Martin61 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Nebo pak Nissan Patrol, když už se tu mluví o Pajeru před 9 minutami, Z. Paul napsal: Napadá mne starý Pajero ještě ... osobní zkušenost nemám, ale na chatě ho má několik let lesník. jinak jsem dost viděl Lada Niva 4x4, nebo když jeep tak Jeep Wrangler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Pajero maly by muselo byt stary. Patrol v male 3dverove verzi nejspis taky. Mezi starymi asi radeji Vitaru. Jde hlavne o sirku - wrangler by za zahradu neprojel. Jako asi projel, ale zboural by sousedum ploty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Gaz nebo Uaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Kdybys měl širší rozpočet a nevadila by ti starší technika, tak Willis by byla určitě zajímavá volba. Z ceny nepůjdou, opravy jsou jednoduché - když to museli opravovat za války jen to bohužel není auto za 100k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Duster 1.6 4x4 - tusite spolehlivost? Rozmerama ne idealni, jen SUV, ale servis v miste bydliste, coz se asi u Dacie hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Dacie, konkretne duster, vyuziva staré techniky Nissanu a Renaultu. Pokud se bavíme o prvním dusteru tak v něm byl podvozek z dvojkového X-Trailu, takže tady vych problém nečekal. Co se týče motorů - tam je potřeba vzít něco rozumného - určitě ne 1,1 tříválec se 120 koňmi co v té době dacia vyráběla. Dacia jako taková není vůbec špatná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Willise za 100k nekoupis, za ty prachy to bude vrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 (upraveno) Co potřebuješ dělat s autem v lese? Pokud na dojetí do lesa tak je ještě Fiat Panda 4x4 a na ježdění po lese mám traktor. Upraveno 31. července 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Diky, zvazim nakonec podle cen. Byl jsem si prolezt Karoq u znameho, to asi z vyberu vyskrtnu a rozhodnu se mezi O4/Kodiaq/Superb3FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 18 hodinami, maama napsal: Nazdar, hodil by se malej dzip do lesa-ojetina. Benzin, drzak, idealne aby se v zime nevzpouzel fungovat. Vychazi mi Suzuki Jimny. Exisuje vubec nejaka konkurence? Je tu nekdo s vlastni zkusenosti? Přesně tak buď Jimmy nebo Niva, já bych bral tu Nivu, hodíš na to pořádný gumy a vyjede to všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ok, diky panove. Poradi duveryhodnosti Jimny Panda Niva. Duster neprojede. Takze ani traktor neni reseni:) Vlastne to cely spustila projizdka Samuraiem ted o vikendu. Budu to brat jako znameni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 (upraveno) před 8 hodinami, maama napsal: Ok, diky panove. Poradi duveryhodnosti Jimny Panda Niva. Duster neprojede. Takze ani traktor neni reseni:) Vlastne to cely spustila projizdka Samuraiem ted o vikendu. Budu to brat jako znameni. omyl. Upraveno 1. srpna 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Pánové, jaký máte názor na Land Rover Freelander? Přemýšlím, že bych pořídil něco robustnějšího. A už mě nebaví tahat podvozek Passata po polňačkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 6 minutami, Wanderer napsal: Pánové, jaký máte názor na Land Rover Freelander? Přemýšlím, že bych pořídil něco robustnějšího. A už mě nebaví tahat podvozek Passata po polňačkách. Nemal som ho ale velmi velmi vazne som to zvazoval pre zenu. A to co som sa docital ma odradilo navzdy. Freelander je ok, ale potrebujes 3ks. 1 v servise, druhy este nie (nebol cas odtiahnut) a tretim jazdis. K tomu som dospel po precitani stoviek stran. I'm serious. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 před 10 hodinami, Wanderer napsal: Pánové, jaký máte názor na Land Rover Freelander? Přemýšlím, že bych pořídil něco robustnějšího. A už mě nebaví tahat podvozek Passata po polňačkách. Je dobrý že se to auto moc neopotřebovává, páč většinu času jezdíš v náhradkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 před 8 minutami, Tomas_2002 napsal: Je dobrý že se to auto moc neopotřebovává, páč většinu času jezdíš v náhradkách Když ti teda půjčí něco jiného než LR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Freelander nebyl zase až takové zlo oproti ostatním modelům co si vzpomínám, anebo? Co vím, tak Disco byl průserů král.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Hmm, koukám, že se asi budu muset poohlédnout po jiné značce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Neví někdo jak jsou na tom se spolehlivostí dnešní Land Rovery? Líbí se mi Discovery Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Před hodinou, Martin61 napsal: Neví někdo jak jsou na tom se spolehlivostí dnešní Land Rovery? Líbí se mi Discovery Sport Kup si nové s prodlouženou zárukou, měň pravidelně olej nejpozději po 15tkm a bude to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se