moco Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Největší nevýhodou celoroček vidím akorát v patové situaci, kdy ti nevyjde hloubka dezénu na zimní období, ale léto by se s tím dalo v klidu odjet To by mě štvalo, takové mrhání materiálem a asi by se mi zase nechtělo přezouvat abych docílil toho, že měl zase dvě sady pneu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 před 5 hodinami, Trňák napsal: @Strocek mám teď celoročky na T5 - N'BLUE 4Season druhej rok a jsem spokojenej, nikdy s nima nebyl problém, ale nežiju na horách. Nemám pocit, že by se chovaly nějak nepředvídatelně, takže za mě dobrý. Ale výhledově chci ženino auto hodit na MICHELIN CROSSCLIMATE 2, který vycházejí velice dobře v testech a lidi v okolí co je jezdí si je taky pochvalují. Mám MICHELIN CROSSCLIMATE 2 265/65/17 a jsem s nimi spokojený. A jsou tichý, na rozdíl od předchozích Bridgestone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Žena má na SUV 4x4 (Haldex) celoroční 215/65 R16 Yokohama BluEarth-4S AW21 98H a naprostá spokojenost. Ona by ani dvě sady pneumatik nestihla sjet dříve, než by se stářím rozpadly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 (upraveno) Pánové díky za postřehy. Vidím to taky na Mišelínky krosklimáče dvojky. Ještě jsem zvažoval jestli mám vzít ranflety nebo ne. Vyšlo by to na dvojku za sadu na víc. @moco jasně, to jediný je nepříjemný. Upraveno 18. března 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 před 3 hodinami, elloco napsal: Mám MICHELIN CROSSCLIMATE 2 265/65/17 a jsem s nimi spokojený. A jsou tichý, na rozdíl od předchozích Bridgestone... díky za utvrzení, jak dojezdí původní gumy, tak jdu do těch crossclimate. Dal bych je i na krabici, ale v době co jsem je potřeboval, tak je neměli v XL nikde skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Dneska jsem obul tyhle. Jsou to už třetí celoročky na XV po GY a Nokianech. Bydlím v horách, no problem.https://m.rajpneu.cz/pneumatika/225-55-R17-ALLSEASONCONTACT-2-101W-XL-CONTINENTAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 před 6 hodinami, Hasňa napsal: Dneska jsem obul tyhle. Jsou to už třetí celoročky na XV po GY a Nokianech. Bydlím v horách, no problem. https://m.rajpneu.cz/pneumatika/225-55-R17-ALLSEASONCONTACT-2-101W-XL-CONTINENTAL Ty máš na XV rozměr 225/55? Není tam rozměr 225/60! Jaký máš rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 před 16 hodinami, vwtyp11 napsal: Moji rodiče jezdi x3 a xtrail na celorockach continental ja jezdil tím xtrailem v tej letošní jedinej nadilce a byl jsem prekvapen Jeste upravim, ze Jsem koukal a maj goodyear 4season vector a ne kontiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Ty máš na XV rozměr 225/55? Není tam rozměr 225/60! Jaký máš rok?2014, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Ve velkém TP je 225/55/17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Dotaz na tých, čo jazdia s celoročkami. Dávate niekedy vyvážiť kolesá alebo až keď to začne drncať? V pneuservise ma totiž vždy prekvapí, koľko tam toho dokážu po sezóne nalepiť… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 41 minutami, Peto86 napsal: Dotaz na tých, čo jazdia s celoročkami. Dávate niekedy vyvážiť kolesá alebo až keď to začne drncať? V pneuservise ma totiž vždy prekvapí, koľko tam toho dokážu po sezóne nalepiť… Nevím jestli je to nutnost, ale já to raději jednou za rok hodim na vyvážení. A jak říkáš, vždy mi tam nějaké závažíčko přihodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Hlavne by tie povodne mali dat najprv komplet dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 1 hodinou, shaggy napsal: Hlavne by tie povodne mali dat najprv komplet dole. Tak to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Nie vzdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Ještě jsem se s tím nesetkal, že by se staré závaží nesundali, ale většinou jezdím do větších pneuservisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Mne sa to práve raz stalo, tak si na to už dávam bacha. Menší pneuservis, super chlapi, ešte lepšia cena... Potom som zistil prečo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Když už jsme u tohoto tématu tak dneska jsem se tak strašně nasral na pneuservis, že začínám prehazovat sám, bo na to nemám nervy (naštěstí mám komplety). Předpokládám, že bude stačit obyč čínský/rebrandovsny hever jako toto https://allegro.cz/nabidka/zvedak-samo-nizky-black-plus-extra-pad-2-5-t-13538013099 nebo má prosím někdo tip na něco lepšího v rozumné ceně řekněme do 2 tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 4 minutami, Maro napsal: Když už jsme u tohoto tématu tak dneska jsem se tak strašně nasral na pneuservis, že začínám prehazovat sám, bo na to nemám nervy (naštěstí mám komplety). Předpokládám, že bude stačit obyč čínský/rebrandovsny hever jako toto https://allegro.cz/nabidka/zvedak-samo-nizky-black-plus-extra-pad-2-5-t-13538013099 nebo má prosím někdo tip na něco lepšího v rozumné ceně řekněme do 2 tisíc? Já mám tento elektrický - https://eur.vevor.com/scissor-jacks-c_11488/vevor-electric-car-jack-floor-jack-3-ton-electric-scissor-jack-car-repair-tool-p_010366914706 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 (upraveno) Maro, do dvojky a na použití dvakrát za rok bych vzal klidně to cos postnul. V týhle cenový to bude prašť jako uhoď. Líbí se mi ty adaptery, prima bonus. Mám rád jednoduchý blbuvzdorný věci. Elektrokrámu bych se vyhnul obloukem, už takhle má doma každej hromady pí.ovin s další hromadou nabíječek. Společnou vlastnost mají, že v případě potřeby jsou spolehlivě mrtvý. E: Ano vidím, že blackův je do zapalovače. Což nic nemění na tom, že jde o zbytečnost, která se může vys.kazit. A mrtvou autobaterii už zažil každej. Upraveno 21. března 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se