straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Jsem tady jedinej zmrd, co by preventivně přibrzdil a ten klakson mu tam pustil? Hmmm... tak určitě... myslím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Já si teda občas zatroubim, ale na cyklisty se toho trochu bojim. Lekne se, spadne mi pod kola a budu s tim muset žít. To radši chvíli jedu za ním a doufám, že o mě buď ví nebo že mě za tu chvilku zaregistruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Já si vždycky trochu nadjedu a dám jim dávku odstřikovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 něco pro pumpičkáře až se tu zas bude rozebírat ohleduplnost, dopravní předpisy a ekoterorismus .... blatníkář měl štěstí, že sem nejel o pět kilometrů rychlejš, páč sem ho zaprvý neviděl za druhý by byl mrtvej a já dotřetice ve vězení .... ponaučení z toho plyne, že kolomrdi jezdej v hejnech, takže bacha aneb jet na červenou a předjíždět autobus zleva může jenom ultrakripl .... jestli se tam někdo poznáte tak si nafackujte tlamu takže červenáoranžová a jedéééémCiwe, a vytroubils je? Coby vcelku aktivní cyklista bych 1) být tam na kole, na toho blba řval, 2) hypoteticky, kdybych měl řidičák D a seděl v tom buse, bych troubil...Btw. dneska jsem s kočárkem sjel z travnaté stezky a nechal projet dva cyklisty, i když vedle mě měli ještě metr místa - ale museli by moc brzdit, zatímco mě to nezdrželo a prcek jim mohl zamávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Fajnšmekři si nechávají v zásobě zimní směs i v létě, má to totiž jisté výhody:1) více to v xichtu štípe2) pokud se to jedinci dostane do huby, je alespoň malá šance, že při kontrole nafouká3) pumpičce se lépe jede, ani v kopci 'nezamrzne'Zimní směs je sice dražší, ale co by člověk neudělal pro dobrou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ty vole to jsou zase silácký řeči, proč místo prohlášení, že daný cyklista je blb, hned odsuzovat kolaře jako skupinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 YPO- netroubil bych, lekne se a mas ho pod kolama. Parkrat jsem to uz videl a nic moc pohled.Zatni zuby a jed dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 (upraveno) Uplne to nesouvisi... V zime jsem jel do práce po mistni ctyrproudovce, kdyz cerstve napadal snih... takze byly vyjete akorat koleje od kol, kazdy se v tom drzel a nikdo z toho nechtěl vybocit... No a tri kilaky pred praci si to v te vyjete koleji mastil cyklista...proste potreboval dojet do práce bez ohledu na pocasi... Když jsem ho dojel a už přemýšlel, ze to snad za nim dojedu pomalu az do práce, tak mu na tom snehu ustřelilo kolo a složil se mi před auto... A to jeste stylem "Superman v letu" naplno do strany a natažený ruce pred sebe, aby byl co nejdelší... Ve me hrklo a takovou mysku na snehu jsem jeste nikdy neudelal (nejak jsem to vyhodnotil v tom okamziku, ze lepsi myska nez dupnout na brzdu v tom počasí).. moje kola par centaku od jeho natažených rukou... Vod ty doby mam z cyklistu normalne strach.. a to nechci pausalizovat :-) Upraveno 2. dubna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 A tos měl kliku, žes na to měl místo a nemotalo se kolem Tebe třeba další auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Je pravda, že posledních pár let je pumpiček na cestě stále víc a víc včetně mě, ovšem stále se snažím dodržovat předpisy. Ale co mě v našem okolí začíná fest rozčilovat, jsou doprovodný auta při tréningu cyklistů. Jede auto, maják na střeše, za ním 6-12 chlapů na kole roztahaných po celé cestě. A všichni ostatní se poserte, my jsme wole v tréningu tak máme právo zabrat celý jízdní pruh, kopec nekopec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Jsem za volantem zpravidla v klidu, protože pár mentálů ze všech jízdních skupin od koloběžky až po kamióny potkávám na silnici denně. Ale co mě vždycky rozesměje když někdo udělá kopanec, což se může stát každému jak vždycky kouká. Stačilo by zvednou ruku jako omlouvám se, ale kdepak, tady na vás čumí každý jak vrah a jenom čeká jak se zachováte aby mohl začít ukazovat pěstičky a fakáče... Jsem vždycky mrtvý smíchy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 stojim si tak na konecny a ta kvetena voni jako ranni moc..... za to urcite muzou pumpickari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ze života : Jak je možné, že na jednom místě (v ulici cca 100m) mám občas (1 až 2 krát z 10) problém zavřít auto dálkou (jedno i druhé). Nikde jinde se mi to neděje. Tady kolikrát dálka nereaguje vůbec, musím zamykat klíčem, nechápu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ze života : Jak je možné, že na jednom místě (v ulici cca 100m) mám občas (1 až 2 krát z 10) problém zavřít auto dálkou (jedno i druhé). Nikde jinde se mi to neděje. Tady kolikrát dálka nereaguje vůbec, musím zamykat klíčem, nechápu.... elektrosmog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ze života : Jak je možné, že na jednom místě (v ulici cca 100m) mám občas (1 až 2 krát z 10) problém zavřít auto dálkou (jedno i druhé). Nikde jinde se mi to neděje. Tady kolikrát dálka nereaguje vůbec, musím zamykat klíčem, nechápu.... vykukové s rušičkama? Nejednou se mi to stalo i u různých supermarketů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 elektrosmog? Neznám, nevím. vykukové s rušičkama? Nejednou se mi to stalo i u různých supermarketůTam nic takového není,hospoda, fitko a rodinné domky.... Připadám si jako cvok, ale je to tak a nikdo jiný to nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 https://eu.mio.com/cs_cz/mivue-588.htm fotky jako takový to umí lepší .... tohle jsou fotky vyrobený z videa, takže je to mázlýDíkes za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Středočeši v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Středočeši v Praze No, kdybys jel o 5 kmh rychlejš, tak jí lízneš fazónu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 tebe už neberou hodinky? už jseš jak dopravní expert S.Huml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se