Adamwait4it Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 @kdojinej to je offtopic nebo reakce na nekoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) To sem se podelil o cerstvy zazitek z podzimni vyjizdky.. Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Ahoj, nemáte tu někdo Nolanku N100-5 nebo N90-2? Nějaké zkušenosti s Nolan výklopkami obecně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Nolanku sem měl pár sezón a super. Pak sem měl Lazerku a taky dobrý. Teď sem chtěl zase Lazerku a šli s kvalitou tak do řiti, že ani za dva litry. Takže pokud na tom Nolan není jako Lazer, nebál bych se toho. Ale pokud se obáváš, tak určitě Schuberth nebo Bell (ale ten nevím, zda dělá vyklápěčky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Výklopku chci protože jezdím turistiku. Moje požadavky - nízká hlučnost, dobré větrání, pinlock, sluneční clona, možnost vestavěného intercomu. Na tu 100-5 jsem četl na netu samé chvály byla srovnávaná kvalitou se Shoei Neotec II a v tichosti k Schubert (obojí absolutně mimo můj rozpočet) a tak mě zaujala. Jak je to s velikostmi? Třeba u LS2 jsem zjistil, že paušálně potřebuji o číslo větší než u jiných značek. Bohužel to směřuje k tomu že budu kupovat na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Pokud nemáš přesně konkrétní model o konkrétní velikosti vyzkoušený, nevyhneš se tomu, že po objednání z netu ji budeš vracet a měnit. Pohnutky k vyklápěčce chápu, ale dokud ji nezkusíš, těžko soudit. Schubert je bez kompromisů, akorát je to takový "rolex dyzajn". Zkrátka pro staré usedlé páprdy :-D.Sluneční clona je nutnost, ale osobně mám lepší zkušenost se samostmívacím plexi s polarizákem. A "Pinlock" (tedy tu fólii) sem nikdy nepotřeboval, i když jezdím v teplotách pod nulou. Respektive jsem ji měl chvilku, fólie fungovala asi dvě hodiny ve vlhku a pak se to orosilo stejně. Takže letěla do koše. A obecně moc nepočítej s tím, že dostaneš za málo peněz hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 No, Schuberth šel s kvalitou výrazně dolů. Ale jejich pin lock je paráda, jsem vysokotlakej a potím se i v zimě. Žádný jiný antifogy mi nikdy nefungovaly. Letos asi ale přejdu k Suomy, naživo na mne udělala výborný dojem, cenově srovnatelná s Schuberthkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Hmmm, tak to snižování kvality asi bude na více frontách .Já sem udělal letos pokus. Koupil jsem úplně levnou enduro přilbu s tím, že ji po jedné-dvou sezónách raději zahodím a zase koupím novou. Vzhledem k tomu, kolik času v přilbě trávím jsem měl stejně i drahé přilby vcelku rychle opotřebené. Za sebe můžu říct, že pokus byl úspěšný, levná Acerbiska přežije minimálně i příští sezónu a pak vytáhnu novou z regálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Pokud nemáš přesně konkrétní model o konkrétní velikosti vyzkoušený, nevyhneš se tomu, že po objednání z netu ji budeš vracet a měnit. Pohnutky k vyklápěčce chápu, ale dokud ji nezkusíš, těžko soudit. Schubert je bez kompromisů, akorát je to takový "rolex dyzajn". Zkrátka pro staré usedlé páprdy :-D.Sluneční clona je nutnost, ale osobně mám lepší zkušenost se samostmívacím plexi s polarizákem. A "Pinlock" (tedy tu fólii) sem nikdy nepotřeboval, i když jezdím v teplotách pod nulou. Respektive jsem ji měl chvilku, fólie fungovala asi dvě hodiny ve vlhku a pak se to orosilo stejně. Takže letěla do koše. A obecně moc nepočítej s tím, že dostaneš za málo peněz hodně muziky. Tak s tím pinlockem mám pozitivní zkušenosti. Mě fachá 4 roky pěkně. Je v pytli že ji nemohu u nás v Lbc vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Sice bylo -5°, ale počasí nádherné, to si o vyjížďku přímo říkalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Sice bylo -5°, ale počasí nádherné, to si o vyjížďku přímo říkalo. Hele, jde to tvoje vozidlo vůbec položit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Jsem včera nahodil červený kábly, a mám z nich takovou radost, že se musím pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Hele, jde to tvoje vozidlo vůbec položit?Položit ne, ale otočit ano. Velice snadno, na obě strany. Párkrát jsem k tomu měl velice blízko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Tady jedno video pro klobadyska, jak se dá snadno "položit" moto se sajdou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 To je nebezpečnější než obyč. motorka. A čtyřkolka to musí být něco podobného. Známý ji taky dokázal převrátit na sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 stvorkolka nema s motorkou nic spolocne, len rajdy. sajda prakticky vzate tiez nie, ale da sa to v kurniku rozkuchat na motorku a jednokolesovy kocar, takze sa to legalne povazuje za motorku s pripojenym postrannym vozikom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Jo, to já beru. Jenom, že se s tím dokáže udělat pěknej kotrmelec, když se to neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Jsem včera nahodil červený kábly, a mám z nich takovou radost, že se musím pochlubit Super. Červená barva je jedna z nejrychlejších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ahoj, nemáte tu někdo Nolanku N100-5 nebo N90-2? Nějaké zkušenosti s Nolan výklopkami obecně? Všechno jinak, koupil jsem HJC RPHA90. Nechal jsem se zlákat černým pátkem, tak snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Jeeej chyba, velká chyba :-( Tu mám já a jsem s ní strašně nespokojený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se