korbos Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Beeman kupoval moje hodinky. Prodej naprosto v pořádků a perfektní komunikace. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Beeman si ode mne koupil nářadí k hodinkám, platbu provedl rychlostí světla, spokojenost a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Beemana doporucuji za jeho skvele vyrizené obchody k oboustanne spokojenosti fšech!At ti to dela radost!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Beemana též doporučuji! Už sice nevím, co jsem od něj koupil, nebo mu prodal, ale určitě do bylo dobrý, protože kdyby ne a něčím mě nasr@l třeba, určitě bych si to pamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Sice jsem s Beemanem jen chlastal, ale je to super chlap! Tak mu to sem taky napiště, až s nim budete obchodovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Díky za šťouchnutí ve statusech . Bral jsem od beemana koncovky a řemen na moony. Dodatečně děkuji. Dnes jsem řemen konečně nasadil (už jsem dokončil můj projekt custom moon) a je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Bral jsem od něj a on ode mě a pokaždé bez problémů, super dohoda, doporučuji a doufám, že mě nezmlátí, že to píšu až teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Měl jsem hodinky, ktery mel kdysi Beeman, a celkem to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Já teda chválit nemůžu. Protože mi nic neprodal, ani ode mě nekoupil. Ale už mi pár kaufů vyzobl. Upraveno 3. května 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Taky ode mě něco koupil a málem mi u toho přejel nohu... nikdo by mi ji nepřejel tak dobře, jako on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Beeman mne jednou v Praze hodil z nádru do školy. A to je dobře, protože v Praze jsou všechny baráky stejný a my Asiati s tím máme problém. Jestli vás to zajímá, tak tu školu jsem nedokončil, ale za to Beeman nemůže. Už jsem mohl být Wizárd MBA kurwa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Super domluva, dojel mi skoro až pod nos a hodinky podle popisu. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Všechno na jedničku, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Trochu si mě povodil po Spořilově, ale nakonec to dobře dopadlo Korunka zacinkala, lowáky zašustily a bylo. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Vždy radost obchodovat i pokecat, opět doporučuji! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Tady není vo čem..snad mě nebude proklínat :-D. Kdykoliv znovu a klidně i něco hodinkovýho :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Sice po delší době od obchodu, ale přeci - komunikace i obchod v pohodě, za mě bez výhrad. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Super na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Super rychly obchod, velmi prijemny clovek. Musime sa stretnut osobne! Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Hbitá komunikace a přesná domluva. Fajn setkání, jsem nadšený, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se