Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

před 30 minutami, guzmic napsal:

@kuncák7

Já vím, že dnes jsou důležité věci jinde, ale na srdci to bolí, Zlín jde dolů. Jasný mi to bylo už delší dobu, ale mrzí to....kurva, takových let extraliga a jsou v prdeli.

😔

Na jednu stranu je mi to líto, na druhou stranu- koledoval si o to Zlín delší dobu a pustit do vedení politiky, je sebevražda všude a vždy. Návrat bude sakra těžkej 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak, to je nemožné, Vsetín má slušně nakročeno o patro výš, ale nevím jestli mají na extraligu prachy. Zlín nemá asi ani prachy ani slušný krok, ale budu moc rád, když se budu mýlit.

Odkaz ke komentáři

Zlíneček si o to koledoval hodně dlouho, až se to bafuňářům konečně povedlo. Bravo nezbývá, než jim zatleskat.

O stavu hokeje ve Zlíně, a nebo spíš o vztazích mezi vedením mluví i to, že tu máme další ledovou plochu s novým týmem Tigers Zlín.  Tam se přesunuli lidi, co to s hokejem mysleli a myslí trochu jinak než současné vedení Šefců.

A zlínská vesnice takovou roztříštěnost neunese. 

Smutný konec ligové stálice..

Odkaz ke komentáři

Trubky, B) buďte realisti, vsetín má nakročeno prdlajs, navíc stejně bude baráž, takže Kladno nebo jiný klub se snadno zachrání, na zlínsku ubydou podnikatelské aktivity, dotace, finance a sponzoři se přelejou jinam nebo stáhnou. Je to vidět na fotbale, s hokejem to bude ještě horší. Tak jest.

Leška Balaštík - to už bylo. :goof:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...