financ Odesláno 23. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Přemýšlím,že bych doplnil vozový park o nějaké malé zábavné auto. Nejspíš Mini Cooper. Když už zábavné tak Cabrio. Máte někdo zkušenosti s Mini Cooper S Cabrio R57.? Chci benzín, manuál , nejspíš po faceliftu výkon 135 kW popřípadě JCW máme doma víc jak rok normální r56 Cooper S. Je to tvrdý, nepohodlný, sem tam občas si to postaví hlavu, ale jízda je to parádní. Určitě doporučuju pofacelift s motorem N14, míň potenciálních problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Myslím N18, píšu N14. Pofacelift má motor PSA N18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 24 minutami, financ napsal: máme doma víc jak rok normální r56 Cooper S. Je to tvrdý, nepohodlný, sem tam občas si to postaví hlavu, ale jízda je to parádní. Určitě doporučuju pofacelift s motorem N14, míň potenciálních problémů Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 (upraveno) před 17 minutami, Dokusan napsal: Díky za info. nepojedeš přes Zlín, můžeš vyzkoušet Upraveno 23. srpna 2021 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Tak auto jsem nechal prověřit.... pár nejasností tam je. Tak nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Zdravím pánové, bych se přidal s dotazem na MINI. Asi proběhnou nějaké změny a budu muset koupit auto na ježdění okolo komína. Bude to něco starého, ale zase chci ať se mi to líbí. Původně byla ve výhledu ALFA ROMEO 159 2,4 JTDM nebo 3,2 V6, kvůli tomu, že se mi vždycky líbila, je za pár peněz atd. No něco jsem si počet a asi to má moc much. Napadlo mě, že bych si koupil MINI COOPER R50, R56 s 85KW resp. 88KW benzínovým motorem a manuálem. Kdyby se poštěstilo S-ko, tak to bude pecka, ale není to priorita. Je u těchto dvou variant nějaká zrada, na kterou si dát pozor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Tak auto jsem nechal prověřit.... pár nejasností tam je. Tak nevím.... Aspoň že ta možnost prověření je. Lepší než mít problémy po koupi. Já vycházím z prostého výpočtu, za kolik to musí překupník koupit v D, aby si mohl přihodit svůj zisk a ještě, aby konečná prodejní cena byla nižší než cena pěkných kousků z CZ. Vzhledem k tomu, že pěkná auta jsou v D stejně drahá nebo i dražší než v Cz, tak mi ta rovnice vychází pouze v případě, že auto z D je naleštená srágora = auto s nějakou vadou ( tachometr nebo bouračka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ohledně Mini bych se také rád přiučil, protože když jsem po něm pokukoval, tak mě dost odradily popisované problémy s motory resp. zejména jejich nespolehlivými rozvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Před hodinou, Jerryl napsal: Aspoň že ta možnost prověření je. Lepší než mít problémy po koupi. Já vycházím z prostého výpočtu, za kolik to musí překupník koupit v D, aby si mohl přihodit svůj zisk a ještě, aby konečná prodejní cena byla nižší než cena pěkných kousků z CZ. Vzhledem k tomu, že pěkná auta jsou v D stejně drahá nebo i dražší než v Cz, tak mi ta rovnice vychází pouze v případě, že auto z D je naleštená srágora = auto s nějakou vadou ( tachometr nebo bouračka) Jj, zavolal jsem k AD v Čechách a byli hodně ochotný. Jako auto se zdá cajk. Jen poslední roky už nejsou v evidenci, takže co se dělo posledních 30k km a cca 4 roky nezjistí. A jeví se, že mělo 2 majitele místo udávaného jednoho.... prodává soukromý prodejce, ale asi nějaký auta občas tahá. Auto tady ještě není neprihlasene, takže ho musel dovézt nedávno. A přihlášením až na nového majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 16 hodinami, financ napsal: nepojedeš přes Zlín, můžeš vyzkoušet Díky za nabídku,aktuálně ne,ale výhledově mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 mám už druhýho coopera první byl r53 Cooper S, kompresor, aktuálně R56 Cooper S turbo. R56 je dospělejší auto, uživatelsky příjemnější, dá se se s ním jezdit docela ostře, ale taky zvládne v pohodě courání po městě. S R53 manželka odmítala jezdit. Problémy jsou snad u všech cooperů, hlavní je péče předchozích majitelů, od auta se zanedbaným servisem ruce pryč. A chce to servisáka, který tomu rozumí. Ono je to skládačka několika značek, R53 jsou motory Tritec od DaimlerChrysler, R56 zase od PSA a dávali to dohromady inženýři z BMW.... Jo a nejdůležitější věc u coopera je střešní okno, bez něho jde blbě vidět na semafory. Nebo to chce kabrio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 19 minutami, financ napsal: mám už druhýho coopera první byl r53 Cooper S, kompresor, aktuálně R56 Cooper S turbo. R56 je dospělejší auto, uživatelsky příjemnější, dá se se s ním jezdit docela ostře, ale taky zvládne v pohodě courání po městě. S R53 manželka odmítala jezdit. Problémy jsou snad u všech cooperů, hlavní je péče předchozích majitelů, od auta se zanedbaným servisem ruce pryč. A chce to servisáka, který tomu rozumí. Ono je to skládačka několika značek, R53 jsou motory Tritec od DaimlerChrysler, R56 zase od PSA a dávali to dohromady inženýři z BMW.... Jo a nejdůležitější věc u coopera je střešní okno, bez něho jde blbě vidět na semafory. Nebo to chce kabrio Díky. Já chci právě kabrio. Nikdy jsem žádný neměl. R57 s motorem N18 135 kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 S Cooper S R56 jsem si docela užil. Měli jsme 2007. V tom autě jsem si vytvořil trauma z gongu oznamujícího nějaké upozornění. Většinou to byla kontrolka motoru. Nicméně když to zrovna jezdilo, tak to bylo super. Výborné řízení, podvozek tak akorát tuhý aby se s tím dalo normálně jezdit. Náš aktuální MINI Clubman Cooper S F54 LCI je podle starého cooperu S slabý odvar Ale zase zatím spolehlivě funguje, což je příjemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 (upraveno) Něco z druhé strany výkonového spektra -manželčin One 2012 55kw už je ale domluven odboock na coopera 90kw (1.6 N16 je ve všech verzích údajně stejný) ps - proč mi iphone i ipad přidává takto foto? Upraveno 25. srpna 2021 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Mas australskou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 2 minutami, TLD napsal: Mas australskou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Před hodinou, exBURN napsal: ps - proč mi iphone i ipad přidává takto foto? zkus: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Borci, nemáte prosím nějakej tajný tip na novější povoz pro manželku? Rok 2010 a novější automat musí bejt musí do kufru vejít kočárek.... nevím teda, že by jsme čekali dalšího potomka. radši benzín, ale jezdí 20 km do práce, tak teoreticky i rozumná nafta. výkon aspoň 65-70kw rozpočet tak 150-200 Kč napadá mě nějaký VW group 1.2 tsi + dsg ale moc toho na výběr v inzerci není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Kia Ceed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 8 hodinami, eskimak napsal: Kia Ceed díky za tip. zajedu se mrknout na tohle https://www.autobazar.eu/kia-ceed-1.6-99kw-automat.vyssia-vybava.1majit.sr.temp.bluet.palub-poc.vyborny-stav-id17658761.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se