walter10 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 (upraveno) To Kotlick: Velikostní tabulky na eobuv.cz jsou prazvláštní. Když srovnám údaje na příkladu Chelsea Harvey od Vagabond, které nosím, dle jejich tabulky bych měl mít skoro o 1 cm delší chodidlo. Upraveno 18. listopadu 2020 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Čau, už jsem několikrát na ty Clarksy koukal, ale nevím jak s velikostí. Jakou máš délku chodidla a jakou jsi bral velikost, jestli to není tajný? Ty jejich převodní tabulky jsou smrt. Letos už jsem vracel 2 boty na eshopy. Tak se mi nechce to absolvovat znova.28,5. Bral jsem 44. Drtivou vetsinu bot mam 45. Jedny bezecke i 46. Ja mam ale dost vysoky nart a fest siroke chodidlo, takze asi nejsem uplne typovy priklad:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 28,5. Bral jsem 44. Drtivou vetsinu bot mam 45. Jedny bezecke i 46. Ja mam ale dost vysoky nart a fest siroke chodidlo, takze asi nejsem uplne typovy priklad:)Sent from my iPhone using TapatalkDíky za info. Já mám třeba Adidas taky 46. A chodidla taky široké. Tak by to mohlo být cajk.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Nosíte někdo tyhle Air force 1 s gtx? Chci nějaké kožené tenisky do městských zimních sraček, na "slušno" už mám Red Wing MT, ale ještě potřebuji něco sportovnějšího, co podtrhne v zimě můj mladiství vzhled . Koupil bych klasické Air Force 1, ale tyhle mají dobrou barevnou kombinaci, přijde mi, že i lepší podrážku a díky membráně budou teplejší. Jakou mají boty kvalitu kůže? Je to vůbec kůže? Taky jsem zvažoval Filling Peaces, ty jsou o level (dva) kvalitnější, ale ty "Najky" jsou sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Zrovna včera jsem koukal mladými na nějaký najky a tam v popisu syntetický nubuk, no mě by jeblo. Co bude příště, plastový anticorro?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Shoepassion No 601 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) V 9. 12. 2020 v 19:59, Prochy68 napsal: Zrovna včera jsem koukal mladými na nějaký najky a tam v popisu syntetický nubuk, no mě by jeblo. Co bude příště, plastový anticorro? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Tak jsem nakonec objevil na zimu jiné klasiky za přijatelnější cenu. Je to MounTain Edition. Teplejší jsou, podrážka by mohla být silnější (už jsem si odvykl na podrážky, s kterými vím po čem jdu, ale beru to furt, že je to skate podrážka, kde je to žádoucí), ale jsem spokojen s pohodlností, jsou to bačkůrky. A jsou kožené (semiš) https://www.urbanstore.cz/sk8-hi-46-mte-tenisky-vans-1#velikost=41?gclid=CjwKCAiAoOz-BRBdEiwAyuvA69gK7evRsw71Zp3sgCX-MtvNtmQGZTYw-ZIpWuw2CUZOPk9A9gZFWRoCB-8QAvD_BwE Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Koukam na ne, ty vypadaji dobre. Ja uz vzal mladymu nejaky jordany. Kuze je vazne kuze nebo eko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 10 minutami, Prochy68 napsal: Koukam na ne, ty vypadaji dobre. Ja uz vzal mladymu nejaky jordany. Kuze je vazne kuze nebo eko? Píšou kůže, na symbolech je taky symbol kůže, tak to bude kůže. Ale je možné že v EU už se symbolem kůže může označit i eko kůže, ztrácím se v tom, svět už je divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Pánové, nevíte kde koupit pevné nitě na kůži? Částečně se mi rozpáral šef na kanadách na motorku, tak bych si to rád sešil, ale rád bych, aby to něco vydrželo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Dnesni ulovek z Humanicu. Maji slevy 40 % na vsechno, takze tyhle brogues vyšly na 1500. Potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Co nejsem moderator, mam spoustu volneho casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Škoda, že nejsi poblíž mého kanclu. Viděl bys jak vypadá závist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Jednou se vrátit musí. A pak...ho můžeme obřadně utopit v Priglu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 1 hodinou, sibirnaya napsal: Co nejsem moderator, mam spoustu volneho casu... Tak kdyz uz nejsi moderator, tak to muzu rict na plnou hubu: Hajzle. A jelikoz tady posledni dobou vladne znacna nervozita, tak rovnou dodavam, ze k tomu osklivemu slovu patri nekolik smejicch se smajliku. Tedy uzivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Loake + Ironheart na výlete. Loake su dávno rozchodene a pohodlné, teraz gate. Aj som rozmýšľal ze poprosím ženu nech mi zaviaže šnúrky, ake nejak som to dal. Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Co nejsem moderator, mam spoustu volneho casu...Jsem si taky udělal teplé koupání pod širou oblohou. Abych udělal vláknu zadost, tak od dveří jsem došel sice v rouše Adamově, ale ve žlutých Crocs, abych tu nelítal jen tak, hala bala (Píše se to dohromady, nebo zvlášť? ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 @Hasňa Ať již jde o známého designera nábytku Jindřicha Halabalu, nebo o to tvé obyčejné halabala, dycinky dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 darek k Vanocum, nosit nebo radsi schovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se