy servis tak bude fungovat dlho, ale inak velmi nakladny motor. Vykon biedny, spotreba vysoka, udrzba velmi nakladna.Ak hovoris o inom motore tak akoby som nic nepovedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Souhlas. Ty 2,5 TDI v A6 C5 byly velký průšvihy, když nedostávaly top servis (jako že většina ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ricous: jestli chceš Volvo V70, tak se spíš podívej, jestli není něco v inzerci na forum.volvoklub.cz Většina lidí tam má na svoje auta témata, kde řeší kdejakou hovadinu, takže se tam u prodávanýho kusu dá dohledat i nějaká historie. Navíc se ti lidi znají a tak jsou schopný podat navzájem reference a přece jen je tam větší šance na dobrý kousek než bazarníka.Každopádně do 80 tis. to nebude nic bez dalších investic, ale pokud byl pravidelný servis + olej v AT, tak to nemusí být krok špatným směrem. Nevím, odkud jsi, ale např. v Praze jsou tři servisy specializovaný na Volvo a určitě se s těma lidma dá domluvit na prohlídce auta vč. origo diagnostiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Zkusil bych se podívat po nějakým pasatovi 1,9 tdi... To byly nesmrtelný motory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Nebo Fabii Combi SDi :-) Někomu to auto třeba nevoní, ale neříká se mu "nesmrtelná teta" jen tak pro nic za nic. Obecně je jedničková Fabia perfektně udělaný auto a s tímto motorem je k neutahání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Něco takového http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen-passat/passat/17653777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ve Volvu byl 5vál tdi to byl fakt držák,ten asi zmiňuje M3maniac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Mam taky V70, benzin 2,0 pětivál a super autak. A sleduju Volvo forum denně a souhlas, ze jsou tam pekny kousky a pod prodejem probihaji diskuze, kde se da odhalit nejaka "levá". Ted tam jedna byla http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=7&t=63688Ta komunita je fajn, neco jako lidi tady. Na servisy je tam spousta tipu a referenci. Hodne levnejch nahradnich dilu v prodeji, apod. Upraveno 28. února 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 jsem si při tom VOLVU vzpomněl na toto: Asi to teda spíš patří do humoru, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ve Volvu byl 5vál tdi to byl fakt držák,ten asi zmiňuje M3maniac.Jasně, 6ti válec audi o kterém píšete se tam nikdy nedával, byl to předchůdce prvních D5, hoši, hoši...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Zdravím, i40 už stojí zpátky na firmě, i30 sbalila ex a já nemám ani kolo... Jelikož mě čekají rehabilitace a auto bude zapotřebí, poprosil bych o radu. Bohužel jsem musel vyplatit manželku z bytu, jsem dlouhodobě na neschopence a nová práce v nedohlednu, tak mám rozpočet hooodně omezený, řekněme max. 80k. Vzhledem k mým prostorovým dispozicím bych rád něco většího, ale hlavní je spolehlivost, nemůžu si dovolit do toho cpát jak do veterána na okrasu. Líbí se mi Volvo V70, pro mě takové synonymum kvality, co si o tomhle myslíte? http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto-O/Volvo/V70/V70-2-4-XC-AWD-Kombi-15057435458762016.html?frp=1https://auto.bazos.cz/inzerat/86175604/Pekne-Volvo-V70-combi-diesel.php Díky za postřehy a případné tipy. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114291-vw-passat-b3-16-diesel/?hl=passat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114291-vw-passat-b3-16-diesel/?hl=passat Tak tohle by mě nenapadlo, a přeci, kretén v baráku a nevystěhovaná, byť vyplacená paní mají přece jen svůj průsečík a pointa je to vskutku geniální, bravo pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Počkej, to si nějak pleteš dva příběhy dohromady... Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Počkej, to si nějak pleteš dva příběhy dohromady... Ne Čti pomaleji narozdíl třeba od azeppelina který to má pomotaný dohromady, tak měpropojení které indikuje Liqid pobavilo, protože konečně by něco mohlo spojovat dvapříběhy které tady všichni sledujeme a jsme zvědaví jak to dopadne.Bydlí už Ricouš u Honzy71? Nebo se třeba zase nechal zlákat do známé pasti od paní?Horhe si ho vzal nebo to byly fake news?Jan Tleskač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jo tak... Konspirační teorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Zdravím, i40 už stojí zpátky na firmě, i30 sbalila ex a já nemám ani kolo... Jelikož mě čekají rehabilitace a auto bude zapotřebí, poprosil bych o radu. Bohužel jsem musel vyplatit manželku z bytu, jsem dlouhodobě na neschopence a nová práce v nedohlednu, tak mám rozpočet hooodně omezený, řekněme max. 80k. Vzhledem k mým prostorovým dispozicím bych rád něco většího, ale hlavní je spolehlivost, nemůžu si dovolit do toho cpát jak do veterána na okrasu. Líbí se mi Volvo V70, pro mě takové synonymum kvality, co si o tomhle myslíte? http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto-O/Volvo/V70/V70-2-4-XC-AWD-Kombi-15057435458762016.html?frp=1https://auto.bazos.cz/inzerat/86175604/Pekne-Volvo-V70-combi-diesel.php Díky za postřehy a případné tipy.M3maniac tu nedávno inzeroval fajn Octavií 1.9tdi 81kw v paradnim stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Zdravím, i40 už stojí zpátky na firmě, i30 sbalila ex a já nemám ani kolo... Jelikož mě čekají rehabilitace a auto bude zapotřebí, poprosil bych o radu. Bohužel jsem musel vyplatit manželku z bytu, jsem dlouhodobě na neschopence a nová práce v nedohlednu, tak mám rozpočet hooodně omezený, řekněme max. 80k. Vzhledem k mým prostorovým dispozicím bych rád něco většího, ale hlavní je spolehlivost, nemůžu si dovolit do toho cpát jak do veterána na okrasu. Líbí se mi Volvo V70, pro mě takové synonymum kvality, co si o tomhle myslíte? http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto-O/Volvo/V70/V70-2-4-XC-AWD-Kombi-15057435458762016.html?frp=1https://auto.bazos.cz/inzerat/86175604/Pekne-Volvo-V70-combi-diesel.php Díky za postřehy a případné tipy.Při tvém rozpočtu bych se na Volvo vy..l, za 80 koupíš a stejně to co pár měsíců další prachy sežere.Jestli můžu doporučit, bral bych avensis, mazdu 6, modeo, nebo klidně i kiu ceed ale běž do benzínu, ušetříš si starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se