Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Na tehle trati je vyluka, 4 krat se preskakuje z masinky na masinku, bere se stroj tzv. "na ose".

Nekdo popadnul masinku a nepodival se, kolik ma nafty-lokotka nema zadny ukazatel paliva, jen naftoznaky dole na nadrzi. Vidim podle casu, ze jel vecir, tzn tma a neni tam nic videt.

Bude bit ten frajer za kniplem-ostuda a kacky dolu.

Ja dneska rano taky nevidel kolik mam nafty. Asi to bude videt na videu, jak Maglite neprosviti spinavy sklicko.

Takze jsem si pres stavedlo 1 vyjednal posun k cerpacce , vrazil pistoli do nadrze a nacerpal presne 2 litry nafty-nadrz uz byla plna az po vicko.

Radsi ale ukon navic nez zustat stat na hrazi u rybnika.

Automaticky hlidani rizikovejch veci-mrknout se na naftu pro mne patri k uplnym zakladum.

Výborně, díky za zkušenosti z praxe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tady píšete o těch vejtřaskách, vzpomněl jsem si na situaci v 89 koncem roku. S kolegou jsme měli na starosti nahradni zdroj (obrovský diesel agregát), pro celé hlavní nádraží. Měli jsme dělat pravidelné zkušební starty v rámci pravidelné údržby. My jsme na to samozřejmě několik let srali, kdo to bude poslouchat, ten kravál celých 10 minut. V prosinci 89 v rámci přechodu na kapitalistické řízení podniku, jsme museli udělat skutečnou prohlídku, včetně přesného změření palivové nádrže. Naštěstí jsme tam byli sami dva, protože nás málem omejvali, když tam najednou bylo o 4 000 litrů nafty přebytek. Kurva, co s tím budem dělat, kdo má dieselové auto? Horko těžko jsme se toho zbavili po koruně za litr. Vzali to drožkaři, ale těch keců, že je to drahé.

Odkaz ke komentáři

Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.

No, ja zas kdyz skrz ten kruhac nevidim tak ho neberu protismerem.

Odkaz ke komentáři

Už nevím kde to je, tak ve stručnosti. Mám dceru (už je ji přes 30), chodila do školky s jednou pěknou malou blondýnkou. Její otec byl úplný kokot, který mlátil ji i manželku. Několikrát utekla bydlet k nám, ale vždycky se vrátila. Malá mě měla jako strejdu.

Skok.

Po 20 letech, se chystaly holky u nás doma na nějakou akci (už bydlela sama s matkou). Přijdu domů, baby lítají po baráku v tangách, kozičky venku a prý strejdo, můžu tak jít ven? Che che, cha cha, blond vlasy po pás, trojky jak z kamene, kurva jsem měl co dělat, abych to ustál. Brrrr, jak zlý sen. Můžu mít tu rtěnku? Stojí půl metru před tebou, skoro nahá, kurva to nedáš?

Odkaz ke komentáři

Bořek rugby nehraje. 

Jeho vysvětlení je, že se cítí zavalen mnoha příkazy od různých ču..ků, často protichůdných a navzájem si odporujících, takže se často cítí semletý odpovědností vydat správný pokyn a nést za něj konečnou odpovědnost.

Ještě jsem si vzpomněl na Fandu od nás ze vsi. Ten kdyź jsme v lese dělali dřevo povídal, že : " ta pilka má šraňk jak z kozí píči patron taška."

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...