TLD Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Vcera bylo tak pekne (pocasi), ze kdyz jsem se vratil z biku ( jako kola) musel sem jeste chvilku vyvetrat Kacenu. Porad podmaceno, ale uz to vysycha , tak to bylo fajn. Jen tak 30min za barakem, na procisteni hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Když budu mít na čem, rád se přidám klidně na celou výpravu, kdyžtak jen na část Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Tak včera jsem konečně stihnul první letošní kilometry a taky první kilometry nového stroje. Dneska zase začalo sněžit, ale jsem rád že jsem to zvládl ještě v únoru jako minulý rok. Tenerka jede krásně, podle čichu se výfuk vypaluje jak má, dali jsme si včera i pár metrů blátem když jsem v Novinách pod Ralskem blbě odbočil EDIT: Na výfuku si nahřívám rukavice aby mi neupadly prsty, bude to chtít lepší kryty rukou. Upraveno 26. února 2022 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 V 24. 2. 2022 v 21:39, Bert napsal: Zatím jen dny: ČT - Ústí nad Labem PÁ - Karlovy Vary SO - Plzeň NE - České Budějovice PO - Brno ÚT - Zlín ST - Ostrava ČT - Olomouc PÁ - Hradec Králové SO - Liberec NE - Praha Trochu tam cítím diskriminaci moravského úseku (bo v pracovní dny), ale rád se připojím okolo Ostravy. Pokud zvládnu do té doby STK a především zprovoznění motorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Taky se připojím! Nabízím místní znalost fantastických silnic v Krušných a na Plzeňsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Díky, začíná se to rýsovat. Asi si začnu teď dopisovat ve vlákně srazy s jednotlivými "místními sdruženími" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Trochu chybí pověstný Buchláky, Bílý karpaty... Moc pěkný poježděni, od tam kousek na Zlín a dál.....Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Ze Zlína tu par lidi taky je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 kluci co máte na ruce když jedete na moto? Uplne se mi nechce jezdit s hodinkama za 50 tis +, na druhou stranu gecka digi pro mne nepripadaji v uvahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 před 3 minutami, farkyostrava napsal: kluci co máte na ruce když jedete na moto? Uplne se mi nechce jezdit s hodinkama za 50 tis +, na druhou stranu gecka digi pro mne nepripadaji v uvahu.. Keď jazdím, najradšej nemám na ruke nič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 nic, me hodinky pod bundou / rukavicema vadej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 no ale je bez hodinek nikam .. jezdim i v rámci práce takže nutnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Digi géčka - i chronomagor by měl umět ocenit krásu jednoduchosti a funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 @farkyostravajá nosím tohle https://wornandwound.com/introducing-the-jdm-seiko-x-giugiaro-design-motorcycle-collection/ na tuhle sezónu chci ještě vyměnit tah za nato s černěným hardwarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 před 1 hodinou, farkyostrava napsal: kluci co máte na ruce když jedete na moto? Uplne se mi nechce jezdit s hodinkama za 50 tis +, na druhou stranu gecka digi pro mne nepripadaji v uvahu.. Géčka jsou zbytečně drahý. Po 16 letech na Chronomagu jsem nejspokojenější s hodinkami za 5kilo. Když jezdím na motorce, tak poslední věc o kterou se chci starat, jsou hodinky. Navíc čas mám před sebou na displeji budíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Mně to pod bundou taky vadí, ale bez hodinek bejt neumím. Takže na delší cesty odkládám do brašničky na nádrži a po dojezdu do cílový destinace jdou zas na ruku (většinou Monstra nebo jiný potápky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Nic. pod bondou vadi/tlaci. Planoval jsem jedny gecka, ale neni to pohodlny, takze na motorku bohuzel nic. Ja sice nejsem hodinkovy fanatik, jako vetsina z vas, ale na hodinky jsem zvykly od detstvi a nejsem uplne nadsenej, kdyz je nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Já jezdím s quartzkama Lennox, jsou to staré, obouchané hodinky, které aktuálně dostávájí záhul i na stavbě. a dávám si je ciferníkem dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se