Radek Cigi Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 OK. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) Bud chci kver na noseni(p10s) nebo na strileni(p10sc,kovace).Edit:vzhledem k cene, je p10s dobra volba. Sig p365 je treba na noseni uplne nekde jinde, jenze i cenove. Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 ggrand: Jasný, vyzkouším a uvidím. Oba kvéry znám jen z fotek. Jen mě zajímaly vaše postřehy... Díky za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Mě poskytuje P-10S plnohodnotný úchop, mám menší ruce - takže je moc velká. I ve srovnání s G26 je velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Z vlastni zkusenosti s pistolemi CZ muzu doporucit P10 C - osobne mi sedi vice nez Glock.. Zkousel jsem CZ 50, 75, P07, P10. Glock jsem strilel G17 a 19 gen 3,4,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Má někdo zkušenost se stipplingem glocku od Black Print? https://www.facebook.com/BlackPrintCZ/ Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Dalo se čekat, že to tak dopadne, ale stejně mě to s..e. https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2994155-konec-poloautomatickych-zbrani-v-eu-plati-soud-zamitl-ceskou-zalobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Nojo.. ty bys mel bejt v pohode, ale ja uz si asi tu dlouhou nekoupim, cafra. Teda koupim, ale pak asi zase vratim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) Už rok jsem si žádnou zbraň nekoupil, tak si dělám chutě na brokovnici a vývoj legislativy ten nákup ještě urychlí.... tato od Turka vypadá fajn, snad se nerozpadne Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Všechno to z Turecka je bída. Mám Uzkon TR-X a koupil jsem stejně Benelli SuperNova. Uzkona teď prodávám za cenu jedné nádrže nafty do SUV. To fakt není vůbec komfortní a příjemný střílení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Píšeš, že všechno z Turecka je bída. To mě připomnělo historku, kterou mi tady možná někdo potvrdí či vyvrátí. Kolega byl v Bearece, bavil se tam s chlapem, ten říkal, že už turecký brokovnice neprodávají. Ptal se proč, zakecali se a on mu údajně převykládal jejich výlet do Turecka. Jedna značka po jednání na jakýsi důkaz toho, že si váží zájmu o spolupráci je vzala na exkurzi do jejich továrny. Další jiná značka také, další také...říkal, že když byli třikrát nebo čtyřikrát ve stejný fabrice , tak to přehodnotili.Podle mě Turci něco kvalitního vyrobit umí, Winchester tam dělá díly i brokovnice, ale Uzkon a podobné brokovnice v nejlevnějších variantách jsou spíš stavěné na to, aby vydrželi hlavně těch 50 (nebo kolik) ran při atestaci. Jestli se pak budou válet někde ve skladu, nebo na služebně a vystřelí pak za 10 let jednorázově 6 ran do narušitele, tak proč ne. Na nějakou sportovní nebo pravidelnější střelbu to však asi nebude.Jestli má někdo super pozitivní zkušenost, sem s ní! Brokovnice za 5 000 Kč, která by jakš takš střílela, přežila by 6x ročně nějaký větší trénink a zárověň by pár let vydržela by se mě samozřejmě líbila! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Takhle Čína, sice za necelých 9k, ale plno pozitivních recenzí a ohlasů.Kopie 870, kdekdo říká, že i povedenější než originál Já střílel s oběma (origo i čína), ale v různé doby takže nedokážu porovnat. Ale teď na posledy byla s číňankou sranda Turka bych taky nebral, už jen z principu a Erdoganovi SDM M870 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Já ten Uzkon mám, nedělal jsem si o něm iluze, ale má za sebou vystřílených pěkných pár krabic nábojů, různých provedení a stále funguje. Na občasné vyblbnutí na střelnici je to fajn. Ale dneska bych už je taky asi nepodporoval. Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Já jsem na novou legislativu připraven.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Pffff, pistole, na tu zatim zadny velky pripravy netreba:) Ne mas to supr. Uzs to tady urcite nekde psal, ale jak/u koho je to udelany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Takhle Čína, sice za necelých 9k, ale plno pozitivních recenzí a ohlasů.Kopie 870, kdekdo říká, že i povedenější než originál Já střílel s oběma (origo i čína), ale v různé doby takže nedokážu porovnat. Ale teď na posledy byla s číňankou sranda Turka bych taky nebral, už jen z principu a Erdoganovi SDM M870SDM 870 je v pohodě, je sice dlouhá a těžká, ale spolehlivá. Dá se sehnat už pod 6k, třeba v Kentauru. Moc se mi líbí tohle, ale to už je za jiný peníze.https://eshop.bestpatron.eu/cz-detail-884256-beretta-1301-tactical-vcetne-prodlouzeni-zasobniku-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Ja mám turka huglu 103fe woodcock uz pár let a funguje normálně. Několikrát za rok asfalťáky, naháňky na černou bazanti, kachny atd. Střílí zatím bez jediného problému. Mám i Benelli super 90. Ta se mi už párkrát zasekla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Potřeboval bych poradit. Po roce váhání si ve středu jdu pro Ruger LCR .38. Chtěl bych vnitřní kydex, ale u nás nemůžu nic moc najít a to, co by se mi líbilo, sem z Amazonu nevozí. Nějaký nápady? Používá někdo nějakej pocket holster? Popřípadě nějakej tip na nošení v kapse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jestli chceš jednoduchý vnitřní kydex, jeden mám a nikdy jsem ho nepoužil (vnitřní pouzdra obecně mi vadí)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Potřebuji také malou radu. Vlastním samopal vzor.58 CZH 2003 sport od Hermexu. Přemýšlím, že bych jí prodal a raději bych si za ní pořídil krátkou zbraň. Má to cenu a jakou, není to teď blbost prodávat, prodám ji pak, nebo tyto zbraně se budou odevzdavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se