ewolucionar Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Ked ta guma nepusti dnes som to zahodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Jestli máš v cajku svojí kostru, zbytek dáš. Mašina na hadry nevypadá, spíš zadrbaná. Tohle nářadí položíš v Hechlingenu dvacetkrát za den a nikdo to neřeší... Přeju Ti brzký uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Ked ta guma nepusti dnes som to zahodil aaale len povrchove odreniny a modriny,to ide ruka v ruke s tym kam sa hrabem na semislikoch riadidla su vyosene,nieco mi tam šúcha,mozno blato a štrk v brzdach,,,a diki Upraveno 4. září 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Před hodinou, klobadysek napsal: To jsou věci... pre pripad ze to nie je ironia, tak ano a vola sa to "tunnel bag": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 3 minutami, ewolucionar napsal: Ked ta guma nepusti dnes som to zahodil aaale len povrchove odreniny a modriny,to ide ruka v ruke s tym kam sa hrabem na semislikoch boa neviem odolat vtipu s foliou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 4 minutami, instant napsal: boa neviem odolat vtipu s foliou.. vidis to,mam foliu aj na Edvenčri ale od vyroby sa to nepocita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 8 minutami, instant napsal: pre pripad ze to nie je ironia, tak ano a vola sa to "tunnel bag": Asi to ironie byla ;). A peknej tunnel bag, ale ja si myslim, ze kolega to zkratka myslel tak ze kdyz pojedu na skutru cestou z prace na nakup fo lidlu, nechci resit, jestli mam nebo nemam bag, proste tasku povesim na hacek a jedu. Aneb, super ze takove na miru bagy jsou, pro skutr spise cestovniho, nez uzitkoveho charakteru. Ale ja osobne se asi taky spis radim do nazorove skupiny, ktere tohle spojeni se skutrem smysl nedava. Ale svoji cilovku to ma, tak co. Jen bych si klidne vsadil, ze v obecnem povedomi si tenhle stroj moc lidi s kategorii skutr nespoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Dnes som na benzinke ocumoval stare gixero 11, bajk co uz si nan dlho myslim, ale nepotrebujem ho ani trochu a ani by som na nom nedokazal jazdit tak ako by zasluzilo. Po vikende sa chcem ist na jedno podivat snad to dovtedy trochu vyprcha/prejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 https://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/jawa/benelli-imperiale-400-vs.-jawa-350-ohc-vs.-royal-enfield-classic-500-zelezo-kulata-svetla-a-spousta-chladicich-zeber-44021.html Ten RE je stejně bomba.... Benelli je volba rozumu a ani ta Jawa není asi úplně zlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Před hodinou, guzmic napsal: https://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/jawa/benelli-imperiale-400-vs.-jawa-350-ohc-vs.-royal-enfield-classic-500-zelezo-kulata-svetla-a-spousta-chladicich-zeber-44021.html Ten RE je stejně bomba.... Benelli je volba rozumu a ani ta Jawa není asi úplně zlá. V poslední době čumim na Kawasaki W800, Triumph Street Twin, Royal Enfield Interceptor a Moto Guzzi V7. Mám 7 let Hondu NC700X a cejtim, že je čas na změnu. Zatim jsem na žádnej neseděl a nejel. Jen mám strach, že se na tom nebude tak dobře jezdit a nebude tak blbuvzdorný jak ta Honda. Jinak na tu Jawačínu není na motorkářích žádná chvála: https://www.motorkari.cz/tema/?t=218339&pgr=1 Upraveno 4. září 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 3 minutami, Geodet napsal: V poslední době čumim na Kawasaki W800, Triumph Street Twin, Royal Enfield Interceptor a Moto Guzzi V7. Mám 7 let Hondu NC700X a cejtim, že je čas na změnu. Zatim jsem na žádnej neseděl a nejel. Jen mám strach, že se na tom nebude tak dobře jezdit a nebude tak blbuvzdorný jak ta Honda. Tak W800 a interceptor jsou krásné stroje a o V7 ani nemluvím... Ta Jawa a Benelli jsou jiná kategorie...to jsou takový prdidla za kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) . Upraveno 4. září 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Co som tak cital po forach tak myslim, ze sa oplati priplatit si za kawu,... kor teraz ked je za 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Bmw 1200 Advik,riadidla,asi 2cm vyosene doprava po pade ,vie niekto poradit co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 23 hodinami, guzmic napsal: Tak W800 a interceptor jsou krásné stroje a o V7 ani nemluvím... Ta Jawa a Benelli jsou jiná kategorie...to jsou takový prdidla za kilo. No V7 je takový malý nějaký nic. W800 je za mě daleko hezčí, zejména ve starší verzi s bubnovou brzdou vzadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Koukal jsem dnes na novy H-D Pan America... no nevim. Vypada to na dobrej kus stroje a aspon go na rozdil od toho vtipu na baterky bude vydavat dobrej zvuk... ale GS od Harleje? Chjo.. no nic, zvyknem si na vsechno asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Za mě je to super pokud to bude fungovat bude jedna brzo i tu na foru :). Navíc mohlo by to HD dost pomoct přece jen prodeje nestojí za nic posledních několik let a HD docela vymíra klientela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 V 4. 9. 2020 v 16:00, H-B napsal: Asi to ironie byla ;). A peknej tunnel bag, ale ja si myslim, ze kolega to zkratka myslel tak ze kdyz pojedu na skutru cestou z prace na nakup fo lidlu, nechci resit, jestli mam nebo nemam bag, proste tasku povesim na hacek a jedu. Aneb, super ze takove na miru bagy jsou, pro skutr spise cestovniho, nez uzitkoveho charakteru. Ale ja osobne se asi taky spis radim do nazorove skupiny, ktere tohle spojeni se skutrem smysl nedava. Ale svoji cilovku to ma, tak co. Jen bych si klidne vsadil, ze v obecnem povedomi si tenhle stroj moc lidi s kategorii skutr nespoji jazdis na skutri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 8 hodinami, instant napsal: jazdis na skutri? Ano, mam skutr i motorku. A jak skutru tak motorek jsem vystridal nekolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Ja tiez len som nikdy nenosil igelitku na haku, tak som sa chcel spytat ci ty ano. bez nejakeho podjebavania, mne to prislo nebezpecne jedine co by som xadv vycital je maly priestor na prilbu pod sedlom. S2 sa tam nezmesti, enduro prilba so stitkom asi tiez nie, co je podla mna dost fail. a cenovku - ale to sa mozno zmeni s konkurenciou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se