Dokusan Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Mě ta cena přijde OK. Jen Lug2lug při 40 mm pouzdru je trochu víc než bych potřeboval. Ale 3af bych je vyzkoušel, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Dizajnovo su paradne, nie je kopirka. Snazili sa ist vlastnou cestou. Puzdro idealnej velkosti. Naramok velmi zaujimavy. Cenu neriesim, je mimo mna. Myslim si, ze je to dobry pocin. Kupca si najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Přesně tak. Napojení náramku na pouzdro není zrovna ortodoxní, ale naživo to může být docela zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Jsou parádní, mají nápad... Nejvíc mě baví tah, spona mě vubec nevadí. Napojení je zajímavé - aspoň něco nového ve stojatých vodách. Za mňa palec hore. Co je na ceně 990/1290 Euro divnýho? Částka je adekvátní... Upraveno 15. března 2019 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Vsetko je relativne a subjektivne, ako cena, tak aj dizajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Vadí mi stejný indexy, tah i jeho napojení, tvar pouzdra a velikost. Líbí se mi ručičky. Málo na to, abych uvažoval o koupi. A to ještě nevím jak jsou na tom s ISO, antimagnetic a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Mě nejvíc baví tato varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Inšpirácia Tudor BB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 V com konkretne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jsou parádní a hlavně originální, což je v dnešní době menší zázrak, cena myslím úplně v pohodě. Biatec jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Za mě ne, cifr + luneta parádní, zbytek divný, aspoň z aktuálních fotek. Zrovna na potápky mi tyhle tvary absolutně nesedí. Na hodinky jsem čekal s napětím, částečně překvapili originalitou ale...je tu moc ALE.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Za mně jednoznačně palec nahoru. Už jsem to chlapcům říkal v Brně, že tyhle jsou fakt dobrý. Předchozí modely IMHO dobrý, ale nic z čeho bych si sedl na zadek. Zato tohle, to je něco jiného ... Přemýšlím o nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Když si pospíšíš, dostaneš je se slevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 To říkali v Chronotechně taky .... :-) Právě jsem vyčerpal šábesovou dávku sarkasmu. Už budu hodnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Mne sa pacia, ale to napojenie tahu na puzdro asi nedam. Budem ich musiet ist okuknut osobne. Drzim chalanom palce, je za tym vela prace, nech im to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Mně se nejvíc líbí ta modrá varianta. Cifr pohledný a přehledný. Osobně mi nesedí jen ta lumi dvacetiminutovka na lunetě - dalo by se překousnout, když je luneta safírová. Napojení tahu i tah samotný se na fotkách jeví "komplikovanější", ale neokoukané. Spona nemusela být motýlová. Jediné, čím by to mohli ještě zabít, je slabá, či špatně aplikovaná lumi. Ofic se uvádí BGW9, ale na profilovce černé varianty vidím spíš C1 / zelená /, ale může to být jen filtrem třeba. Naopak velmi oceňuji oboustranný AR. Konečně, paráda! Cena trochu vyšší, ale 25k by mi přišlo O.K. Takže celkově gratulace bratia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 ...tak som teda podlahol Levi03 a cakam do leta... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Nechytejte mě za slovo, ale první dojem z nich mam jakože to jsou takový ty nablejskaný dajvry střihu Ulysse Nardin nebo Glashuette Originál Sport Evolution. Takže za mě výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Mě nejvíc baví tato variantaTVL .... to je pěkný .... to mi nějak uniklo ..... ten náramek teda není úplně to z čeho bych se posral, ale vlastně to k těm hodinkám asi patří ..... pěkný to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Škoda, že tam bratia nejebli tu Eternu. Prece jen 60 hodin rezervy je jiné kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se