horal Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Gratuluji k medaili a úspěchu, kucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Připojuji se s gratulací, držel jsem palce. Škoda že to nevyšlo včera, nebyli jste o nic horší. Každopádně i tak skvělý výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Rád blahopřeji na Slovensko, vnouček je Čechoslovák a já se v Československu narodil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 velka parada, mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Slovákům gratuluju a Finům vlastně taky. Jsem prostě rád, že rusak nevyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Slovákům gratuluju a Finům vlastně taky. Jsem prostě rád, že rusak nevyhrál. obzvlast v tyhle dobe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Hlavně aby to rusaci nevzali jako záminku. Zvlášť od Finska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 @kuncák7 Já vím, že dnes jsou důležité věci jinde, ale na srdci to bolí, Zlín jde dolů. Jasný mi to bylo už delší dobu, ale mrzí to....kurva, takových let extraliga a jsou v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 30 minutami, guzmic napsal: @kuncák7 Já vím, že dnes jsou důležité věci jinde, ale na srdci to bolí, Zlín jde dolů. Jasný mi to bylo už delší dobu, ale mrzí to....kurva, takových let extraliga a jsou v prdeli. Na jednu stranu je mi to líto, na druhou stranu- koledoval si o to Zlín delší dobu a pustit do vedení politiky, je sebevražda všude a vždy. Návrat bude sakra těžkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 jo tam budou muset sloučit zlý zlín a vsetín, jinak to zpátky nedostanou a kdoví jestli, viz jihlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Zlina a Vsetin jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 9 hodinami, eloga napsal: jo tam budou muset sloučit zlý zlín a vsetín, jinak to zpátky nedostanou a kdoví jestli, viz jihlava Řekl bych, že to je jako sloučit Spartu a Slávii :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Asi tak, to je nemožné, Vsetín má slušně nakročeno o patro výš, ale nevím jestli mají na extraligu prachy. Zlín nemá asi ani prachy ani slušný krok, ale budu moc rád, když se budu mýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Zlíneček si o to koledoval hodně dlouho, až se to bafuňářům konečně povedlo. Bravo nezbývá, než jim zatleskat. O stavu hokeje ve Zlíně, a nebo spíš o vztazích mezi vedením mluví i to, že tu máme další ledovou plochu s novým týmem Tigers Zlín. Tam se přesunuli lidi, co to s hokejem mysleli a myslí trochu jinak než současné vedení Šefců. A zlínská vesnice takovou roztříštěnost neunese. Smutný konec ligové stálice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Trubky, buďte realisti, vsetín má nakročeno prdlajs, navíc stejně bude baráž, takže Kladno nebo jiný klub se snadno zachrání, na zlínsku ubydou podnikatelské aktivity, dotace, finance a sponzoři se přelejou jinam nebo stáhnou. Je to vidět na fotbale, s hokejem to bude ještě horší. Tak jest. Leška Balaštík - to už bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Docetl jsem nazor na aktualni svetovou situaci od ,, svycarskeho dentisty" a ani me to neprekvapilo... Ubozak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Oceláři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se