Seamaster Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 No nevim jestli je to jenom klarlak, nebo to jde i do metly. Ale jak rikas, na Brno dobry :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 9 hodinami, Tomas_2002 napsal: Já když vidím ty "borce" u nás v klempírně a lakovně, tak bych byl rád, že to nikdo neopravoval Ty promáčkliny na dveřích udělá dr.důlek úplně v pohodě, dělají nám takto i nový auta a fakt nepoznáš nic. Na sekanec ve střeše bych se u pětiletý vrány vybodnul. Zkusil bych slevu třeba 3k, za to bych si koupil 2x Zacapa 23y a zkusil to přepít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Tak zda se deal je upecen, prihodi 2 roky tovarni zaruky a odvezu to jak je. Kdo a co s tou kastli bude delat uz se uvidi. Diky boys u za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 16 hodinami, Seamaster napsal: Tak zda se deal je upecen, prihodi 2 roky tovarni zaruky a odvezu to jak je. Kdo a co s tou kastli bude delat uz se uvidi. Diky boys u za SZ. Teď se pochlub s fotkou celého auta. Mě ta volva poslední dobou nějak baví, i když je to čína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 23 hodinami, Seamaster napsal: K tem dverim, jeste koukam, ze krom promackliny je to odreny, takze asi stejne na lak by to muselo... Top stav jak hovado.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 @Gustaf mimo téma, za co jsi vlastně vyměnil ten tvůj pěkný povoz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 1 minutou, guzmic napsal: @Gustaf mimo téma, za co jsi vlastně vyměnil ten tvůj pěkný povoz? Ještě ho mám.... už by byl asi 100x fuč, ale bohužel se nějak protahuje dodání nového.. termín zatím neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 12 hodinami, adamo napsal: Teď se pochlub s fotkou celého auta. Mě ta volva poslední dobou nějak baví, i když je to čína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 9 hodinami, Seamaster napsal: Krasavec. Gratuluju, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Diky, je to Summum, plna palba snad krom veluxu, slavny petivalec 190koni vsehrab. Az na tu kosmetiku je to jak novy. Tak snad bude slouzit dlouho a dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Ahojte aký máte názor na Porsche Panamera prvej generácie? Myslím tým teda hlavne niekoho kto má reálnu skúsenosť s týmto autom buď svoju alebo niekoho známeho. Aká je spolahlivosť/nespolahlivosť tohto auta, prípadne či je nejaký motor ok alebo si s tým dať radšej pokoj. Viem, že v dieslovej verzii by Panamera mala byť relatívne ok ale diesel nechcem...Ďakujem za každé info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Podobné recenze jsi asi četl, tedy nějaké přeskočení rozvoďáku či odešlá řídící jednotka asi víš, jak jeden autor recenze říká, při nákupu si nechte 250 tis. stranou na servis Člověk, které mi kdysi prodával MB S350, tak si ji koupil a nadával na tu délku, že se mu s tím blbě parkuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Áno je mi to jasné, že to auto je na servis náročnejšie na čo som aj zvyknutý len sa pýtam či tu náhodou nie je nejaký minulý alebo súčasný majiteľ čo by mi k tomu vedel povedať viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 (upraveno) Mám jeden dotaz, potrebuju nově do auta poskládat 2 autosedačky a mezi to aby se naskladala naše nactileta pokud možno pohodlně. V me Octě 3 je to na krop a nic moc pohodlného. Nemáte radu které normální auto má širší kabinu? Caddy apod moc nechci, chci aby to vypadalo dobre. Bavíme se v relaci kolem 300+- Upraveno 2. dubna 2022 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Touran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Zafira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 (upraveno) S-max. Třeba: https://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/s-max/161249746 Upraveno 2. dubna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Multipla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 2 hodinami, Peta-Biker napsal: Zafira Zafira zrovna dvakrát široká není. Kromě již uvedených citroeny c4 grand picasso, nebo novější c4 grand spacetourer. Mám oba dva, z důvodů tří dětí, starší svůj a ten novější firemní. Jo a v ducatu se nám jezdí taky docela v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 4 hodinami, tenge napsal: .... chci aby to vypadalo dobre. ... před 2 hodinami, ragu napsal: Multipla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se